Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2054. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20522053205420552056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman

Son 1-2 dakika

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci ve üçüncü bölümlerin özeti yayınlandı.

İkinci Bölüm: Ev
    Üç Gözlü Karga Bran'i eğitiyor. Kings Landing'te Jaime, Tommen'ı uyarıyor. Tyrion'ın iyi haberlere ihtiyacı var, fakat bunu kendisi yaratmak zorunda. Castle Black'te NW Alliser Thorne'un yanında. Ramsay bir plan kuruyor. Balon Greyjoy önerileri değerlendirmeye alıyor.

Üçüncü Bölüm: Yeminkar
    Daenerys kendi geleceğiyle, Bran geçmişle tanışıyor. Tommen High Sparrow ile karşı karşıya geliyor. Arya hiç kimse olmaya çalışıyor. Varys bir cevap buluyor. Ramsay'e bir hediye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kızıl karı hep yaşlıydı zaten boynundaki tılsım güzel gösteren.

vay anasını yaa
  • Kopeklerin kaybolmasi muhtemelen cekim hatasi.

• Melisandre'nin neden öyle yaptığını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

Melisandre omrunu falan verdi gibi birsey olamaz. Taktigi kolye sayesinde genc gorunuyor Melisandre

Önceki sezonlarda küvetin içinde dururken kolye takılı değildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• brienne tarth yardırdı geçti . Onun dışında son sahneler hatırlardan kolay kolay silinemeyecek malesef. Ben de hala jon un ölmediğini düşünenlerdenim. Hadi hayırlısı bakalım.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    hocam jon yaşıycakmı spoylır butonuyla bi cevap ver ya :d kızıl gacı yaşatsın reyisi

• çatışma yaşanırken en sonda yavere saldıran adam köpekleri tutuyordu.. onları bıraktı yavere saldırdı ama köpeklerin gittiğini çekmediler
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    sahnenin heyecanıyla aklımdan çıkmıştı köpekler valla ya nereye kayboldu onlar

• Pazartesilerini güzel yapan dizi. Zevkle izledim 50 dakika. bölüm sonunda
    kızıl kadına üzüldüm ya
  • KOLYE İŞİNİN ASLI

Melissandre gençken, yaşlanması sırasında bir sahne geçiyor.O da iksir şişesi.Aslında hikayenin kolye ile alakası olmaya bilir, yada kolye vasıtasıyla ömrünün bir kısmını iksire aktarmış olabilir.BU SAYEDE JON SNOW'a tekrar ömür verebilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walor -- 25 Nisan 2016; 23:53:07 >

• torrent linki bulabilen var mı - herhangibir üyeliğim yok herhangibir torrent sitesine. Tabii bu siteleri banlamak için istiyorum :)
  • Kizil cadi once kaldirdi sonra darmaduman etti bunu gormemize gerek yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

quote:

Orijinalden alıntı: rata

Melisandre omrunu falan verdi gibi birsey olamaz. Taktigi kolye sayesinde genc gorunuyor Melisandre

Önceki sezonlarda küvetin içinde dururken kolye takılı değildi

Köpekler kaybolması gibi önceki bölümlerdeki o olay da öngörüsüzlük kaynaklı olabilir ya da işin içinde başka bir olay var ve bu durum, bizlerin düşündüğü gibi değil. Kimi arkadaşlar köpekler korktuğundan kacmistir demiş fakat önceki bölümlerde o köpekler Theon'u kurtarmaya gelenleri kovaliyordu, o zaman neden korkmadilar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 25 Nisan 2016; 23:58:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar Tower of Joy'a bile iki tane Kingsguard koymuş yav böyle sorumsuzluk olmaz. Çift kılıçlı olan Arthur Dayne.

• Khal Drago unutmamış :D instagram paylaşımı

• Akbell kullanıcısına yanıt

İllaki O kolyeyle alakalı değildir yüzükde vardır bana göre başka açıklaması olamaz. Kızıl kadın Normalde yaşlı zaten genç gösteren onun büyücü olması. Bu arada morganın sonu ne olcak merak ediyorum adını unuttum taşa dönüşcek adam işte. Bugün ikinci kez delete olayı yaşayacaktık ama Deenerys bu saatten sonra çıplak yakalanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Kizil cadi once kaldirdi sonra darmaduman etti bunu gormemize gerek yoktu

kızılken ateş ettirdi be

• kızıl cadı ak gezen mi çıktı şimdi

• 
Sayfa: önceki 20522053205420552056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.