Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz durgun bi bölümdü. İlk bölüm olduğu için normal tabi ki. Olayları birbirine bağlayıp ikinci bölüm için ortam hazırladı diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

http://i.imgur.com/CGntw.gif

2. bölüm spoileri. O sahneyi merakla bekliyorum.

Bu bölüm vardı bu sahne.

Yanlış yazmışım hocam pardon. =D

Dizi iyi başladı.. Ulukurt'u gördüm çok fena olmuşlar, neyle besledilerse artık. Robb, tam bi kral olmaya başladı yavaştan.. Melissandre, çok fena oturmuş karaktere ama ne yazık ki Stannis için aynı şeyleri söyleyemeceğim kendi adıma.. Khalasar'da işler hiç iyi gitmiyor. Dany'e üzülüyorum ben :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

biri açıklayabilir mi?

o genelevde olay neydi geldiler bebeği öldürdüler baelishi takmıyoruz gibisinden laflar ettiler anlamadım

+++

Hocam joffrey dedi ya. Babamın başka piçleri varmı diye. O bebeler hak talep etmesin diye, şehirdeki yeni doğan bebeklerin hepsini öldürttü. Olay bu adam annesini takmıyor Baelish'i tınlamaz bile :D

hocam sonunda aryn yanındaki adam kimdi onu neden arıyorlar tam anlayamadım. birde kızıl kadın ne ayak?

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

biri açıklayabilir mi?

o genelevde olay neydi geldiler bebeği öldürdüler baelishi takmıyoruz gibisinden laflar ettiler anlamadım

+++

Hocam joffrey dedi ya. Babamın başka piçleri varmı diye. O bebeler hak talep etmesin diye, şehirdeki yeni doğan bebeklerin hepsini öldürttü. Olay bu adam annesini takmıyor Baelish'i tınlamaz bile :D

hocam sonunda aryn yanındaki adam kimdi onu neden arıyorlar tam anlayamadım. birde kızıl kadın ne ayak?

Arya'nın yanındaki eleman Gendry. Joffrey ve Cercesi konuşurken bahsi geçen Robert'in piçi. Onu öldürmek istiyorlar işte.

Kızıl kadın da Robert'ın kardeşini kral yapmak için uğraşıyor ama kendinin çıkarı varmıdır bilmiyorum. Kitabı okumadım ben, bilen arkadaşlar vardır onlar yardımcı olurlar ya da kitap bölümüne sorabilirsin Melissandre'yi.

• O Değil de çok fazla oyuncu var dizide, çoğu zaman ne dediğinizi anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

O Değil de çok fazla oyuncu var dizide, çoğu zaman ne dediğinizi anlamıyorum

İlk başlarda ben de öyleydim de eski karakterleri biliyorum. Bu ikinci sezon karakterlerinin adını öğrenmem de bir iki bölüm falan sürer heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Diziye dünyanın en tatlı ingilizcesini konuşan kız katılmış kimse söylemiyor

Game of Thrones (2011 - 2019)

Game of Thrones (2011 - 2019)

Skins'i izleyenlerbilir acayip tatlı bir konuşması var

umarım kalıcı olur

Bu arada bölüm güzeldi

Bunu yazmak için girmiştim.Bi insan bu kadar mı tatlı olur. Jon Snow'un manita olacak sanırım.

Ayrıca Kralın oğlu olan çocuk(Arya,nın yanındaki)da Skins'ten adını unuttum şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hphsts -- 2 Nisan 2012; 20:46:50 >

• dizi durgun diyenleri anlamıyorum bu dizi genel olarak karekter ve diyalog üzerine bir dizi,adından belli zaten tahtlar savaşlardan çok siyasetle el değiştirirler kumpas la komployla savaşırlar taraflar,spartacus le bile kıyaslayanlar var maalesef,bırak kıyası birbirileriyle ufak benzerlikleri bile yok 2 dizininde,o yüzden durgunlugunda o müthiş diyaloglarında tadını çıkarın,savaş elbet olucan elbet winter comıcak :d
  • ilk bölüm inanılmaz durağandı 3/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Bölümün sonunda neden piçleri öldürdüler ?

Her ne kadar piç olsalarda tahtda ilerde hak iddaa edebilirler bu yüzden Cersei öldürülmelerini istedi.

Onların Robert'ın çocukları olduğunu yeni öğrendim ya

• Fena giriş olmadı.
  • 5. bölümüde izledim bugün. Ama şu Çılgın Kral kim, önceki kralı kim öldürdü falan bi anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır izlemiyorum olaylar isimler kişiler birbirine karıştı güzel bölümdü özlemişim diziyi

kitabı okumadım ama nedense targaryen ile robb savaşta birleşicek gibi hissediyorum veya öyle olmasını istiyorum bi düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

5. bölümüde izledim bugün. Ama şu Çılgın Kral kim, önceki kralı kim öldürdü falan bi anlayamadım.

Çılgın kral Robert'dan bir önceki olan kral.Aerys Targaryen.Jaime Lannister öldürdü,kralın koruması olmasına rağmen bu yüzden Kingslayer diyorlar ona.

• kendi kızlarını düzen herifin olduğu sahnede çok sinir oldum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 2 Nisan 2012; 21:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

5. bölümüde izledim bugün. Ama şu Çılgın Kral kim, önceki kralı kim öldürdü falan bi anlayamadım.

Çılgın kral Robert'dan bir önceki olan kral.Aerys Targaryen.Jaime Lannister öldürdü,kralın koruması olmasına rağmen bu yüzden Kingslayer diyorlar ona.

Jaime kralı öldürdü niye onu öldürmediler o zaman? Bir de niye Çılgın Kral demişler? İkiz kardeşlerin arasında da ilişki var anladığım kadarıyla. Bu kadar karışık bi dizi yapılabilirdi.

• quote:

quote:

quote:

Jaime kralı öldürdü niye onu öldürmediler o zaman? Bir de niye Çılgın Kral demişler? İkiz kardeşlerin arasında da ilişki var anladığım kadarıyla. Bu kadar karışık bi dizi yapılabilirdi.

Usta çok detaya inmek istiyorsan kitap bölümüne yaz yardımcı olayım sana. Ya da pm atabilirsin. Şimdi dizi bölümünde kitaptan konuşulmuyor o yüzden sıkıntı yaratabilir muhabbet

• Yukarda Skins dizisinden cassie adlı karakterin videosunu yayımlamışlarda,harbiden nasıl konuşuyor ya öyle

Başka videolarınada baktım fena tatlı ya
  • quote:

quote:

quote:

Tabii direk diziyi izleyince karışık geliyor bence en mantıklısı kitabını da okumak yoksa kafanda bir sürü soru işareti kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Usta çok detaya inmek istiyorsan kitap bölümüne yaz yardımcı olayım sana. Ya da pm atabilirsin. Şimdi dizi bölümünde kitaptan konuşulmuyor o yüzden sıkıntı yaratabilir muhabbet

Yok ben spoiler falan istemiyorum neyse izledikçe anlarım sağol.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.