Şimdi Ara

Galerici ve emlakçılar seçilmiş insanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesadüf müdür nedir bu iki meslek grubundakilerin hepsi yalancı,üç kağıtçı,fırıldak insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsi demek biraz haksızlık olmuyor mu

• Katılmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcu07 Y kullanıcısına yanıt
    Bence olmuyor :)

"oha lan, bak bütün emlakçıları suçlamıştım, bu adam halbuki ne kadar düzgünmüş" dediğim adam da dönüp kazığı yerleştirdi, kaç yere şikayet ettim de zor çıkardım. Yok arkadaş, bu iki meslekte de düzgün adam (meslekleri gereği gibi görüldüğü için) maalesef üçkağıtçı, şark kurnazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 17 Ağustos 2016; 21:31:06 >
  • Valla emlakçılarla pek muhabbetim yok ama galerilerin en az %95'i öyle. Piyasanın altında bir rakam, ilan sahibi galeri, açıklama genelde su şekilde.

-İki üç parça değişen var, gerisi kasko şirketinin şişirmesi (Yersen)

-Km kesinlikle orjinal (Ulan Allahsız, direksiyon erimiş gitmiş, koltuklar bağırıyor km en az iki katı diye)

-Km uzun yolda yapılmıştır (Valla biz de bilmiyoruz kim kullandı bu aracı)

Bir de pert araç galericileri var onlar tam sövmelik. Bir de çoğu galerici ağlıyor, piyasa durgun, satış yok. E sen hem milleti kazıkla, hem de ağla sızla. İyi oluyor, çıkıyor işte milletin ahı. Adam gibi galeriler var evet ama piyasada 100 galeriden belki 10 tanesi falan adam gibidir. Gerisinin hepsi aynı şeyin laciverdi.

• sence olmuyorsa konu kapanmıştır.

• yolcu07 Y kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar çok örnek ve bilgilendirme sonrasında satan değil alan suçludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C0967079 -- 17 Ağustos 2016; 23:25:20 >
  • Galericiler, emlakcilar diye siniflandirmayalim. Esnaflarin neredeyse tamami boyle. Vatandasin %75'ini de bu sinifa sokabilirsin.

• kendi gözlemimdir, ne kadar serseri, çakal, dolandırıcı insan varsa hep arabayla ilgili işlerde çalışıyorlar, galericiler, oto yıkamacılar, sürücü kursu eğitmenleri, taksiciler, minibüsçüler, kamyoncular vs.
  • Sahibinden al geç kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Tesadüf müdür nedir bu iki meslek grubundakilerin hepsi yalancı,üç kağıtçı,fırıldak insanlar.

neden böyle bı konuı açma geregi duydun

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Deneyimler

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Deneyimleri paylassan daha aciklayici olmazmi?

• Hayir sanki ülkenin geneli su gibi saf temiz pırıl pırıl özü sözü bir insanlarda bir tek emlakçılar ve galericiler sahtekar. Tek tek sektör ayırmaya gerek yok arkadaşlar ülke olarak hepimiz raydan çıkmış durumdayız, esnafta memurda doktordan avukatta ...... kısaca hepimiz bozulduk. O yüzden bırakalım onlar çok kötü bi çok iyiyiz geyiklerini.bu şekilde sadece kendimizi kandırıriz.

• galeriden araba almam ama arabami satarim. kullanicilar daha da olucu artik. galericiler tantana yapmiyor cok fazla. iyi pazarlikla istediginiz fiyattan veriyosunuz arabayi adamlara. 1 ay once satarken sahit oldum buna.
  • Ülke insanının büyük çoğunluğunun cenaze namazı kılınması bile haram o hal aldı artık.

• sadece galerici ve emlakçılar mı? bu halkaya daha başkalarınıda ekleyebilirsin.
    teyzemin oğlu kaç iş yerinden ücret alamadığından dolayı ayrıldı şimdi işsiz.
    adamı çalıştır parasını verme amma güzel iş.
  • Hepsi demek yanlış olabilir evet. Sonuçta hepsini tanımıyoruz.
    Ama ben kendi adima sunu çok net söyleyim:
    Ev tutarken olsun , araba alma satma girisimlerimde olsun, yalancilikta uzaydi emlakçı ve galericiler.
    Ve onları görünce aklima şu gelmişti "değer mi?".
    Sonuçta biri geliyor kiralik ev bakıyor. Sen gosteriyorsun, bu bu su su fiyat bu diyorsun. Illa ki biri evi tutuyor. Bir kira kadar komisyonunu da alıyorsun. Daha ne? Araba satarken de aynı şekilde. Birader söyle dürüstçe, bu arabada su var km si bu. Illa ki alıcısı çıkacaktır. Ne olur ; 1000 kazanmazsin da 600 kazanırsın. Yazik... yazık derken kandirdiklari insanlara demiyorum. Allah bir şekilde onların işini yoluna koyuyor. Bu adamların kendilerine yazık..hem ahiretlerini kaybediyorlar, hem de illa ki bu dünyada da çıkıyor bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 18 Ağustos 2016; 0:30:16 >
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Bursa'da araba arıyoruz dedik galerileri gezelim baya bi aradık 2 tane araba kestirdik gözümüze biri megane biri clio ikiside 1.5 dizel önce clioyu sorduk 3bin tl hasar kaydı var değişen parçalar şunlar baskı balata ve ön amortisörlerin değişmesi gerekiyor dedi tamam dedik meganeye bakmaya gittik debriyaj balatası yok bildiğin kavramıyor o derece bitmiş adama dedik indirim için abi renolar yukarıda kavrar diyor kendinin yaşı kadar babamın renault arabaı oldu haberi yok kamilin ayrıca yan taraf boyanmış belli ton farkı var adam boya yok diyor tip tip galerici var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.