Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

@:Fatih:

askere gidiyorum 10 gün sonra 2.sezonuda sonra izleriz artık napalım

hayırlı tezkereler

artık gelince izlersiniz

eyvallah. aynen yapıcak birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

Aklıma takılan bişi var.Maester Aemon ve Daenerys dışında başka Targaryen var mı?

Hayır. Robert Storms End'de Rhaegar'ı öldürdükten sonra Lannister'lar Kings Landing'e giriyorlar ve herkesi kılıçtan geçiriyorlar. Buna Rhaegar'ın iki çocuğu ve eşi de dahil. Deli Kral zaten öldürülüyor Jaime tarafından. Kralın eşi ve çocukları önce Dragonstone'a kaçıyorlar. Kraliçe orada ölüyordu sanırım tam hatırlayamadım şimdi. Neyse sonrasında Dany ile Viserys Dar Deniz ötesine geçiyorlar. Robert Aemon'u öldüremiyor çünkü Duvar'da olduğu için bütün olaylardan soyutlanmış oluyor.

doğru biliyorsam deli kralın karısı aynı zamanda kardeşi. öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

Aklıma takılan bişi var.Maester Aemon ve Daenerys dışında başka Targaryen var mı?

Hayır. Robert Storms End'de Rhaegar'ı öldürdükten sonra Lannister'lar Kings Landing'e giriyorlar ve herkesi kılıçtan geçiriyorlar. Buna Rhaegar'ın iki çocuğu ve eşi de dahil. Deli Kral zaten öldürülüyor Jaime tarafından. Kralın eşi ve çocukları önce Dragonstone'a kaçıyorlar. Kraliçe orada ölüyordu sanırım tam hatırlayamadım şimdi. Neyse sonrasında Dany ile Viserys Dar Deniz ötesine geçiyorlar. Robert Aemon'u öldüremiyor çünkü Duvar'da olduğu için bütün olaylardan soyutlanmış oluyor.

doğru biliyorsam deli kralın karısı aynı zamanda kardeşi. öyle mi?

Öyle olması lazım çünkü Targaryen ler ejderha kanını saf tutmak için kardeşleriyle evleniyor.

• Dizinin 2. Sezonu çıkmayacak kanalla anlaşamadı diyo bi arkadaş nolur yalan olduğunu söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Dizinin 2. Sezonu çıkmayacak kanalla anlaşamadı diyo bi arkadaş nolur yalan olduğunu söyleyin

yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Dizinin 2. Sezonu çıkmayacak kanalla anlaşamadı diyo bi arkadaş nolur yalan olduğunu söyleyin

yalan.

• quote:

Yalan, çekimler bile bitti; 1 Nisan 2012 tarihinde dizi geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Yalan, çekimler bile bitti; 1 Nisan 2012 tarihinde dizi geri dönüyor.

artık sabırsızlanıyor insan.piyasada zaten adam gibi dizi kalmadı pek.umarım game of thrones beklenen patlamayı yapar
  • daha cok var ya gecmiyor gunler..
    beyler ilk kitap d&r da falan satiliyor mu nerden alabilirim ?
  • Niye dizileri bu kadar bekliyoruz ya Walking Dead desen 2-3 ay beklersin Game of Thrones desen aynı şekilde yetti ama artık
  • quote:

Niye dizileri bu kadar bekliyoruz ya Walking Dead desen 2-3 ay beklersin Game of Thrones desen aynı şekilde yetti ama artık

Koskoca dizi pazarından sadece 2 diziyi takip ederseniz isyan etmeniz normaldir.

Ayrıca bahsedilen diziler oldukça emek isteyen, çekimi zor yapımlar olarak nitelendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Niye dizileri bu kadar bekliyoruz ya Walking Dead desen 2-3 ay beklersin Game of Thrones desen aynı şekilde yetti ama artık

Koskoca dizi pazarından sadece 2 diziyi takip ederseniz isyan etmeniz normaldir.

Ayrıca bahsedilen diziler oldukça emek isteyen, çekimi zor yapımlar olarak nitelendirilebilir.

Sadece 2 diziyi takip ettiğimi kim söyledi diğerlerini yazmaya üşendim
    Ayrıca biliyorum dizinin çekimleri çok zor zaman alıyor ancak şöyle birşey var. Dizinin bırakın birkaç bölümünü tüm sezonu çekilmiş olmasına rağmen yayınlanmayıp aylarca bekleyen diziler var. Hazır bölümler elinde niye yayınlamıyosun

• 2.sezon posteri yayınlanmış. İlk sezonunda "Winter is coming" sloganıyla yola çıkan Game of Thrones'un 2. sezon teması, beklediğimiz gibi savaş. Bunun sonuncunda oluşan yeni sezon sloganı da "War is coming".

Game of Thrones (2011 - 2019)

Mükemmel bir 2.sezon bekliyorum. Savaş sahneleri harika olacak.
  • Afişi beğenmedim ama savaş sözcüğünün geçmesi yeterli
  • Ben beğendim afişi. Sade ve güzel olmuş.

İkinci sezon ve afişle ilgili
    "Afiş, ikinci sezona çok uyumlu olmuş. Yazının dışında arka planda çok iyi anlatıyor savaşı."
  • Oy heyecanlandım afişi görünce.
  • Şubatı da yarıladık az kaldı
  • winter is coming diye diye asıl ankara'ya kışı getirdik. war is coming dememek lazım mazallah o da gelmesin
  • War is Coming dense de, çok bir savaş sahnesi beklemeyin derim ben. Diyarda krallığa talip olan dört kişi olduğu için de War is Coming sloganı kullanılmış olabilir. Bir tek ikinci sezonun dokuzuncu bölümüne iyi para harcıyorlarmış sanırım orada güzel savaş olacak işte.
  • İlk sezondaki savaşları gördük. Bu da öyle olmasın da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.