Şimdi Ara

Game center arkadas limiti. Appleden büyük hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar onceden konusu açıldı mı bilmiyorum ama araştırdım bulamadım. Benim game center de arkadas sayım 500 U buldu. Ve artık beni ekleyen arkadaslarımın talepleri gelmiyor. Ve benim eklediklerim kabul edince sayı hiç bir sekilde 501 olmuyor. Ne yapmam lazım. Cydiada eklenti var mı. Çok büyük bir ihmal bence bu. Hiç bir arkadaşlık talebi gelmiyor bana artık

• ihmalden ziyade kendileri bilerek izin vermiyor olabilirler.. çeşitli oyunlarda ittifak ve clanların da limiti vardır mesela.. serverlardaki yoğun trafiği kontrol altında tutabilmek için limit 500 oluyor olabilir..

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

ihmalden ziyade kendileri bilerek izin vermiyor olabilirler.. çeşitli oyunlarda ittifak ve clanların da limiti vardır mesela.. serverlardaki yoğun trafiği kontrol altında tutabilmek için limit 500 oluyor olabilir..

Ama cidden 500 çok az
  • bu olay fruit ninja turnuvasinda basima gelmisti erhan hocam istek gonderiyordu ama bana gelmiyordu sonra bi baktim arkadas sayim olmus 500,hemen 5-10 tanesini sildim o sekilde hallettik,bence 500 yeterli bir rakam,ama tabi daha yuksek olmasi dahada guzel bisey
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Ekleyince noluyo sanki.Sanki hepsiyle tek tek açıp oyun oynuyosun.

+1 sadece tanidigin kisiler ekli olsa yeter
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.