Şimdi Ara

Galericilerin yatacak yeri yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yakın bi akrabam için İstanbul kartal daki oto pazarına gittik. Karşılaştığım bi manzara karşısında şok oldum.
    Adam satmak istediği aracı yikamis belli, yerler ıslak. Aracın rengi ise siyah. Elinde ise bitane siyah renkli keçeli kalem. Bildiğimiz keçeli kalem yani. Siyah aracın çizik yerlerini keçeli kalem ile boyayip farkedilmesini engellemeye çalışıyor.
    Bunu görünce yüzümde acı bi tebessüm belirdi. Bi yarım saat kadar dolastik ilgilendigimiz araçların sahipleri arabada bişey yok demelerine rağmen daha başka sorunlar çıkınca daha fazla dolasmadan çıktık pazardan.
    Yani şunu anladım ki diğer pazarları bilmem ama kartalda ki pazarı galericiler istila etmiş durumda ve temiz araba yok ve oraya araba almaya değil satmaya gideceksin ben bunu anladım.
    Herkesin araç alıp sattığı şu aylarda dolandırıcı sahtekarlara karşı lütfen dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 8 Aralık 2014; 13:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam
  • yıl olmuş ikibin bilmem kaç hala pazara araba almaya gidenler var
  • Anormal durum göremedim.Arabadaki ufak vuruk,çizik,pas göze batan yerler butür oje veya kalem ile daha az belirgin hale getirilebilir normal bir durum siz yapmıyormusunuz ?

Herhalde arabayı komple keçeli kalem ile boyayıp boyasız diye satacak hali yok

Ek olarak galerici savunduğum yok kendilerini zaten sevmem fakat bu oje konusunda vatandaşta yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Aralık 2014; 15:44:33 >
  • İnternette tonla araç varken neden oto pazarı ? Gerçekten merak ediyorum ve o yüzden soruyorum
  • Siyah araba kullanıyorum, keçeli kalemim de var çizikler daha az görünsün diye rötüş yapıyorum ama galerici değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

İnternette tonla araç varken neden oto pazarı ? Gerçekten merak ediyorum ve o yüzden soruyorum

Farklı modellerdeki araçları görmek için gidilebilir. Mesela adam diyelimki Renault Symbol almak istiyor ama pazarda aynı paraya daha farklı ve daha güzel bir araba görünce onu araştırmaya başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pazardan şahin,doğan torostan başka araba alınmaz.
  • Bu kadar test istasyonu varken araba satma isini profesyonel olarak yapanlar varken 2 bin lira daha veririm o galericilerden yine almam, o haram parayi cocuklarina nasil yediriyorlar anlamiyorum...

• Sıfır araba bayiiden çıkarken plakanın üzerine taş çarptı. 1 cm kadar boya kalktı. Derhal oje ile müdahale ettik. İlla lokal boya mı atalım?

• acaba olayı fark edene ne cevap veriyorki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah arabam var, faber castell cd kalemi ile kapatıyorum çizikleri, beyazıda var mıdır acaba?
  • 4 yıl önce aracımı satarken yaptığım ojeleri alıcıya gösterdim bunu kötü görmek bir yana ojeyi vermemi istediler yani bu gayet normal bir işlem .
  • Pazarda bazen temiz araba alınabiliyor. Ama galericiler orayı ele geçirmiş en sıkıntılı 2 3 aracı getiriyorlar genelde.

• Niye millet bu kadar kit anlamiyorum buradaki sorun cizikleri ojeyle kapatmasi degil ojeyle kapatip sonra cizik yok sapasaglam abi diyip milleti kandirmasi,

Bu adamlari savunanda ya galericidir ya da bu alim satim isiyle ugrasip ayni pislikleri yapiyordur benim gozumde.

• Galeriye araç satan adamları hiçbir zaman anlamamışımdır.Adamlar ölü fiyatına alıp üzerine kar koyup satıyorlar bunu bile bile araç neden galeriye satılır.Aciliyetin olur aracı hemen elden cıkarman gerekir anlarımda kolaylık olsun diye galeriye araç satan adam benim gözümde enayidir.
    Galeriden araç almaya gelirsek bu yapılanlar galericiler için son derece normal.Parası olan mafya kılıklı herifler galericilik yaparlarsa pert aracı hasarsız diye satarlar.Hiçte vicdanları sızlamaz.
  • Araba pazarları ve galeriler son zamanlarda çok can yakar duruma geldiler bir yanlış seçimle araba alanların vay haline bende çok değişik manzaralarla karşılaştım neler dönüyor neler insanlar artık ne yapacaklarını şaşırmış durumda ikinci el araba almak bomba satın almakla eş değer gibi bir şey insanlar düzgün alışveriş yapamayacaklar mı hiç bilinmez Allah sonumuzu hayır etsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.