Bildirim
Galiba Fenerbahçenin Tek Kurtuluşu Bu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir de yere uzanalım mı? -
Daha dava sonuçlanmadı o yazıda çoktan ve emin şekilde suçlu ilan edilmişiz. -
Ya bu oyuncuların serbest kalma muhabbeti nedir?
Böyle birşey mi var 2.lige düşerse kendiliğinden serbest kalır diye???
Eğer ekstradan madde koydurmak gerekiyorsa kimsenin koydurduğunu sanmam. -
bu vatandaşa diyecek tek sözüm.uzat elini masanın altından doğru -
bırde tek kurtulıus dıye konu acmıs kaybol hemen -
Sen kimsin de Fenerbahçe'ye çözüm arayışındasın?Kıçıkırık bi blogda yazı yazıyorsun diye hukukçu mu oldun, muhasebeci mi yoksa federasyonda çalışan biri mi?Bir de işinize gelirse diyor.Seni ne ilgilendirir sen kendi takımına bak önce.
Senden gelecek yardım Allah'tan gelsin... -
arkadaş gerekirse cezamızı da çekeriz. büyütmeyin bu kadar. Biz renklere bağlıyız şahıslara değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sfred
arkadaş gerekirse cezamızı da çekeriz. büyütmeyin bu kadar. Biz renklere bağlıyız şahıslara değil.
yüzde yüz aynı fikirdeyim ben Aziz Yıldırım'ı değil Fenerbahçeyi tutuyorum. Yaptılarsa bir şeyler çeker cezamızı gelir gene kabusları oluruz. Dert edecek birşey değil. Her sene bir forma alırdım küme düşürsünler iki tane alacağım -
Bu ne lan oldu olacak kulübü kapatalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: BeFeD
quote:
Orijinalden alıntı: Sfred
arkadaş gerekirse cezamızı da çekeriz. büyütmeyin bu kadar. Biz renklere bağlıyız şahıslara değil.
yüzde yüz aynı fikirdeyim ben Aziz Yıldırım'ı değil Fenerbahçeyi tutuyorum. Yaptılarsa bir şeyler çeker cezamızı gelir gene kabusları oluruz. Dert edecek birşey değil. Her sene bir forma alırdım küme düşürsünler iki tane alacağım
aynen oyle çok büyüdük işlkerine gelemedi ama bu camiayı buyuten şahıslar degıl taraftardır. söz konusu FENERBAHÇE ise gerisi teferruattır. -
futbol klübünü kapatıp diğer branşlarda oynamak daha mantıklı bu yazıya göre...
Ayrıca oyuncunların serbest kalacağı hususunda ;
Oyuncuların sözleşmesinde küme düşme durumunda serbest kalma maddesi olur ancak,
Bu madde daha cok küme düşmeye yakın takımlar için daha çok uygundur ,ligi sürklase eden takımlar için böle bir maddeye gerek görülmez...
Ör.Juventus^Oyuncularını bonservisi ile satmıstır... -
Gereksiz bir yazı dizesi olmuş hiç bir taraftarın bunu kabul edecegini sanmıyorum.
Biz küme düşelim 2 forma alıyorduk 5 forma alırız ama yinede takımımızın as başkanını STAR TV de dilendirmeyiz hadi hayırlı işler. -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Gereksiz bir yazı dizesi olmuş hiç bir taraftarın bunu kabul edecegini sanmıyorum.
Biz küme düşelim 2 forma alıyorduk 5 forma alırız ama yinede takımımızın as başkanını STAR TV de dilendirmeyiz hadi hayırlı işler.
+ 1907
-
Başkasından çaldıgın yazıyı kendi düşüncesiymiş yazmak böyle oluyor demek. millet sanıyor ki tv-medyayı takip etmiyor.
bu teoriyi ortaya atan perşembe akşami Tv8'de yayınlanan programda söylemişti bi kişi ismini bilmiyorum hatta programda Tanburacı ve ogün altıparmak vardi , 1 tanede izmirli yönetici mi artık kimse o vardı , birde bu olayi söyleyen kişi vardi. yanı toplam 4 kişi birde sunucu 5.
hatta orda ibb'yi yeni Fenerbahce yapip , Gercek Fenerbahceyi küme düşürüp kaybolmasını saglamakti. ibb'nın ismini degiştirerek FB yapilip , hem kümede kalacakti hemde yoluna devam etmiş olucakti.
gibi gibi gibi....
Zaten böyle bi sacmaliga kimse izin vermezdi. CEza varsa cekilir , -
agzi olan konusuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X