Bildirim
GALAXY TAB4 10.1 Mİ LG GPAD 2 Mİ [#ACİL#]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen bir bilen el atsın lütfen...
Bütçe düşük ipad alamıyoruz. bunu buldum nette..
http://www.guraks.com.tr/samsung-t530-tab-4-101-wi-fi-beyaz-samsung-turkiye-garantili--pmu40159
Bu fiyatlara varsa önerebileceğiniz tab lütfen paylaşalım._____________________________ GM 5 Plus
Dell Inspiron 15 (i3 u seri) Samsung Galaxy Tab Pro
Lenovo Z570 (i5 2430m) ( Çalındı )
canon T3i(600D) ** Iphone 4 16gb (siyah + beyaz ) ** Motorola Razr XT910 *** Ipad 2 16gb wireless **psp 3000 slim ** -
up _____________________________ -
up _____________________________ -
lg g pad almayı düşünüyorum bende ama tab 4 deki 1.5 gb yetmez ilerde malum samsung yani. bence g pad daha güçlü ve daha ucuz gibi duruyor teknosada 599 tl . 75 tl lik çip para için 150 tl ye ne alabilirim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana lg g pad al keyfine bak hocam_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: akgolo
lg g pad almayı düşünüyorum bende ama tab 4 deki 1.5 gb yetmez ilerde malum samsung yani. bence g pad daha güçlü ve daha ucuz gibi duruyor teknosada 599 tl . 75 tl lik çip para için 150 tl ye ne alabilirim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana lg g pad al keyfine bak hocam
lg gpad alıcam her halde ama mağazaya gidip inceliyecem bide, belki orda karar değiştirebilirim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bull bear
quote:
Orijinalden alıntı: akgolo
şaka bi yana lg g pad al keyfine bak hocam
lg gpad alıcam her halde ama mağazaya gidip inceliyecem bide, belki orda karar değiştirebilirim.
ekran kalitesini gördükten sonra emin olun değişmez:)
n11 de bkm nin 11 tl lik indirimiyle 568 tl ye geliyor fiyat gayet güzel ben muhtemelen yarın siparişi geçecem_____________________________
-
internet üzerinden alışveriş yapamıyorum kartım yok malesef bende hafta sonu alırım büyük ihtimal
benden önce alırsanız beni haberdar edermisiniz._____________________________ -
3 gün kargo süresini düşününce yarın sipariş verirsem EĞER pazartesi elimde olur ki siz çok tan almış olursunuz :)
teknosada inceleyin hocam teknosayı sevmesemde pahalı bulsamda g padı 599 tl ye satınca hemen alasım var :)_____________________________ -
teşekkürler, şimdiden hayırlı olsun _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bull bear
teşekkürler, şimdiden hayırlı olsun
sağolun siizede hocam :)_____________________________ -
daha evvel ipad Mini kullandım Tek kelimeyle batarya Mukemmel ama piyasaya göre ram ve işlemci cok düşük gibi :(
surekli wifi açık 7 saat kullandıydım..
Suan sıfırı 700tl civarı açıkcası bunumu alsam+Jailbreak ile her uygulamayı atsam yada
550-600tl gpad v500 fiyatı daha makul özellik işlemci ram tasarım malzeme kalitesi diğer tabletlerden 1 adım önde ama karar veremiyorum_____________________________ Fazla iyilik, Dürüstlük her zaman zararlı!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X