inşAllah cep telefonu alıyorum yakın zamanda. Aklımda iki model var xperia U veya samsung galaxy wonder yada wonder ın bir düşüğü olan model. Ayrıca wonder'ın düşüğü olan model "Galaxy Ace" mi oluyor ?
Siz olsanız hangisini alırsınzı sony mi samsung mu ? Amaç çok özellik olsun veya şekil yapmak değil. RAhat bi şekilde wireless bağlansn saki pc deymiş gibi internette rahat gezebileyim ha birde "Temple Run"
eğer microsd girişsiz, arttırılamayan hafızası sizin için sorun çıkarmayacaksa, xperia u modelini öneririm.. fiyatına göre çok iyi bi telefon.. çift çekirdekli.. türkcell haricinde 2-3 sitede gördüm.. linkteki sitede distribütör garantili olarak 739a satılıyor.. netcell garantili.. temmuzda almayı düşünüyorum..
4gb dahili hafıza az değil dicem ama şimdi düşündürdü biraz beni.
normalde dahili hafızası 8gb.. sistem haricinde kullanıcıya ayrılmıuş kısım 4gb.. hatta biri 4gb multimedya 2 gb da apps için dedi.. 6gbı kullanıcıya ayrılmış yani.. ben abime alıcam.. abim için hafıza pek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.. sürekli oyun-uygulama yüklemez zaten..
sony xperia u'yu alıp ne yapaksınız kalas (odun) gibi telefon ben samsung galaxy wonder'ı öneririm şahsen bende var memnunum
Xperia Solaya da bak derim.-.. Ya da Xperia Ray...