Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19181919192019211922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bi soru sorcam starklarin amblemi neden kurt acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

Kitaptan spoiler verirken bunu belirtin lütfen.

Kitaptan spoiler!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaslar bi soru sorcam starklarin amblemi neden kurt acaba ?

mhpliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaslar bi soru sorcam starklarin amblemi neden kurt acaba ?

mhpliler

• gelecek sezon iki tane taht talibi bekleniyor hatta birisi jon snow un yerini dolduracak ama yapımcılar o taht talibini silerse dizi izlenmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSN_94 Y kullanıcısına yanıt
    Direwolves Kuzeyde yaşadığı için ve Stark ailesi ile uyum içinde yaşadığı için olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Dizi aslında tam olarak gercek dünyayi anlatiyor. İyilik yaparsan kaybedersin, düşünmeden hareket edersen kaybedersin, arkanı saglama almazsan kaybedersin. Starklar da bunun baş rolü. Ned Stark akıllı hareket edip ölümcül darbeyi zamanlasa idi şuan tahtta olabilirdi. Rob Stark işine aşkını karıştırmasa ailesinin intikamini rahatlikla alabilirdi. Ve Jon Snow. O da arkasını saglama alamadı ve iyi niyetinden kaybetti. Sen böyle radikal bir karar almışın abi niye kendine 2-3 koruma almazsın koskoca Lord kumandansin. Starklar kaybetmeye mahkum malesef. Targeryanlar da Baratheonlar da ve Lannisterlar da tahta masum duygularla sahip olmadilar. Bence dizinin gelecek vaat eden karakterleri Theon Greyjoy, Gendry, Bran ya da Rickon. Gendry den Azor Ahai bombasi bekliyorum. Theon da küllerinden dogup Sansa'yı Kuzey kralicesi yapabilir. Bran ve Rickon da bir gözüktüklerinde yorum yapariz😀

Ben azor ahai'nin öldüğünü ve white walkers'ın westerosu ele geçireceğini düşünüyorum. Bran gelecek sezon major karakterlerden biri olabilir.

Dizideki ve kitaptaki söylemler hep dönecegi seklinde. Ve bu olaydan epey reytingte alacaklardir. Lakin Ahai'nin sonu da Lady Stoneheart gibi olabilir dizide hiç işlenmeyebilir bile. Jon Snow'un ww lideri ve tayfasıyla o kadar sahnesinin de boşuna oldugunu sanmiyorum bence ölüp onların safına da geçmesi çok olası

• Altıncı sezon cast' için aramalar başlamış.Sürpriz birisi var.

Legendary Fighter: A man in his thirties or forties who is a great swordsman and a paragon of knighthood. He carries a famous sword. The show is seeking a very impressive swordsman for the role- the best in Europe, for a week of filming fight scenes for a season 6 role. His ethnicity/race isn’t specified, unlike many other roles.

Efsanevi Savaşçı: 30 veya 40 yaşlarında harika bir kılıç ustası ve şövalye birliğinin erdemli karakteri.Ünlü bir kılıç taşır.Şov etkileyci bir kılıç ustası arıyor.Çekimleri bir hafta sürecek.Irkı belirtilmedi.

Dawn kılıcı ile Arthur Dayne.Tower of Joy flashback'i ile başlıyor sezon.HYPE

• Ned'ide görür müyüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Ned'ide görür müyüz ?

Bahsedilen ismin Lyn Corbray olma ihtimali de var ama çekimler 1 hafta sürecekse tek bir sahne içindir o da Tower of Joy bence.

Ned Stark, Howland Reed, Martyn Cassel, Ethan Glover, Theo Wull, Mark Ryswell, Willam Dustin

Oswell Whent, Arthur Dayne, Gerold Hightower

Bunları göreceğiz flashback olursa.

• Muhtemel spoiler içerir

Jon'unda Targaryen olduğu burada açıklanabilir aslında.
  • harika olur.
  • nisan 2016 da mı başlıyordu yeni bölüm.. :? :)
  • 6. Sezon cast cekimlerine tehmina sunny gelmis. Kinvara adinda priest rollünü oynucakmis. Meerene gidip tyrion ve varyse azor ahaiyin dany oldugunu söylicekmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32ISP

6. Sezon cast cekimlerine tehmina sunny gelmis. Kinvara adinda priest rollünü oynucakmis. Meerene gidip tyrion ve varyse azor ahaiyin dany oldugunu söylicekmis.

Tamam.

• yeni sezonda da bol bol yeni karakterler göreceğimize şüphem yok, eee ne de olsa ne kadar kişi alırlarsa o kadar kişiyi öldürmek kolay olur (!)
  • LOST'un Yönetmeni Jack Bender, Game of Thrones'un 6. Sezon Ekibine Katılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32ISP

6. Sezon cast cekimlerine tehmina sunny gelmis. Kinvara adinda priest rollünü oynucakmis. Meerene gidip tyrion ve varyse azor ahaiyin dany oldugunu söylicekmis.

O konuşmanın ses kaydı sızmış hatta birisi transkript'i paylaşmıştı reddit'te ama okumadım.

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Allah belalarını versin daha da kötü olurlar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Diziyi bi 6-7 günde bitirdim. Şu an ne olacağına dair hiçbir fikrim yok. Ne westerosdaki taht mücadelesi veren aileler ne de khaleesi, hiçbiri için işler iyi gitmiyor. Tahtta tommen otursa bile daha çocuk ve kimse onu dikkate almıyor otoritesi 0. Ha bir de ned starkın daha 1. sezon 1. bölümde söylediği "Winter is Coming" 5. sezonun sonunda bile tam anlamıyla gerçeklesmiyor. 5 sezondur gelemedi ne kışmış arkadaş.

Şu an westeros berbat durumda, kış geliyor, essos da oldukça karışık. Taht mücadelesini sürdürebilecek kimse kalmadı. Taht şu an lannisterlerde olsa bile onlara sadık olan kimse kalmadı. Yani olaylarin sonu nereye varir acaba. Bence white walkers heryeri ele geçirecek ki mantiken bu çok da zor gözükmüyor. Bu zamandan sonra hiçbir insan westerosu adam edemez. Çok yüzlü tanrı veya ışığın tanrısı gibi gerçek olduğu gösterilen güçler öne çıkmalı. O kızıl rahip mesela neydi adi m ile başlıyor çıkaramadım. Olağanüstü neler neler yaptı. Ha bir de bran var dizide üç gözlü kuzgunu bulduktan sonrası yoktu belki o yeteneği sayesinde hikayede önemli bir yer kaplayabilir.

O kadar karmaşık ve kötü bir evren yaratmışlar ki ben Ned Stark öldüğünden beri White Walkers'ın Westeros yakıp yıkmasını istiyorum.Hazır Jon Snow ölmüşken o da White Walkers olsun Buz ve Ateşin Savaşında ki Buz olmuş olur Targaryenlar zaten ejdarhaları ile Ateş kısmını oluştursa savaş olur.Böyle düşünüyorum The END.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sartikan -- 26 Haziran 2015; 17:58:28 >

• 
Sayfa: önceki 19181919192019211922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.