Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

Nasil okudun anlamadm 3-4-5 cevirileri yapilmis kitap varmi piyasada

Türkçe çevirileri yok fakat ingilizce kitaplar mevcut.. Pek öyle zor bir dili de yok. Orta seviye ingilizce ile google translate işi götürür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Aslında şu var.. Şimdi ilk üç kitabın birbirini takip eden bir yapısı varken, dört ve beş aynı anda geçen olayları anlatıyor. Yani dört ve beş bir kitap gibi düşünülebilir. Dörtte belirli karakterlerin hikayeleri anlatılırken, beşte dörtteki zaman dilimi içinde geriye kalan karakterlerin hikayeleri anlatılıyor. O yüzden yine de dörtte bişiler oluyor diyebiliriz.

Ayrıca ejderhalar rol alacak biraz biraz. Tabi kesmezlerse dizide..

Valla son 300 sayfadayım ikinci kitapta, ejderhalar daha şu anda sadece sigara falan yakabilirler bence. Anca tıslayıp, Dany'nin omzuna pençe geçirmeye falan yarıyorlar şimdilik ama başından beri bir tezim var; Dany er ya da geç o ejderhalarla Demir Taht'ı geri alacak.

Sen dördü, beşi falan okudun mu?

Evet en son beş çıkmıştı zaten okudum bitirdim. Altı ne zaman çıkar bilmiyorum gerçi iki bölümünü yayınladı sitesinden Martin. Baya heyecanlı duruyor. En iyi kitap üçüncü kitap zaten. En iyi sezon da üç ve dört olacak bu yüzden.. Dizi senaristleri iki sezona ayıracak kitabı çünkü.

Biraz daha oku sen ufak tefek şeyler olacak sonlara doğru

Iyi hadi bakalım, fazla kalmadı. A Storm of Swords için herkes en iyisi diyor, çok övüyor ama geçen gün internette kitapla ilgili başka bor şey ararken üçüncü kitapla ilgili büyük diyebileceğim bir spoiler aldım; o biraz şok ve hayal kırıklığı yarattı bende. Kitapta yaşamak isterdim yani bunu. Spoiler içindeki onunla ilgili değildir ama yine de aldım;

Gerçekten bu kitapta kimin başına ne geleceği belli olmuyor. Hani bir caps vardı ya Martin'in gülerken resmi ve altında da "And they all dead." yazıyordu, o hesap aynen.

• Game of Thrones (2011 - 2019)

Bu resim yeterli bence
    ''Martin, okuyucularının göz yaşları ile oluşturulmuş yapay gölü önünde''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 13 Şubat 2012; 11:05:55 >

• quote:

Game of Thrones (2011 - 2019)

Bu resim yeterli bence
    ''Martin, okuyucularının göz yaşları ile oluşturulmuş yapay gölü önünde''

Hahaha iyiymiş bu.

• diziye başlıyalı 1 hafta oldu 1.sezonun nasıl bittiğini anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

diziye başlıyalı 1 hafta oldu 1.sezonun nasıl bittiğini anlamadım.

nerdeyse 8 ay oldu bitireli,bende halen bir şey anlamadım
  • @:Fatih:

askere gidiyorum 10 gün sonra 2.sezonuda sonra izleriz artık napalım
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

kim la bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

kim la bu?

Viserys Targaryen
  • quote:

kim la bu?

Uyandırılmış ejderha, Viserys Targaryen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Şubat 2012; 21:18:14 >
  • 2.kitaba başladım,fantastik kitap okumayı özlemişim.O kadar çok isim varki karıştırmamak elde değil.
  • quote:

quote:

kim la bu?

daenerys buna bir tane patlattığında amma sevinmiştim. bir şerefsiz bu diğeri geoffrey

• quote:

quote:

quote:

kim la bu?

daenerys buna bir tane patlattığında amma sevinmiştim. bir şerefsiz bu diğeri geoffrey

Kitapta da inanılmaz uyuz bir karakter kendisi, dizide de sürdürdü bu özelliğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Şubat 2012; 22:40:26 >

• quote:

kim la bu?

Resim Doctor Who'dan, süper bölümdü ayrıca.
  • Aklıma takılan bişi var.Maester Aemon ve Daenerys dışında başka Targaryen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

Aklıma takılan bişi var.Maester Aemon ve Daenerys dışında başka Targaryen var mı?

Dizide adı geçen başka Targaryen yok şu ana kadar.
  • quote:

Aklıma takılan bişi var.Maester Aemon ve Daenerys dışında başka Targaryen var mı?

Hayır. Robert Storms End'de Rhaegar'ı öldürdükten sonra Lannister'lar Kings Landing'e giriyorlar ve herkesi kılıçtan geçiriyorlar. Buna Rhaegar'ın iki çocuğu ve eşi de dahil. Deli Kral zaten öldürülüyor Jaime tarafından. Kralın eşi ve çocukları önce Dragonstone'a kaçıyorlar. Kraliçe orada ölüyordu sanırım tam hatırlayamadım şimdi. Neyse sonrasında Dany ile Viserys Dar Deniz ötesine geçiyorlar. Robert Aemon'u öldüremiyor çünkü Duvar'da olduğu için bütün olaylardan soyutlanmış oluyor.

• quote:

Yok diye biliyorum; hepsi şu savaşta öldürüldü diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

@:Fatih:

askere gidiyorum 10 gün sonra 2.sezonuda sonra izleriz artık napalım

hayırlı tezkereler

artık gelince izlersiniz
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.