Şimdi Ara

Galaxy veya xperia alıyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

inşAllah cep telefonu alıyorum yakın zamanda. Aklımda iki model var xperia U veya samsung galaxy wonder yada wonder ın bir düşüğü olan model. Ayrıca wonder'ın düşüğü olan model "Galaxy Ace" mi oluyor ?

Siz olsanız hangisini alırsınzı sony mi samsung mu ? Amaç çok özellik olsun veya şekil yapmak değil. RAhat bi şekilde wireless bağlansn saki pc deymiş gibi internette rahat gezebileyim ha birde "Temple Run"

• eğer microsd girişsiz, arttırılamayan hafızası sizin için sorun çıkarmayacaksa, xperia u modelini öneririm.. fiyatına göre çok iyi bi telefon.. çift çekirdekli.. türkcell haricinde 2-3 sitede gördüm.. linkteki sitede distribütör garantili olarak 739a satılıyor.. netcell garantili.. temmuzda almayı düşünüyorum..

http://www.trdukkan.com/Products-17058-sony-ericsson-xperia-u-lt25-bar-siyah-5mp-bluetooth-radyo-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-distributor.html?ref=akakce&v=1.97.2

• 4gb dahili hafıza az değil dicem ama şimdi düşündürdü biraz beni.
  • normalde dahili hafızası 8gb.. sistem haricinde kullanıcıya ayrılmıuş kısım 4gb.. hatta biri 4gb multimedya 2 gb da apps için dedi.. 6gbı kullanıcıya ayrılmış yani.. ben abime alıcam.. abim için hafıza pek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.. sürekli oyun-uygulama yüklemez zaten..
  • sony xperia u'yu alıp ne yapaksınız kalas (odun) gibi telefon ben samsung galaxy wonder'ı öneririm şahsen bende var memnunum
  • Xperia Solaya da bak derim.-.. Ya da Xperia Ray...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.