Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

rpg den bahsediyorsan öyle olmalı zaten jon snow veya diğerleriyle ne oynayabilirsin kılıç talimi mi tanrı korusunda dua etme mi? ya da cercei ile ensest mi? ayrıca ana karakterler le yapılan oyunda senaryoyu değiştiremezler gidişatı değiştirirsen kitabın oyunu olmaktan çıkar o zaman...

kitaptan karakterler yerine oluşturulacak karakterlerle yapılmalı hikayenin gidişatına göre ana karakterlerle de karşılaşılmalı yoksa rpg değil aksiyon oyunu olur.

witcher 2

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

rpg den bahsediyorsan öyle olmalı zaten jon snow veya diğerleriyle ne oynayabilirsin kılıç talimi mi tanrı korusunda dua etme mi? ya da cercei ile ensest mi? ayrıca ana karakterler le yapılan oyunda senaryoyu değiştiremezler gidişatı değiştirirsen kitabın oyunu olmaktan çıkar o zaman...

kitaptan karakterler yerine oluşturulacak karakterlerle yapılmalı hikayenin gidişatına göre ana karakterlerle de karşılaşılmalı yoksa rpg değil aksiyon oyunu olur.

witcher 2

yaw he he.
  • quote:

quote:

quote:

witcher 2

yaw he he.

witcherda gidişatı gayet de değiştiriyorsun. GoTda bayağı uğraşmaları lazım böyle yapabilmek için.
    yani "ayrıca ana karakterler le yapılan oyunda senaryoyu değiştiremezler gidişatı değiştirirsen kitabın oyunu olmaktan çıkar o zaman..." diye bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

witcher 2

yaw he he.

witcherda gidişatı gayet de değiştiriyorsun. GoTda bayağı uğraşmaları lazım böyle yapabilmek için.
    yani "ayrıca ana karakterler le yapılan oyunda senaryoyu değiştiremezler gidişatı değiştirirsen kitabın oyunu olmaktan çıkar o zaman..." diye bir şey yok.

kaç tane witcher kitabı okudun da bunu söyleyebiliyorsun? ilk oyun ikinci oyuna göre daha fazla kitaba bağlı kalmıştır ayrıca 2. oyun son kitaptan 5 yıl sonrasını anlatıyor yani kitaba bile dayalı değil o yüzden ilk oyuna göre gidişata daha çok müdahele edilebiliyor. Witcher geralt etrafında gelişen olayları anlatıyordu got ise birden çok karakterin etrafında gelişeni sansa arya jon tyrion cercei hepsi birer ana karakter yan karakter değil ve bunu nasıl oyuna dökeceksin hangi birini ana karakter olarak oyuna alacaksın bölümlere bölüp hepsiyle birere bölüm oynarım mı diyeceksin? onu yaptın kitapta çoğu kısım konuşma ve politik olaylar üzerine ee cately ile kılıç mı sallayacaksın.

ayrıca burada GOT tan bahsediliyor kitabı okumayan yok haliyle beklenti olacak ki bazıları oyunda hikayenin değişmesini istemeyecektir.Bir oyun yapılacaksa eğer GOT evreninde ana karakterlerle değişikliğe değil kendi karakterinle hikayede yer almak olmalı.

uzatmanın anlamı yok çıkınca görülür umarım çarçur etmezler yeni nesil oyuncularla tartışmaktan sıkıldım ...

• quote:

kaç tane witcher kitabı okudun da bunu söyleyebiliyorsun? ilk oyun ikinci oyuna göre daha fazla kitaba bağlı kalmıştır ayrıca 2. oyun son kitaptan 5 yıl sonrasını anlatıyor yani kitaba bile dayalı değil o yüzden ilk oyuna göre gidişata daha çok müdahele edilebiliyor. Witcher geralt etrafında gelişen olayları anlatıyordu got ise birden çok karakterin etrafında gelişeni sansa arya jon tyrion cercei hepsi birer ana karakter yan karakter değil ve bunu nasıl oyuna dökeceksin hangi birini ana karakter olarak oyuna alacaksın bölümlere bölüp hepsiyle birere bölüm oynarım mı diyeceksin? onu yaptın kitapta çoğu kısım konuşma ve politik olaylar üzerine ee cately ile kılıç mı sallayacaksın.

ayrıca burada GOT tan bahsediliyor kitabı okumayan yok haliyle beklenti olacak ki bazıları oyunda hikayenin değişmesini istemeyecektir.Bir oyun yapılacaksa eğer GOT evreninde ana karakterlerle değişikliğe değil kendi karakterinle hikayede yer almak olmalı.

uzatmanın anlamı yok çıkınca görülür umarım çarçur etmezler yeni nesil oyuncularla tartışmaktan sıkıldım ...

Adamlar geçmişi yapar. Mad king, ned, robert ...
    Ejderhaların olduğu kadar eskiye de gidebilirler. Böylece yepyeni olaylar yaratabilirler kitapta geçmeyen. Kitapta anlatılan şeyleri yanlış bilgi olarak gösterip geçmişle oynamaları kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 18 Şubat 2012; 16:24:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

İlk sezondaki savaşları gördük. Bu da öyle olmasın da.

ilk sezonda robb savaşa giderken bir de savaştan dönerken göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 18 Şubat 2012; 21:57:08 >
  • quote:

quote:

ayrıca
    sansa tyrionla mı evleniyor!

Ya şu kitabı okuyanlar spoilerları başka bir konuda paylaşsa ...

• quote:

quote:

ayrıca

Yahu birader şu yazdığın olacak iş mi? Ben de diziyle ilgili bir şey soracaksın diye öyle spoiler'ı açıyorum iyi mi, ama bakıyoruz ki bir de ne çıkıyor. Biraz dikkat edin yahu şunlara, en kötü insan belirtir ne ile ilgili olduğunu.

Zaten serinin en iyi kitabı denen A Storm of Swords, benim için şimdiden p.ç olmuş durumda gibi bir şey. Internette karakterle ilgili alakasız bir şey ararken Google sağolsun en çok arananlar kısmından bile spoiler yiyorum, e öncesinde de başka bir şeyi internette -bir forumda mı yoksa sözlükte miydi, hatırlamıyorum- patavatsızın biri direkt yazıyor. A Storm of Swords'da şok edici ne oluyorsa çoğunu daha ikinci kitabı bitirmeden istemeden de olsa öğrendim! Kitabın çıkmasını merakla bekliyorum ama en nefret ettiğim şey olacak ve bunları kitapta okurken şaşırmayacağım! Hatta o kadar kötü bir şey ki şu an bazı karakterleri başına ne geleceğini bilerek okuyorum. Olandan çok neden olduğunu merak ederim artık, başka bir şey kalmadı nasıl olsa.

Hadi ben bu birkaç önemli spoiler'ı önceden farklı sebeplerle istemeden de olsa yedim; geçen de dallamanın biri gelmiş diziler bölümüne Game of Thrones ikinci sezon erkene alındı başlığı açıp içinde üçüncü kitapta önemli be oluyorsa onları anlatıyor! Hadi ben daha önce bunu yaşadığım için beni etkilemedi, zaten ilk cümlenin yarısından sonra anlayıp kapattım ama kitapları okumayan, sadece dizi izleyicisi olan birinin o konuyu açıp da o spoiler'ları gördüğü zamanki halini düşünmek bile istemiyorum. Kitap konusuna Allahın oğlu yazmıyor, oraya gelin arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kitapla ilgili

Benden ne kadar küfür yedin biliyo musun ?

• quote:

quote:

Kitapla ilgili

dostum senin sorunun ne

• kitapla ilgili bile yazdım i bozguncu bilginin içine bakan sensin. bakıp bana suç atıyorsun. ilk iki kişinin bakmasından ben sorumluyum ama geri kalanlar...
    hepiniz alıntılardan silin spoilerı ben de asıl gönderiden sileyim olay kapansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 18 Şubat 2012; 21:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

ayrıca

Yahu birader şu yazdığın olacak iş mi? Ben de diziyle ilgili bir şey soracaksın diye öyle spoiler'ı açıyorum iyi mi, ama bakıyoruz ki bir de ne çıkıyor. Biraz dikkat edin yahu şunlara, en kötü insan belirtir ne ile ilgili olduğunu.

Zaten serinin en iyi kitabı denen A Storm of Swords, benim için şimdiden p.ç olmuş durumda gibi bir şey. Internette karakterle ilgili alakasız bir şey ararken Google sağolsun en çok arananlar kısmından bile spoiler yiyorum, e öncesinde de başka bir şeyi internette -bir forumda mı yoksa sözlükte miydi, hatırlamıyorum- patavatsızın biri direkt yazıyor. A Storm of Swords'da şok edici ne oluyorsa çoğunu daha ikinci kitabı bitirmeden istemeden de olsa öğrendim! Kitabın çıkmasını merakla bekliyorum ama en nefret ettiğim şey olacak ve bunları kitapta okurken şaşırmayacağım! Hatta o kadar kötü bir şey ki şu an bazı karakterleri başına ne geleceğini bilerek okuyorum. Olandan çok neden olduğunu merak ederim artık, başka bir şey kalmadı nasıl olsa.

Hadi ben bu birkaç önemli spoiler'ı önceden farklı sebeplerle istemeden de olsa yedim; geçen de dallamanın biri gelmiş diziler bölümüne Game of Thrones ikinci sezon erkene alındı başlığı açıp içinde üçüncü kitapta önemli be oluyorsa onları anlatıyor! Hadi ben daha önce bunu yaşadığım için beni etkilemedi, zaten ilk cümlenin yarısından sonra anlayıp kapattım ama kitapları okumayan, sadece dizi izleyicisi olan birinin o konuyu açıp da o spoiler'ları gördüğü zamanki halini düşünmek bile istemiyorum. Kitap konusuna Allahın oğlu yazmıyor, oraya gelin arkadaş.

Maximum_Carnage sana şunu söyleyeyim Türkçe çeviride aynı olay olur mu bilmiyorum ama ben daha ikinci bölümü bitirmişken bu konuda spoiler içine dahi alınmamış bir mesajdan ilk dört kitabın en can alıcı yerlerinin spoilerlarını yedim. Dizi sezon finali yapınca da du bakayım bi su kitaplara dedim ve kitaplara başladım. Kitaplar öyle bir gidiyor ki olayları bilsen bile yine de çok şaşırıyorsun. Martin'in yazış şekli olayların kendileri değil, oluş şekilleri. O yüzden çok can alıcı spoiler yemiş olabilirsin lakin bu sana çok çok fazla birşey kaybettirmeyecek emin ol. Kendimden biliyorum.

Diğer yandan burada birçok kez yazıldı bir çok kişinin mesajı silindi bu spoiler yüzünden. Buradan kaç kez söyledim ileriki kitaplarla ilgili bilgi almak isteyen varsa ya kitap bölümüne yazsın iki tane konusu var Türkçeye çevrilmiş olanlar ile çevrilmemiş kitaplar diye. Buradan insanların seyir zevkini baltalamak kadar kötü birşey yok. Dizi ile ilgili konular yazılmalı buraya. Ya da oynamış bölümlerle ilgili kitaptan alıntılar da yapılabilir. Ama ileriki bölümlerle ilgili şeyler paylaşmamak gerekli bana göre..

• ilk sezonun Bluray'i çıkmış bir hızlı tekrar iyi gider
  • Cypon; seni gerçekten takdir ediyorum. Çıkan tüm kitapları okumana rağmen dikkat ediyorsun ve mesajlarını gönül rahatlığıyla okuyabiliyorum. Ama diğerleri öyle mi? Adam bir de bana cevap yazmış, Allah'tan alttaki sitem dolu mesajları görüp acmadım spoiler'ı.
  • Bluray için altyazı hazırlanmış hemen. Bu ne hız.
  • İkinci kitap spoilerıdır diye açtım ama ne çıktı ordan yahu! 3 müydü 4 müydü o? İkideki olayların gidişinden az çok tahmin etmiştim zaten o kadar da önemli değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

İkinci kitap spoilerıdır diye açtım ama ne çıktı ordan yahu! 3 müydü 4 müydü o? İkideki olayların gidişinden az çok tahmin etmiştim zaten o kadar da önemli değil benim için.

Hocam şimdi sende spoiler verdin oldu mu şimdi?
  • Game of Thrones tarzı oyun isteyen Mount & Blade Warband oynasın. Grafikler eski biraz ama idare edersiniz. İçeriği aşırı geniş tam bir krallık simulasyonu(tabi kral olmayı başarabilirseniz) Oyuna girin müzik seslerini tamamen kapatın ve öyle oynayın

• şunu bir dinleyin ya.Herifler mükemmel yapmış.
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.