Bildirim
Galaxy s4 İphone 5s
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
5s takasi dusunene tum postlarinda kastigi gibi g2 onerenleri umursamayin.
Bir miktar cebinizden cikabilir ama daha iyi bir cihaza gecmis olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ADAM SİZE S4 DEN 5S GEÇEBİLİRMİYİM DİYE SORMUŞ SİZ ADAMA G2 DİYOSUNUZ NE ALAKA _____________________________ -
Cevaplariniz icin tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: qiOoo
Merhaba;
Galaxy s4 kullanıyorum beyaz 32gb samsung Türkiye garantili sıfırdan farksız çok temiz daha 7 ay garantisi var iphone 5s ile takas şansı olur mu ?
Arada en az 400-500 üzerine vermen gerekir._____________________________ -
üzerine ortalama 400 civarı vermen lazım..
Gecmeye deger verdigin paraya degmez iphone boyle bir dunya verdigin paranin karsiligini hicbirzaman tam alamassin 3000 liraya telefon satiyon icine 1 gb ram koyuyosun adam 4 gb ram koyuyor 250 dolara satiyor sonuc iphone 1 numara
16gb versionise olabilir bence diger turlu cok bir getirisi yok
bencede geçmeye değmez,aslında soru olarak androidden ios'a geçeyimmi olabilirdi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: desparados_532
bencede geçmeye değmez,aslında soru olarak androidden ios'a geçeyimmi olabilirdi.
İphone kullanıyordum zaten sonra android'e geçtim.İos ve android arasın da kaldığım bir nokta yok merak ettiiğim takas durumu nasıl olur piyasaya göre.
İlginiz için teşekkür ederim.._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler