Şimdi Ara

Galiba bir ilki başardım ... Pc Programları artık Telefona

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,uzun zamandır Symbian programlama üstüne çalışıyorum ve birşey keşfettim,bu benim tek hayalimdi,çoğumuzunda istediği birşeydir..

Basit bir şekilde yazılmış olan c++ srclerini symbian c++'ya convert edebiliyorum,yani uyumlaştırabiliyorum artık...
    __
    Türk zekası gibisi yok ,şu çılgın Türk'ler aga

Bir örnek;
    Basit bir şekilde yazılmış olan bir bilgisayar medya programını;

s60v5'lerde çalıştırmayı başardım;

Şuanlık sadece 3 uygulama denedim ve 3üde başarılı...1 tanesi dosya kabul etmeyi red ediyor...Bukadarda olacak ve 3D performans gerçekten iyi değil..
    Tabi bazı kodları telefonun dosya sistemine ve sys'sine göre ayarlamak gerekiyor ve api'de bir mesele,ama sonuçta oluyor...Yakında nokia bölümünde bu çalışmalarımı görüp indirebileceksiniz...

Yaşasın epci

Bana başarılar diyin arkadaşlar,ben 6 yıllık symbian geçmişimde böyle bir mevzu görmedim..Eğer biri yapmış olsa bile hiç bir kaynak göremedim...

bana kolay gelsin :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 5 Ekim 2010; 3:18:57 >

• kolay gelsin
  • Tebrik ederim hocam. Vallahi bravo...
  • tebrikler
  • tebrikler, indireydik iyiydi
  • telefon şirketleriyle bence hemen iletişime geç senin gibi genç beyinleri bence kaçırmazlar bizde gururlanırız hem belki de türkiyeye senin sayende bazı gelmeyen telefon modelleri gelir bilmiorum ben mi çok pozitif düşünüyorum yolun açık olsun kardeşim
  • tv ye çıkarsan dh tişortü giy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • symbian python kullanıyor c++ ı python'a mı çevirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

tebrikler, indireydik iyiydi

Yakında reis..Az bekleyin...Daha build edemedik,programları usb ile ,direk run'a tıklayarak telefonda deniyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

telefon şirketleriyle bence hemen iletişime geç senin gibi genç beyinleri bence kaçırmazlar bizde gururlanırız hem belki de türkiyeye senin sayende bazı gelmeyen telefon modelleri gelir bilmiorum ben mi çok pozitif düşünüyorum yolun açık olsun kardeşim

Türkiye'de olmasak hemen şimdi gidiyorum derdim ama bu güze ülkemizde imkansız,direk "ne menzunusun" derler, bende "ortaokul" diyince "git ünversite oku gel inceleyelim projeni" diyeceklerinden eminim kardeş...
    Bende pozitif düşünüyorum,tek hayalimse bir şirket kurmak,program&oyun yazıp çok uygun fiyata satmak...Tabi başlarda freeware çoğunlukta olur

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tv ye çıkarsan dh tişortü giy

Beleş verirlerseler giyerin

quote:

Orijinalden alıntı: S3ViA

symbian python kullanıyor c++ ı python'a mı çevirdin.

Hayır,python'da biliyorum..Python'la biryere kadar ilerleyebiliyorsun...Bu tamamen C++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 5 Ekim 2010; 3:59:20 >

• bana n97 mini de youtube a girip video izlememi sağla seni meşhur ediyim
  • başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroTimer

bana n97 mini de youtube a girip video izlememi sağla seni meşhur ediyim

Şu media player'i geliştirmeye başladım bile..Youtube ve Google videolarını izlemek için bir eklenti yapmayı düşünmedim değil...Fakat bu dnsyi nasıl aşacaz onu bilmiyorum...PC'de v5 emulatörü ile girebiliyorum,fakat telde direk giremiyorum...

bu arada
    Sanırım bir ilki daha gerçekleştirdim,telefonun kendi donanımı olan radyolara erişim istediğim gibi komutlar verebiliyorum,daha önce hiç donanımsal olarak radyoyu kontrol edebileceğimiz bir program görmedim,siz gördünüzmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 5 Ekim 2010; 4:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Şu media player'i geliştirmeye başladım bile..Youtube ve Google videolarını izlemek için bir eklenti yapmayı düşünmedim değil...Fakat bu dnsyi nasıl aşacaz onu bilmiyorum...PC'de v5 emulatörü ile girebiliyorum,fakat telde direk giremiyorum...

bu arada
    Sanırım bir ilki daha gerçekleştirdim,telefonun kendi donanımı olan radyolara erişim istediğim gibi komutlar verebiliyorum,daha önce hiç donanımsal olarak radyoyu kontrol edebileceğimiz bir program görmedim,siz gördünüzmi?

ne gibi kontroller. ben w810i kullanırken java program sayesinde kulaksız kullanabiliyorduk. eq ayarı olmamasına rağmen radyoda eq ayarı yapabiliyorduk. vb bir sürü şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

quote:

bu arada

ne gibi kontroller. ben w810i kullanırken java program sayesinde kulaksız kullanabiliyorduk. eq ayarı olmamasına rağmen radyoda eq ayarı yapabiliyorduk. vb bir sürü şey.

Symbian'dan bahsediyorum...
    Mesela 5800'da radyo kayıt etmeyi bile başramıyordum,fakat sende benim gördüklerimi görseydin,inanamazdın...
    Şimdiye kadar hiç bir program radyo donanım kontrolü yapamadı (n-gage hariç)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

quote:

bu arada

Symbian'dan bahsediyorum...
    Mesela 5800'da radyo kayıt etmeyi bile başramıyordum,fakat sende benim gördüklerimi görseydin,inanamazdın...
    Şimdiye kadar hiç bir program radyo donanım kontrolü yapamadı (n-gage hariç)

hiç symbian kullanmadım
    ama sizi tekrar tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum

• Vay be, helal..
    Kardeş direk nokia' ya falan git, bi şekilde bu olaydan bahset, hayatın değişir ve önüne büyük fırsatlar gelebilir, kendine güven.. Bırak ortaokulu falan iş hayatında "alaylı" diye bişey vardır. Eminim okulu dert etmezler, ne mezunlar var beyni çalışmayan ben biliyorum... Şansını dene derim bundanda herkese bahsetme direk çalarlar projeni, hadi başarılar...
  • quote:

c903 de kendiliğinden gelen youtube eklentisi vardı 5800 da dns ile bağlananları biliyorum inşallah yardımcı olmuşumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Vay be, helal..
    Kardeş direk nokia' ya falan git, bi şekilde bu olaydan bahset, hayatın değişir ve önüne büyük fırsatlar gelebilir, kendine güven.. Bırak ortaokulu falan iş hayatında "alaylı" diye bişey vardır. Eminim okulu dert etmezler, ne mezunlar var beyni çalışmayan ben biliyorum... Şansını dene derim bundanda herkese bahsetme direk çalarlar projeni, hadi başarılar...

Projemi kolay kolay kimse çalamaz buna eminim.Kendime sonuna kadar güveniyorum ve Nokia gibi bir firma beni önemesemeyeceğinden eminim,kim bilir onlar neler yapabiliyordur...Fakat şöyle birşey var,eğer ufak bir şirket kurup ufak tefek program ve oyun yazıp satmayı planlıyorum,bu 3 yıllık hayalimdir...

Ama şansımı deniyecem,nokiaya bir mail atacam.İlginiz için teşekkürler.

• tebrikler kardeşim Allah yolunu açık etsin ama senden bir isteğim olacak samsung telefonlar temaları desteklemiyor biliyorsun eğer yapabilirsen bizim içinde bi tema fln yapsan samsung için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 Mile -- 5 Ekim 2010; 7:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__

tebrikler kardeşim Allah yolunu açık etsin ama senden bir isteğim olacak samsung telefonlar temaları desteklemiyor biliyorsun eğer yapabilirsen bizim içinde bi tema fln yapsan samsung için

alcatrazdan kacısı izlemiştim bende senın nickle uyumlu sansa bak

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.