Şimdi Ara

GALAXY S4 sarj boşalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
34.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Gold' dan S4 aldım. herşey iyi güzeldi yanlız 2-3 gün önceye kadar. Geçenlerde internette geziniyordum. %10 şarj varken telefon kapandı birden. Telefonu şarja takıp açtığımda %0 şarj gözüktü. Neyse Dün gece tekrar kullanırken şarj %40 olunca tel birden kapandı. Tekrar şarja takınca %0 dedi. Ulan dedim neyse ben gece şarja koyayım bunu yarın full olunca dh a konu açarım. İşte sabah aldım teli elime kullandım biraz twitter felan takıldım. Şarj %80 lere geldi dedim bi dh a konu açayım. Girdim başlığı yazdım konu içeriğini yazarken %80 şarjda kapandı tel. Şimdi koydum %0dan şarj oluyor.

Beyler teli daha taze aldım hevesim kırıldı vallahi. Acaba virüs felan mı bulaşmıştır, anlamadım sizce neden olabilir.

• Olduğu gibi git teknosa vur suratlarına telefonu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Olduğu gibi git teknosa vur suratlarına telefonu bence

hocam gold'dan aldım teknosadan değil. Birde bu samsung garantisi felan diyorlar o ne iş ?
  • Problem donanım kaynaklı senden değil bence garantiye vermelisin samsung hakkında bir bilgim yok.
    Sonuçta bunlar li ion piller kolay kolay ölmeyecek şeyler bence garantiye gitmelisin.
  • Arkadaşlarında s4 varsa dene bakalım pildenmi sorun öyleyse yeni pil talep edersin değilse gönder garantiye

Garantiye göndermeden pil alabiliyosan al golddan bedavaya garanti uzun sürer sonra
  • Galaxy s4 lerin geneli problemli sanırım.. Benimde 15 gün oldu kullanmaya başlayalı dokunmatik ekran hiçbir tepki vermiyor sadece home tuşu geri tuşu ve menü tuşu haricinde hiçbir dokunmaya tepkisi yok.. Ve 15 günlük telefonda böyle bir problem.. Samsung güvenimi kaybetmeye başladı bu konuda çok yazık...
  • Bende oyle bir sorun yok pil gayet iyi gidiyor telefonun mhz degeriyle vs oynadinmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün gece telefonu usb bağlantısıyla güncellemeye(MG9 için) koyup yattım şimdi bi kalktım şarj %0 gözüküyor ve dolmuyor hadi hayırlısı.

Edit:Şimdi birden şarj olmaya başladı eğer aynı problem yaşayıp bir çözüm bulursam bildireceğim. Halbuki gece 03:30'da %73 şarjla bırakmıştım şimdi nasıl %0'da kalmış hiç anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shandor -- 7 Ağustos 2013; 13:13:05 >
  • Aynı sorun bende de var. İlk olarak Google earth da dolaşırken oldu. Şarjım %35 gösteriyordu telefon bir anda kapandı. Daha sonra kendi kendine 4 kez açılıp kapandı ve bir daha açılmadı şarja taktım. Açtığımda şarj %0 gözüküyordu. İki gün sonra resim çekmek için kamerayı açtım şarjım % 54 olmasına rağmen yine bir anda kapandı ve tekrar açamadım. Şarja taktığımda yine %0 gözüküyordu fakat dün yine resim çekmek için kamerayı açtığımda şarjım % 78 olmasına rağmen kapandı. Tekrar açtım ilk açılışta % 1 olarak gözüktü tekrar kapandı bir daha açtım % 15 gözüktü tekrar kapandı bu şekilde her açışımda kapandı ve en son şarja taktım telefonu açtım şarj %21 gözüküyordu. Telefonu şarja takana kadar açılmıyor bu genel bi yazılım sorunumu yoksa virüsmü var bilmiyorum.
  • Uzak Doğulu kullanıcısına yanıt
    TELEFONU ALALI 1 AY OLDU YUZDE 50 DEYKEN SARJ BITIYOR BAZEN YUZDE 15TEYKEN FUCKK YOU S4 !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var şarj kaç olursa olsun bir uygulamdasa kapanıp %0 a iniyor bataryayı açıp kapamanın faydası olmuyor. Batarya şiş ancak. Biri yanıtlasın nedir ne degğildir öğrenelim
  • Bataryalarınız şişmiştir
    çok fazla zorlamayın mazallah elinizde falan patlamasın.servise götürün cihazı.ücretsiz batarya değişimi yapıyorlar..cihazı da servise bırakacaksınız bunu da belirteyim.param var bekleyemem diyen,parasıyla batarya da alabilir.

• bataryan sorunlu değiştir. garanti varsa garantiden değiştir sorun çözülür
  • Bende de ayni sorun var. Bugun veya yarin yeni orijinal batarya alacagim. Samsung Turkier servisli ama 1 ay bekleyemem, 75 liraya batarya almak varken.

• o nasıl başlık la , bi an adult reklam sandım
  • Uzak Doğulu kullanıcısına yanıt
    MUHTEMELEN BATARYAN ŞİŞMİŞTİR ÇIKAR BAK VE EĞER ŞİŞŞMİŞ İSE SAKIN DAHA FAZLA KULLANMA HEM PATLAMA RİSKİ VAR HEM CİHAZA ZARAR VERİR HEMDE SIKIŞARAK ÖN CAMİ BOMBELİ HALE GETİRİP ÇERÇEVEDEN ÇIKARABİLİR. GARANTİ MUHTEMELEN BATARYA DEĞİŞİMİ YAPAR. EĞER GARANTİSİ YOK İSE SAMSUNG MOBİLE A GİR BATARYA DEĞİŞİMİ YAPTIKLARI YAZIYOR ORADAN ŞANSINI ZORLA
  • Peki bu sorun antutu programını yükledikten sonra falan mı oldu hatırlıyor musunuz?
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bugun bataryayi aldim ama ilk sarji nasil yapmaliyim? Direk sarja takip %100 olmasini mi bekleyeyim yoksa icindeki mevcut sarji bitirip mi takmaliyim? Simdiden sag ol!

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegro1453

Merhaba, ben bugun bataryayi aldim ama ilk sarji nasil yapmaliyim? Direk sarja takip %100 olmasini mi bekleyeyim yoksa icindeki mevcut sarji bitirip mi takmaliyim? Simdiden sag ol!

Bataryayı nereden aldınız? İçindeki sarjı %15e kadar bitirin ardından sarja takın ve %100 olduğunda sarjı kesin ama isterseniz sarj etmeyi kesmenden önce bir yarım saat daha tutabilirsiniz sarjda. Elektirik akımı kesilse de yinede yararı olabilir.
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Avea'dan aldim ya. Internetten alisveris yapamiyorum Telefona reset falan atmam gerekiyor mu peki? Yoksa direk bunu cikartip onu takip dediklerinizi mi yapsam?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.