Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19171918191919201921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.Sezon Cersei ve Khaleesi üzerine olacak diye düşünüyorum fikri olan var mı ?
  • Başlamayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/soyunan-kim_29349553

Vücudun ona ait olmadığı belliydi zaten
  • Ragnar kullanıcısına yanıt

Kitapta durum nasıl acaba ? ak yürüyenler yada melisandre bi aksiyon yapıcak diye düşünüyorum, snow için üzüldük ya dönmesi lazım
  • lena'ya benziyor gerçekten. anlatılana göre çekimler esnasında yan yana aynı rolü yapmışlar. montajda da lena'nın kafasını kadının vücuduna oturtmuşlar.

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Sartikan kullanıcısına yanıt
    bran bu sene hiç çıkmadı. bence önümüzdeki sezon westerostaki taht kavgası ve dany'nin savaşlarıyla başlarlar ardından sezon sonuna doğru da kuzeye ve ww'lara yoğunlaşırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

Jon dönecekse de kit oynamaz bu kesin bence

Jon snow u hem karekteri hemde oynayan kişiden dolayı seviyorduk
    Ama artık yarısı gitti
    Kit i zor görürüz gibi

Jon snow'u kit oynamazsa tek bir şans var oda jonsnow kurtun içinde yaşamaya devam etcek
  • Diziye yeni başladım baktım, biz böyle alışmadık Türk dizilerinde 1.sezonu yeni bitirdim valla bana en çok koyan bunu yazsam spoiler olmaz herrhalde ama olsun
    Ned in ölüp Jamei nin ölmemesi
  • Ya yok böyle bir şey ejderhaların dansı 1 deyim 20 sayfa eksik var bunun iadesiyle uğraşırım 1 şaka gibi ya.kitabı olan bana o sayfaların fotoğrafını yollayabilir mi ?Ejderhalarla Dans 1 'de

340-341
    344-345
    348-349
    ve 352. sayfaların fotoğrafını atabilecek var mı rica etsem
    başka eksiklerde varda tyrion'un aegonla konuşma sahneleri hoşuma gitti şimdi değişim için uğraşmam gerekicek filan çok makbule geçer yardımcı olacak varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

Ya yok böyle bir şey ejderhaların dansı 1 deyim 20 sayfa eksik var bunun iadesiyle uğraşırım 1 şaka gibi ya.kitabı olan bana o sayfaların fotoğrafını yollayabilir mi ?Ejderhalarla Dans 1 'de

340-341
    344-345
    348-349
    başka eksiklerde varda tyrion'un aegonla konuşma sahneleri hoşuma gitti şimdi değişim için uğraşmam gerekicek filan çok makbule geçer yardımcı olacak varsa.

Çeken olmazsa, yarın da eve gidebilirsem ben atarım..

Ben bugün 5. sezona başlıyorum, umarım kitaptan kopmamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Ya yok böyle bir şey ejderhaların dansı 1 deyim 20 sayfa eksik var bunun iadesiyle uğraşırım 1 şaka gibi ya.kitabı olan bana o sayfaların fotoğrafını yollayabilir mi ?Ejderhalarla Dans 1 'de

340-341
    344-345
    348-349

8. bölüm dışında beğenceğini sanmıyorum 10.bölümde sığdırmaya çalışmışlar tüm kalanları. kitapla alakası yok diyim şimdiden hayal kırıklığına uğrama aegon ls greyjoylar hiçbiri yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

340-341
    344-345
    348-349

8. bölüm dışında beğenceğini sanmıyorum 10.bölümde sığdırmaya çalışmışlar tüm kalanları. kitapla alakası yok diyim şimdiden hayal kırıklığına uğrama aegon ls greyjoylar hiçbiri yok.

Zaten en başından beri sınırda gidiyorlardı.. 5 te tam kopmuşlar sanırım..

Ancak dizi atmosferi için bile izlenir tabii. Böyle yapımlar pek gelmiyor dünyaya.

• bayadır bakmıyordum buraya R-L=J teorisi konuşuldu mu
  • Ayıpsın...

• Ulan ne Jon Snowmuş be Biriniz Mycrella Baratheon öldü, Cercei'yi anadan üryan Kral Toprakları'ında yürüttüler, Jaime'de tek kaldı, Tyreller çok fena sıkıştrdı Lannisterları, nolacak bu Lannisterlar'a demiyorsunuz yuh ya
  • Bugün bitirdim gerçekten başından sonuna kadar çok iyiydi. 5. sezonun 10. bölümünün yani son bölümünün sonunda çalan keman sesi hangi müzik acaba ? youtubede falan varmıdır çok hoşuma gitti.

Buldum;https://www.youtube.com/watch?v=_SHYwT4YAT8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVBACK -- 25 Haziran 2015; 2:42:02 >

• Bu çocuk size ne yaptı lan zıçtığımın kargaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 25 Haziran 2015; 5:23:08 >

• Dizi aslında tam olarak gercek dünyayi anlatiyor. İyilik yaparsan kaybedersin, düşünmeden hareket edersen kaybedersin, arkanı saglama almazsan kaybedersin. Starklar da bunun baş rolü. Ned Stark akıllı hareket edip ölümcül darbeyi zamanlasa idi şuan tahtta olabilirdi. Rob Stark işine aşkını karıştırmasa ailesinin intikamini rahatlikla alabilirdi. Ve Jon Snow. O da arkasını saglama alamadı ve iyi niyetinden kaybetti. Sen böyle radikal bir karar almışın abi niye kendine 2-3 koruma almazsın koskoca Lord kumandansin. Starklar kaybetmeye mahkum malesef. Targeryanlar da Baratheonlar da ve Lannisterlar da tahta masum duygularla sahip olmadilar. Bence dizinin gelecek vaat eden karakterleri Theon Greyjoy, Gendry, Bran ya da Rickon. Gendry den Azor Ahai bombasi bekliyorum. Theon da küllerinden dogup Sansa'yı Kuzey kralicesi yapabilir. Bran ve Rickon da bir gözüktüklerinde yorum yapariz😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurr.611 -- 25 Haziran 2015; 5:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu biraz tıkandı teoriler bitti mi :(
  • 
Sayfa: önceki 19171918191919201921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.