Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16331634163516361637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adem-123

10 bölüm yayınla sonra öyleydi böyleydi...

1 ci bölümü şimdi izledimde ne zorlugu var o bölümü çekmenin. bir sezonu 20 bölüm yapabilirler hadi 16 bölüm yap. millet mal gibi bekliyor sonra. evet zor bölümler oluyor eywallah ama çok kuru bölümlerde oluyor.

Mesele bölüm çekmenin zorluğu değil. Öncelikle her bölüm inanılmaz titizlikle çekildiği zaten ortada.Yayınlanan diğer dizilere bakarsan çok fazla çekim hatası vs görürsün. Senede 10 bölüm yayınlanma sebebi eldeki malzemeyle alakalı. Eğer 20 bölüm yayınlarsalar kitaplar nasıl yetişecek? Elde zaten 5 kitap var henüz altıncısı yayınlanmadı bile ve böyle bir hikayede her yıl kitap yayınlayamazsın, belli bir zaman gerekir ki çıkabilecek en iyi sonuç ortaya çıksın.Sonuçta George R.R. Martin dizi yetişecek diye her yıl yeni bir kitap yazamaz. Bir diğer nedene gelince büyük ihtimal şuan dünyada her yıl dizi/film dünyasında en çok neyin çıkmasını bekliyorsunuz diye sorarsak büyük bir çoğunluktan Game of Thrones adını duyarız. O zaman elde böyle bir malzeme varsa adamlarda bunun kaymağını yemekte haklılar.

• 5x4

Jon Snow'a bak be adam Melisandre gibi hatunu elinin tersiyle itti Biraz haklı ama, kadın tam bir bela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

5x4

Jon Snow'a bak be adam Melisandre gibi hatunu elinin tersiyle itti Biraz haklı ama, kadın tam bir bela.

Kollarında ölünür be yemişim belasını.
  • quote:

5x4

Orada ben olacaktım var ya
  • Ben hepsini izledim armut gibi kaldım izlemeyenlere tavsiye yavaş yavaş izleyin.
  • quote:

5x4

Melisandre neden Jon'la yatmak istesin, yoksa hamile mi kalmaya çalıştı? Bu karı en son hamile kaldığında liderin biri ölmüştü Yok yere mi yatmak istedi ki bu kısmı mantıksız, çıkarı neymiş acaba. Jon Snow suretinde bir tane kara p*ç fırtlatıp birini mi öldürmek istiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 13 Nisan 2015; 21:33:56 >

• Oy izlemeye başlayalım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

5x4

Melisandre neden Jon'la yatmak istesin, yoksa hamile mi kalmaya çalıştı? Bu karı en son hamile kaldığında liderin biri ölmüştü Yok yere mi yatmak istedi ki bu kısmı mantıksız, çıkarı neymiş acaba. Jon Snow suretinde bir tane kara p*ç fırtlatıp birini mi öldürmek istiyordu

Bu kadının bu isteğini çözebilmiş değilim. Büyücü gibi birşey zaten tehlikeli kadın valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Yine efsane bir sezon olmuş ilk 4 bölüme bakacak olursak.

4.bölüm neydi öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arrow daki kadın değil mi o?
  • Yazım spoiler içermiyor.
    Öncelikle 4 bölümün sadece ilk bölümünü izledim. Official olarak kanalda yayınlandıkça izlemeyi düşünüyorum. Sızdırılmasını filan özellikle hiç hoş karşılamadım. Çoğu kişi ilk bölümün biraz yavaş geçtiğini söylüyor şikayet ediyor. Şimdi kargaların ziyafeti ve ejderhaların dansı gerçekten diğer kitaplara göre ağır kitaplardır. Biraz yavaş başlaması çok normal. Bu iki kitap zaten aynı zaman çizelgesinin iki grup karakter olarak ayrılıp incelenmesiyle oluşmuştur yani birbiriyle aynı anlarda farklı karakterlerin yaptıklarını anlatmaktadır. Ve diğer kitaplara nispeten ejderhaların dansı cidden kalın bir kitap ve dediğim gibi ağır ve biraz olaysız gibi. Ama bu demek değildir ki gaz olaylar yok dizide açıklanmayan daha adamın yüreğini hoplatacak onlarca olay olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. Rahat olun yani

KİTAPTAN SPOİLER (OKUMADIYSAN OKUMA)

Leydi Taşyürek
    Cersei'nin zindana atılması, kel dolaştırılması
    Eskişehir'de yaşananlar
    Dorne'da özellikle Myrcella'nın kulağının kopmasıyla sonuçlanan olaylar zinciri(Doğrusu sonuçlanmadı)
    Jaime'nin Cersei'nin yazdığı mektubu ateşe atması
    Jon'un lord kumandan oluşu
    Jon'un yavaş yavaş terkedilmiş kalelere yabanılları doldurup çalışır hale getirmesi
    Jon'un ölmesi!(KESİN DEĞİL!!!!)
    vs
    vs
    vs

Ne kadar yavan olabilir ki ???

3 saat sonra gelen düzeltme : Dayanamayıp 4 bölümü de izledim. Kitaptan farklı gelişen çok fazla olay olduğunu gözlemledim. Önceki sezonlarda olmamıştı böyle bir durum. Sanırım George Martin'in senaryo ekibine katılmasıyla ilgili bir durum bu. Kitapların orjinali bir hayli bozulmuş ama kötü mü olmuş, şimdilik bilemeyeceğiz.. Gerçekten de fazlaca bir spoiler korkunuz olmasın, büyük ihtimalle gelecek sezon diziyi takip edenler kitabı okuyanlardan değil, kitabı okuyanlar diziyi takip edenlerden spoiler yiyecek. Yine de yukarıdaki butona basmamanızı öneriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crookshanks0 -- 14 Nisan 2015; 1:00:54 >

• Sansa bu sezonda ellerini kana bulamayacak anlaşıldı. Onun yerinde arya olacaktı bolton'ların kafa derisini yüzüp pişirmeye başlamıştı.
  • her seyrettigimde bu kadar abartılan overrated dizi olmaz diye düşündüğüme göre gerçek bu.yine geyik yap son bölüm sürpriz kişileri öldür yola devam.film gibi güzel çekilse ilgi çekici konusu olsada abartılı ilgiyi haketmiyor bence.entrika politika ve sürprizler içeren blacksails ağır konusuyla benziyor ama bsails sonuyla daha bir oha yok daha neler dedirtti bana.person of interest her bölümde ters köşe yapıyor mesela.ne zaman ejdarhalar diziye aksiyon katar o zaman biraz daha ilgiyi hakeder g.o.t.bence.

• Bu diziyi cok ciddi manada bir breking bad , bir fringe gibi heyecanla beklemememin sebebi kitap ve dizi arasindaki uyumsuzluk , yani uyumsuzluk derken kitapda farkli dizide farkli degil , mesela 3. Kitapda olanlar 4. Sezona sarkti ve bu devam edecektir 4. Kitap 5. Sezona yani tam istedigim senkron yok ama yukarda bir arkadas cok guzel yorum yazmis yazar dizi cekilcek diye her yil kitap mi yazacakti , ama bu kitap ve dizinin efsane oldugu gercegini degistirmiyor ben sadece diziyi kitap gibi iple cekmiyorum ama dizi su ana kadar yapilmis en iyi uyarlamadir bana gore ve bolumlerin sizmasiyla alakali olarakda izlemek degilde beklemek daha guzeldi be 4 bolum birden sizinca olmadi yani ne guzel her hafta bjr doz alacakken simdi 4 doz alip 4-5 hafta yeni bolum beklemek pek olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bayanlar ne kadar çok severseniz sevin spartacus'le karşılaştırmayın n'olur. Tırnağı olamayacak bir dizi çünkü. Ayıptır günahtır hem Andy'nin hiç mi hatrı yok
  • Herkese iyi seyirler

• açıkçası game of thrones u çok çok severim ama 4. bölümün final sahnesi hariç beğenmedim ben efsanelik bir durumu yok son 2 hafta içinde 2 sezon black sails izledim,sürekli vikings de takip ederim o diziler bana daha iyi gelmeye başladı kalite olarak
  • keşke 10 bölüm de sızdırılsaydı seyredeydik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bakalım 1 ay. Diğer bölümleride sızdırsalarda bir yıl beklesek bari
  • Yok Black Sails, yok Fringe, yok Vikings Game of Thrones'dan daha iyiymiş, temiz hava alın gelin beyler.
  • 
Sayfa: önceki 16331634163516361637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.