Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20502051205220532054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirDavos

Dorne u harcadılar matmazel. Yazarın bunlara Nasıl izin verdiğini anlamadım. Adamın kitaplarda anlattığı herşeyi yok sayan olaylar oluyor ve sesini çıkartmıyor. Yazık

Mantıklı olanı yaptı. 6.kitap yeni sezondan önce çıksaydı, böyle şeyler olmucaktı büyük ihtimal ama hem kitap okunsun hem dizi izlensin diye böyle yaptıklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Dorne u harcadılar matmazel. Yazarın bunlara Nasıl izin verdiğini anlamadım. Adamın kitaplarda anlattığı herşeyi yok sayan olaylar oluyor ve sesini çıkartmıyor. Yazık

Mantıklı olanı yaptı. 6.kitap yeni sezondan önce çıksaydı, böyle şeyler olmucaktı büyük ihtimal ama hem kitap okunsun hem dizi izlensin diye böyle yaptıklarını düşünüyorum.

Mantıklı hiçbir tarafı yok dizideki Dorne hikayesinin.

Martell'lara bağlı olan 30 tane hane var yanılmıyorsam. Hiçbirisi gayrimeşru Ellaria'ya bağlılık yemini etmez. Ellaria "Elia öldürüldü, Oberyn öldürüldü ama hiçbir şey yapmadın." diyor. Adam başından beri Tywin'i bitirme amacında zaten karaktere hiç ama hiç derinlik katmadılar ki böyle olduğunu da hiçbir zaman bilmeyecek dizi izleyicileri. En azından Arianne ve Aegon dizide olsaydı Dorne çok ama çok ilgi çekici bir kısım olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu bölümün neresini beğenmediniz arkadaş. Sabah kalkar kalmaz gün ışığında elinizi yüzünüzü yıkamadan mı izlediniz ne yaptınız. İlk bölüme göre beklediğimden çok daha daha iyi başladı. Hatta tüm sezonlar da en iyi açılış diyebilirim. Adamlar nasılsa popüler kültür eseriyiz deyip geçiştirmiyorlar. Her sahne de bir özen bir kalite var.

Şu Daenerys'ın nimetten sayılmasından bıktım artık. Biri kellesini alsa da kurtulsak. Dizinin en sağlam en potansiyelli karakteri Ramsay arka planda kalıyor her seferinde. Ama bu sezon Ramsay ağırlığını koyacak gibi. Arya sahneleri gereksiz sahneler listesinde gene zirveye oynamaya devam ediyor. Son sahne neydi öyle yahu en sevdiğim hatun üzerinden böyle bir oyun oynamaya utanmadınız mı? Resmen 90 dakikalık bol gollü maçın son 3 dakikasında sahaya atlayan taraftar gibi önüne geçti bölümün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 25 Nisan 2016; 21:40:23 >

• Kule kalkışa izin vermedi...
  • Onu bırakın da fringe gibi bir dizi gelmedi şu dünyaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Kalkmış azor ahai dalgasını bana anlatma serinin bütün kitaplarını okudum kitabın jon ile olan kısmı belirsizlikle bitti ama senaristler jonu canlandıran kişi ve hbo jon snow karakteri öldü diyorsa ölmüştür emin ol kalkıp star dizileri sanma hbo kanalını

• güzel başladı özlemişiz
  • Beyler düşünsenize,
    Jon'u yakmak istiyorlar ama yanmıyor.
  • saimertug kullanıcısına yanıt

Eli yandı ama
  • erik gibi hatun ne oldu öyle :)

• Yemin ediyorum kızıl kızlardan soğudum. Ulan bu nedir lan? Kızıl kadının hikayesi kitapta geçiyor muydu? Geçiyorsa biri alıntılasın spoiler içinde buraya yazarsa sevinirim.

Spoiler 6. sezon 1. bölüm son dakikaları için geçerli. İzlemeyen açmasın.

• Sansa nın sahnesinde zor tutulan köpekler kılıçlar çekilince nereye gitti, onların insanlara neler yaptığını gördüm falan diyerek buz gibi suya girmişlerdi falan

Ek olarak kitapların tamamını en uygun ne kadara alabiliyoruz yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Beyler düşünsenize,

Targaryen'larda yanmama gibi bir durum söz konusu değil. Ateşe daha dayanıklılar ama yanmak bambaşka bir şey. Daenerys ilk sezonda Mirri Maz Duur'un yaptığı kan büyüsü sayesinde ölmedi. Olan Rhaego'ya oldu.

Summerhall Trajedisi denen bir olay var Targaryen kralı ve oğulları yanarak ölüyor, Rhaegar o gün doğuyor hatta. Kendini ejderha sanıp Wildfire içmeye kalkışan ve ölen bir kral da var. Targaryen'ların alevlerden etkilenmediği koca bir yalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Sansa nın sahnesinde zor tutulan köpekler kılıçlar çekilince nereye gitti, onların insanlara neler yaptığını gördüm falan diyerek buz gibi suya girmişlerdi falan

Ek olarak kitapların tamamını en uygun ne kadara alabiliyoruz yardımcı olabilecek var mı

ortalama 135 tl civarı hocam. birkaç yere bak kitap sitelerinden en ucuzu hangisiyse ordan al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Beyler düşünsenize,

Targaryen'larda yanmama gibi bir durum söz konusu değil. Ateşe daha dayanıklılar ama yanmak bambaşka bir şey. Daenerys ilk sezonda Mirri Maz Duur'un yaptığı kan büyüsü sayesinde ölmedi. Olan Rhaego'ya oldu.

Summerhall Trajedisi denen bir olay var Targaryen kralı ve oğulları yanarak ölüyor, Rhaegar o gün doğuyor hatta. Kendini ejderha sanıp Wildfire içmeye kalkışan ve ölen bir kral da var. Targaryen'ların alevlerden etkilenmediği koca bir yalan.

Kendini pokemon sanıp atlayan çocuk geldi aklıma

• HAHAHAHA bende anlamadım son sahne ne oldu.
  • bölümü şimdi çektım izleyıp yorumumu yaparım ınmesını beklerken bile kıpır kıpır oldm
  • Ya beyler hatırlayamadım da;

Myrcella nasıl ölmüştü ?
  • Güzel bölümdü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

gemiye binmeden önce kadın bunu dudağından öpüp zehirlemişti
  • 
Sayfa: önceki 20502051205220532054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.