Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18981899190019011902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhagezer -- 16 Haziran 2015; 17:51:58 >
  • All Men Must Die.
  • Jon'un zaten ölmesi gerekiyordu duvardan kurtulmasi icin baska turlu kurtulamazdi,kizil sacli kadin ve davosda bosuna duvarda degil gelecek sezon bunun üzerinden sekillenecek.
  • cevap lütfen

en sonda sessizlik yemini eden kişinin hodor olduğunu düşünen bitek benmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

cevap lütfen

nerenle izliyorsun bilmiyorumda mountain işte Gregor Clegane yani. baştan izle 5. sezonu

hatta 4.sezonuda izle orda da anlamazsan bırak diziyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 16 Haziran 2015; 18:08:15 >
  • dizi daha kaç sezon devam edicek bilgisi olan varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

cevap lütfen

Hodor kuzeyde Bran ile birlikte. King's Landing'te ne işi var ?
  • All Men Must Die.
  • All Men Must Die.
  • All Men Must Die.
  • beyler bryan cranston diziye katılacakmış rolü de jon snow u öldürmesi için tutulan bir suikastçı deniyor bilmiyorum ne kadar doğru buyrun linkhttp://thestudioexec.com/bryan-cranston-to-star-in-game-of-thrones/

Edit:Herkes diziye sövmeye başlamış.Sezonun genel anlamda iyi olduğunu söyleyemeyiz tabiki ama bence çok da güzel bir sezon finaliydi.Neredeyse bütün önemli karakterleri çok heyecanlı olaylarda bıraktılar.Çoğu kısım beni şaşırttı.Jon u sevidiğinizden öldürdükleri için hemen saydırmaya başlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGreenArrow -- 16 Haziran 2015; 18:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

beyler bryan cranston diziye katılacakmış rolü de jon snow u öldürmesi için tutulan bir suikastçı deniyor bilmiyorum ne kadar doğru buyrun linkhttp://thestudioexec.com/bryan-cranston-to-star-in-game-of-thrones/

ölen adamı mı öldürcek daha yaşayıp yaşamıyacağı belli değil. ama greyjoylardan biri olursa işte o zaman iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 16 Haziran 2015; 18:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar ben şimdi çıkan bütün got kitaplarını pdf olarak tele indirdim sonra biraz okuyum dedim Jon Snowa Jon Kar diyorlar bu tüm kitaplarında böyle mi az canımı sıktı özel isimlerin türkçeye çevrilmesi

Piç isimleri olduğu için öyle Dorne'da Kum Vadi'de Taş Kuzey'de Kar diyorlar alışırsın merak etme

Tamam da bu isimlerin türkçeleştirilmesini eleştiriyor arkadaş. Haklı da. Özel isimleri neden Türkçeye çevirirler ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar ben şimdi çıkan bütün got kitaplarını pdf olarak tele indirdim sonra biraz okuyum dedim Jon Snowa Jon Kar diyorlar bu tüm kitaplarında böyle mi az canımı sıktı özel isimlerin türkçeye çevrilmesi

Piç isimleri olduğu için öyle Dorne'da Kum Vadi'de Taş Kuzey'de Kar diyorlar alışırsın merak etme

Tamam da bu isimlerin türkçeleştirilmesini eleştiriyor arkadaş. Haklı da. Özel isimleri neden Türkçeye çevirirler ki.

Onu cevirmelerinin nedeni o soyadinin bir soy belirtmek icin olmayisidir.

O soyadi esasen bir sifat olarak kullaniliyor Got dunyasinda.Niteliyor onu kullananlari.O yuzden var bu ceviri,Snow soyadli hicbir hane yok

Ki buna takilmak,moral bozmak cok sacma.

Buna takilan adam bence kitap okumasin,cunku bunu kafaya takan adam olaylarin islenisi ile zerre ilgilenmiyordur

• Kitapta STANNIS'e ne olduğundan bahsediliyor mu?
  • Sezon finali gerisinde cevaplanması gereken birçok soruyla birlikte bitti. İşte bu diziyi böylesine mükemmel yapan da bu.

• arkadaslar aryanin oldurdugu adam kimdi son bolumde
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

arkadaslar aryanin oldurdugu adam kimdi son bolumde

Meryn Trant
  • Arkadaşlar dizideki olayları yazacağınız zaman spoiler butonunu kullanın lütfen. Bi öğrenemediniz gitti
  • Gittikçe soğuyorum diziden. Artık ne yapacaklarını şaşırdılar seyirci ya da okuyucu çekmek için.
  • 
Sayfa: önceki 18981899190019011902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.