Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18961897189818991900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conrado

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: conrado

dizinin aşırı fanları pek hoşlanmıyor bu tabirden ama bizim gibi severek izleyenlerin fikri dizinin bittiğidir.

snow kesin olarak öldü.o belli artık.açıklamalar o yönde.

zaten snow varken bile bi yavanlık vardı dizide.snow gidince iyice tadı kaçacak.

ramsey denen pijin şaha kaldırılması starkların küçük emrahdan beter hallere düşmesi ama sürekli sürekli düşmesi falan baydı.

izleyiciler 1 gram iyilerin kazandığını görmedi.

5 sezon bitti ne kış geldi ne büyük savaş.

bilmiyorum yazar mı böyle yazıyor yönetmen mi kafasına göre takılıyor ama iyiden iyiye sapıkca fantaziler gün yüzüne çıkıyor.çıksın dobiş yazar açıklasın bunları.

ensest sübyancılık ne ararsan var.

neyse uzatmayalım.

dizi snowun ölümüyle zaten geçen sezonlar kaybettiği tadı tümden yitirdi.

yeni dizilere akma vaktidir.

Bu kafayla sen izleme kardes. Jon snow ölmedi, ölmeyecek de bunu kitabi hatim etmis herkes bilir. Melisandre'nin son anda sur'a gelmesi tesadüf olamaz ki kitap da jon snow un basina neler gelecegini cok iyi biliyordu. Bicaklar goruyorum diyordu o yuzden jon snowun olmesi imkansiz otesi cunku sur da olaylari ilerletebilecek, hikayeyi devam ettirecek tek bir kisi bile yok.

sen bu kafayla izlersen çok hayal kırıklığı yaşarsın

snowu canlandıran adam söylüyor yokum diye.

senarist yok artık diyor

neyin inadındasın.

dizi 2 sezondur kan kaybediyordu.bu sezon kan kaybından öldü bence.

öldürmedikleri ırzına geçmedikleri kör etmedikleri sakat bırakmadıkları,yerin dibine sokmadıkları adam kalmadı

ışıdın amerikan versiyonu herifler.

işin açığı dün değil taaa rob stark öldüğünde dizi bitti de snow hatrına devam etti herkes.dün de o iş bitti.

dobiş yazar ne uyduracaksa artık bekleşsin millet

bi prison break bi spartacus değil benim gözümde.

Jon oldu. Ama cesedini bile yakmadilar. Bu azor ahai olarak geri gelecek. Kizil rahipler oluleri diriltme ozelligine bile sahiptir. Jon jon olarak geri donmeyecek ama baska bir sey olarak hatta guclenerek gelecek. Bu bir "fairy tale" degil. Oyle olmasini bekliyorsaniz zaten bastan hata etmissiniz. Diziyi de biziyi de rahat birakin. Sapikca fanteziler de yok gercek hayat var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar ben şimdi çıkan bütün got kitaplarını pdf olarak tele indirdim sonra biraz okuyum dedim Jon Snowa Jon Kar diyorlar bu tüm kitaplarında böyle mi az canımı sıktı özel isimlerin türkçeye çevrilmesi

Piç isimleri olduğu için öyle Dorne'da Kum Vadi'de Taş Kuzey'de Kar diyorlar alışırsın merak etme

Çok saçmaymış Soyadı o nasıl Kar diye çevrilir bu winterfall filan hep kıştepesi olarak mı geçiyor bütün özel isimler böyle mi ?

Evet öyle.. Buharsaçlı, Karabalık gibi isimler de Türkçe ama tabi Stark Lannister bunlar soy isimler olduğu için orjinal dilde

• Beylee dizi finali ne zamam olacak?
  • Beylee dizi finali ne zamam olacak?
  • Şu diziyi karaktere bağlanarak değil de bir bütün olarak izlemeyi deneyin.
    Hiç bi karakterin kelle sağlam değil 1.sezondan bu yana anlamış olmanız lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaciniz

Beylee dizi finali ne zamam olacak?

Oldu bile
  • Bir kaç tahminde benden olsun

Stannisin erzağı littlefinger yaktırdı.
    Stannis ölmedi ya serçe parmak ya da sansa kurtardı.
    Jon ilerleyen sezonlarda ww olabilir ve amcasının yanına gidebilir.
    Sör Davos olaylardan kızıl kadını sorumlu tutup öldürecek.
  • toplanın arkadaşlar kehanetlerim var :)

öncelikle jon snow'u canlandıran arkadaşımız önümüzdeki sezon olmayacağını, öldüğünü söyledi. bunu senaristlerde doğruladılar. ancak senaristler şöyle bir soruyu cevaplamaktan kaçındılar; kit ile sözleşmeniz ne zamana kadar geçerli?, şimdiiii, 6. sezonda olayların yoğun bir şekilde bran ve küçük kardeşi (osha, hodor vb karakterler) çevresinde gelişeceğini düşünüyorum. hikaye doğal olarak bol bol ormanın çocukları (büyülü yaratıklar) ekseninde döneceği için akyürüyenlerin neden dirildiği, aslında ne oldukları, aralarında geçen savaşlar vb. yoğun bir hikaye etrafında bol mistik öğeler içeren bir sezon olacak gibi, 5. sezonda onları nasıl hiç görmediysek, 6. sezonda da jon gibi karakterleri görmeyeceğimizi düşünüyorum. eğer durum böyle olursa doğal olarak kit'in söylediği de doğru çıkar. 6. sezonda oynamayacağımı söyledim, 7. sezondan bahsetmedim ki ehehe he gibi bir durum olabilir. açıkcası durumun böyle olacağına inanıyorum. (6. sezon sonunda hortlatırsınız bunu :) )
    gelelim bir diğer ihtimale, gerçektende jon, stannis öldü, durum böyle olursa açıkcası pek te şaşırmam, martin drama temasını aşırı seviyor belli, kendisi zaten en sevdiği favori karakterinin cüce olduğunu belirtmişti, açıkcası khalesi ve cüceyi kollamaya devam edebilir... (evet taht malesef kezban'a kalabilir)
    bu durumda da içimizde bir buruklukla dizinin kalanını izleyeceğiz mecburen...
    son olarak;
    1-o değilde açıkcası jon'un sahnesinden çok stannis e üzüldüm lan, adamın oyunculuğu tek kelime ile harikaydı! bütün duyguyu izleyenlere aktardı gerçekten...
    2-kışyarının stark bayrağı olan bir ordu tarafından kuşatılmasını, bunu gören kuzeylilerin saf değiştirerek o orduya katılmalarını, bu orduyu yönetenin de jon olmasını çok isterdim... ulu kurt olan bir bayrağın altında (stark arması) jon'un kışyarını geri almak için saldırması fikri tüylerimi diken diken ediyor gerçekten...

şimdilik bu kadar :)

• Hikaye tamamlanmadan dizi cekimine baslayarak risk aldilar. Kitabin yazari bile eminim bilmiyordur finali. Yada aklindaki final kac kere degisti kimbilir.
    Bu yuzden her kitap, her sezon avare geciyor.
    Yuzuklerin efendisi gibi bitmis bir hikayenin filmiyle, ucu sonu acik bir hikayenin dizisi cok farkli olur.
  • belki jon snow olarak geri dönmeyecek, başka bi şey olarak dönecek, adamlar yalanlamıyor ki

• Bende jonun farklı bir biçimde dizide oynayacağını düşünüyorum gelecek sezon.Belki azor ahai olabilir, maskeli bir biçimde veya yarı yaratık yarı insan halindede olabilir.
  • Yav he Jon ölünce izlemeyi bıraktınız,yav he sizin için GoT bitmiştir
    Yeni sezon gelince paşa paşa izleyeceksiniz
  • Yav he Jon ölünce izlemeyi bıraktınız,yav he sizin için GoT bitmiştir
    Yeni sezon gelince paşa paşa izleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Senarist ve Kit Harrington Jon Snow geri dönecek dese daha saçma olmaz mı? İşin heyecanını bozmamak için dönmeyecek demeleri çok normal. Çekimler başlayınca neyin ne olduğu belli olur.

Azor ahai nedir bi özet geçiver sen yetkili birine benziyorsun
  • GRRM dizinin yapımcılarına kitabın sonunu ve sonuna kadar olacak olayları anlatmış.
  • penny dreadfull candir Jonsuz GOT alevsiz ejderhadır.

• Bence Melissandrenin asıl amacı WW leri durdurmaktı krallık felan hikaye. Stannisin Azor ahai olduğunu düşünüyordu sonra onuun olmadığını anlayınca Jon'un yanına döndü.
  • Jon'un verdiği röportajda ne dediğinin pek bir önemi yok aslında çünkü buna benzer pek çok şey söylendi yazıldı çizildi, çoğu da yalan çıktı. Hep aldatmaca. Yeni kitabın bu yaz çıkması bekleniyor. Dizi de kitaba yetişti. Bu yüzden bilerek her karakteri belirsiz bir şekilde sonlandırdılar. Fark ettiyseniz Stannis'in bile öldüğü kesin değil. Çünkü hepsinin cevabı kitapta olacak. Adam kitapların satılması ve merak edilmesi için böyle yapıyor, gayet de mantıklı.
    Ama kendimce inandığım bir teori söyleyeyim size:

Jon şu anda gerçekten öldü. Ancak kendisi warg olduğu için bir parçası kurdunun içinde yaşıyor. Melisandre de orada, o halde diriltebilir Jon'u. Davos'un da yardımıyla ordan kaçıp kurtulabilirler. Sonuç olarak Jon tekrar yaşayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Senarist ve Kit Harrington Jon Snow geri dönecek dese daha saçma olmaz mı? İşin heyecanını bozmamak için dönmeyecek demeleri çok normal. Çekimler başlayınca neyin ne olduğu belli olur.

Al kardes doya doya oku

http://viki.gameofthronestr.com/Azor_Ahai

Bence Azor ahai hic kimsenin tahmin etmedigi,Robert Baratheon un Kingslanding de demircilik yapan pic oglu cikacak.Nitekim bu demirci cocuk o kilici dovecek

Sanirim 2.sezondan beri gorulmedi Gendry

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Al kardes doya doya oku

http://viki.gameofthronestr.com/Azor_Ahai

Bence Azor ahai hic kimsenin tahmin etmedigi,Robert Baratheon un Kingslanding de demircilik yapan pic oglu cikacak.Nitekim bu demirci cocuk o kilici dovecek

Sanirim 2.sezondan beri gorulmedi Gendry

Oha yanlız cidden mantıklı

• 
Sayfa: önceki 18961897189818991900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.