Şimdi Ara

Galaxy Tab 3 Lite ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Galaxy Tab 3 Lite ülkemizde satışa sunuldu

Samsung'un yılın başlarında lanse ettiği alt seviyeye yönelik Galaxy Tab 3 Lite tablet modeli ülkemizde de bir süredir rafları süslemeye başladı.

Galaxy Tab 3 Lite modeli 7 inçlik ekranda 1024x600 piksel çözünürlük sunarken, 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. 1GB RAM ile sistem desteklenirken, 8GB dahili depolama microSD kartlar ile genişletilebiliyor. 

Modelde WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, USB 2.0, 2MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, 3600mAh batarya, opsiyonel 3G, Android 4.2 işletim sistemi, 9.7mm kalınlık, 310gr ağırlık şeklinde özellikleri mevcut. 

Ülkemizde sadece WiFi versiyonu olarak satışa sunulan Galaxy Tab 3 Lite modelinin perakende satış fiyatı ise 399TL olarak belirlenmiş.   

• Tab 3 de 400 lira lite versiyon da 400 bu neyin kafası anlamadım ki

• 250-300 tl den fazla para verilmez buna. cunku normal versiyonu 350-400 tl

• ayıp ya bunu çıkarıp satmaları , şu özelliklerle resmen dalga geçiyorlar

• Yani ÇÖP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çirkin, samsung diyince akla kötü tasarım ve gereksiz ürünler gelmeye başladı artık, imajlarını lekelediler.

• bir süredir vardı zaten. teknoloji marketlerinde inceleme fırsatım oldu. donanım nerdeyse aynı, lite elde tuttuğunda daha dandikmiş hissi veriyor ancak fiyatı tab3 ile aynı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Tab 3 de 400 lira lite versiyon da 400 bu neyin kafası anlamadım ki

Tab 3 380 liraya bile var
  • Superonline kampanyayla taahütlü dağıtıyordu bundan eve 1 tane sipariş ettim yoktan bulunsun televizyonun köşesinde bi yerinde 5-10dk bakınırım diye; bu tableti kullandıkça teknolojiye olan saygımı kaybediyordum az daha
    düşünün bunu yapan adam kör olmuş o derece Ben iPad kullanıyorum android tabletlerle aram yok fakat bu tablet gerçekten çok kötü almayın paranıza yazık derim. Kozmetik olarak dikkatli bakınca ekran panelinin çerçevesinde milimlik bi hata var dik tutunca sol kısımda siyah açıklığın daha fazla olduğunu farkediyorsunuz. İkincisi 5 dakikalık kullanımda ateş gibi oluyor cihaz. En kötüsü ise az buçuk kasıldığı anda cihaz donuyor ve kendini kapatıyor.

• yıl 2014 hala android 4.2li cihaz çıkıyor.
  • o çerçeveler ne Sony, o çerçeveler ne nokia diyen samsung fanlarına sesleniyorum, bu çerçeveler ne ?

Ayrıca ayıptır söylemesi bildiğin Çöp
  • İslemciyi araştırıyorum unknown chipset yazıyor sadece cift çekirdek diyip alacaklara sanırım, casperın şakirtlere verilen tabletine alternatif :-)

• 199TL olsa sanki gideri vardi. Cok zayif bir donanimi var üstelik.

İnsan bir de Kitkat koyar 4.4.2 falan. Belki o zaman hızlı çalışırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 9 Mart 2014; 19:05:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • a1-810 nu almıştım vatandan bundan daha iyi . 2014 yılında yeni sürümü çıkarıyorsun bari 4.4.2 ile verde eski modele göre iyi bir farkı olsun.

• Nexus 7 2012 on basar aldığım fiyat ozamanlarda 580 felan ama hala iyi çalışıyo 4.4.2 si bile var tabletin daha telefonumda yok.

• vasat

• Artık şu samsunga para vermeyin nolur, insanları kazıkladıkça kazıklamaya devam ediyorlar, akıllarını başlarına getirmek gerek, çalışmadan aynı şeyleri piyasaya sürerek para kazanmaya başladılar

• Alin size cerceve

• kim ne derse desin apple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 9 Mart 2014; 13:53:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sürekli samsung un gereksiz cihazlar çıkarttığını hepsinin çöp olduğunu düşünen arkadaşlara diyeceklerim var:

arkadaşlar pisayada teknolojiyi son demine kadar takip eden sadece siz yoksunuz. kurumlarda var. polonyada eğitim görüyorum. size güzel bir örnek vermek istiyorum. polonyadaki her mağazada alışverişlerde kullanılan indirim kartları var ve bu kartların okutulması için galaxy tab 3 lite kullanılıyor. her kasa da samsung un bu cihazını görüyorum. şirketler sadece kartların okutulup sisteme aktarılması için gidipte samsung un en yüksek özelliklere sahip tabletini alması onlara kardan çok zarar getirir.

ayrıca piyasadaki en önemli teknoloji firmalarından biri olan samsung un gidipte durduk yere böyle gereksiz cihazlar çıkartarak kendini batırmaya çalışacağını mı düşünüyorsunuz. samsung bunu yapıyorsa alıcısı da vardır.

sizin için klavye başından konuşmak çöp demek kolay tabi. ne de olsa bütün dünyadaki pazar araştırmalarınıza göre (!) bu cihaz çöpmüş. samsung u uyarmalıyız.

saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.