Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir başlangıç oldu, hikayeyi oturtmak adına sakin geçirdiler ve gayet yerindeydi sahneler... Ama şimdiden önereyim ilerleyen bölümlerde sinir krizi geçirebiliriz.Durum onu gösteriyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

5. bölümüde izledim bugün. Ama şu Çılgın Kral kim, önceki kralı kim öldürdü falan bi anlayamadım.

Çılgın kral Robert'dan bir önceki olan kral.Aerys Targaryen.Jaime Lannister öldürdü,kralın koruması olmasına rağmen bu yüzden Kingslayer diyorlar ona.

Jaime kralı öldürdü niye onu öldürmediler o zaman? Bir de niye Çılgın Kral demişler? İkiz kardeşlerin arasında da ilişki var anladığım kadarıyla. Bu kadar karışık bi dizi yapılabilirdi.

İkiz kardeşlerin arasında ilişki var. Çılgın Kral'a çılgın diyorlar çünkü paranoyak.Şu da resmi:

• quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Diziye dünyanın en tatlı ingilizcesini konuşan kız katılmış kimse söylemiyor

Skins'i izleyenlerbilir acayip tatlı bir konuşması var

umarım kalıcı olur

Bu arada bölüm güzeldi

Çağdaş ?

Benide Hasta Ettin O Kıza Görünce Allahuekber !! Diye Bağırdım

• dursun
  • gorunce direk downloada asıldım

yanlız herkes spartacus ardından sıkılmayız demiş anlamıyorum nesi hoşunuza gidiyor spartacus cok dandik bence
  • quote:

umarım kalıcı olur

Bu arada bölüm güzeldi

ANAAA Hiç fark etmedim yeminle o kızın Cassie olduğunu sen nerden anladın hacı?

• beyler dizi başlamadan önce biri yazmıştı sizin dediklerinizin aksine 2.sezona 2.kitabı sığdıramamışlar 2.kitap 3.sezona da sarkcakmış ve bu sezon 10 bölüm diye okumuştum ayrıca çoğunun dikkatini çekmiş kitapla farklar var benim dikkatimi de konuşmalar çekti kimini kesmişler ekstra eklemişler gibime geldi pek fark yok ama
  • Skins'den beri hiç göremiyordum Hannah Murray'i umarım kalıcı olur bi kaç sene daha izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler dizi başlamadan önce biri yazmıştı sizin dediklerinizin aksine 2.sezona 2.kitabı sığdıramamışlar 2.kitap 3.sezona da sarkcakmış ve bu sezon 10 bölüm diye okumuştum ayrıca çoğunun dikkatini çekmiş kitapla farklar var benim dikkatimi de konuşmalar çekti kimini kesmişler ekstra eklemişler gibime geldi pek fark yok ama

Usta o ikinci sezon için değil. Üçüncü sezon için. Şimdi dizinin ilk sezonunun ilk bölümü yayınlandıktan sonra HBO direkt ikinci sezon antlaşması yaptı yapımcılar ile. Bir röportajda yapımcılara ikinci sezonda da böyle birşey bekliyor musunuz? Üçüncü sezonu nasıl planlıyorsunuz? diye sorulunca da, eleman daha üçüncü sezon için antlaşma yapmadıklarını eğer yaparlarsa üçüncü kitabın çok uzun ve detaylı olduğunu o yüzden de büyük ihtimalle iki sezon olarak anlatacaklarını söylemişti.

Kısaca olurda onay alırsa HBO'dan dizi üçüncü kitap iki sezonda anlatılacak. İkinci sezon ise ikinci kitabın tamamını kapsıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wooksup

quote:

umarım kalıcı olur

Bu arada bölüm güzeldi

ANAAA Hiç fark etmedim yeminle o kızın Cassie olduğunu sen nerden anladın hacı?

Görür görmez tanıdım o masum yüz ifadesi unutulmaz

• 2. Kitabı bitirdim pm olarak merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.

İlk bölüm çok iyi kitapta iyi ama dizinin yeri bir başka:)
  • Güzel başladı ilk başlarda biraz sıktı ama sonrada daha yok mu dedirtti kurtlar acayip bir şey olmuş
  • Nasıl bir dizidir bu ya bu dizi yayındayken benzini 6 TL yapsanız umurumda bile olmaz

Güzel başladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

3. kitapla birleştirecekler herhalde, bir an önce çıksa kitap. Bölüm gayet güzeldi ama kitaba göre biraz zaman kayması var.

Bana da öyle yapacaklar gibi geldi, kitapta ortalarda olan bazı şeyler daha ilk bölümden karşınıza çıkınca afallatabiliyor. Gerçi en büyük zaman kayması
    Catelyn'in Renly ile konuşmaya bu kadar erken gitmesi oldu ama. Bu sahne ile bağlantılı olan bazı şeyleri de dizide daha erken göreceğiz o zaman.

aynen bende afalladım. Robb'un annesini renlyê göndermesi.. greyjoy'un benı gönder yardım edebilirim demesi.Sahil kenarında 7 krallık tanrılarını yakmaları vs vs.. Çok hızlı oldu bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 2 Nisan 2012; 23:19:38 >

• Bölüm haricinde ileriki bölümlerden spoiler verenler .....
  • bu sezon bran ın rüyalarını düzgün bir biçimde göreceğiz gibi ilk sezonda sevmediğim noktalardan birisiydi kesilmeleri

bu arada kitabı okuduktan sonra hayallerimde oluşan melisandre bu değildi

• o değilde bu melissandre ne ayak ya anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: que777

o değilde bu melissandre ne ayak ya anlamadım

büyücü kendileri ateş tanrısına inanıyor onun elçisi gibi birşey ilerde çok şaşıracaksınız kitaba bağlı kalınırsa :))
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bölümle ilgili bazı sorularım var, kitabı okuyan arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba?

1.Davos'u daha önce görmüşmüydük?
    2.Yaşlı adam davosla konuşurken Stannis ile ilgili birşey ima etti, davos anlamazdn geldi, neydi o sorun?
    3.Renly ne zaman 100.000 kişilik ordu kurdu, geçen sezon böyle bir şey hatırlayamadım.
    4.Benjen stark kimdi, daha önce gördükmü?
  • Spartacus ve game of thrones farklı tarzda diziler ve sevmeme ragmen , spartacusun hemen bitişinden sonra başlamasındanmıdır artık nedense beklentılerımın altında kaldı. Özellıkle cok agır ılerlıyor , ha dıyceksınız zaten hep böyleydı dıye ama ne bılıyım pek bır haz alamadım uzun zamandır beklememe ragmen.

Sabah erkenden kalkıp , torrentten ındırıp oglene kadar pınar batumun cevırısını bekleyecegım tek dızı spartacus olacak herhalde. sezon bıtene kadar izlemeyıp hepsını sırayla ızlemeyı planlıyorum yoksa bu agır gıdısatla dızıyı bırakabılırım.

Fanlar kızmasın bayagıdır bekledıgım bır dızıydı ama ne bılıyım acıkcası Rome daha kalıtelıydı sankı ?
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.