Şimdi Ara

Telefon Karşılaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç telefon arasında kararsız kaldım ve sizlerden yardım istiyorum.

LG G5
    Xperia Z5 Premium
    Samsung Note 5
    Samsung S7
    Iphone 6S

Tam birbirine denk telefonlar mı ondan da emin olmamakla birlikte iphone kısmı baya kafamı kurcalıyor. Diğerlerinden biraz daha maliyetli bir telefon ve bu farka gerçekten değer mi merak ediyorum. Çok fazla oyun oynayan bi insan değilim. 3 4 yıldır S4 kullanan biriyim. Ama daha stabil bi telefon istiyorum artık. 2.yıldan sonra samsung tam bi işkence gibi gelmeye başladı. Önceliklerim ısınma, kamera kalitesi ve uzun vadede sorunsuz kullanım. Bu özellikleri sağlaması için illa iphone a yönelmeli miyim yoksa yukarıdaki diğer telefonlardan biriyle de bunu sağlayabilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler

• yok hocam sağlayamazsınız. iphone uzun vadede çok daha avantajlı telefon. uzun süre güncelleme desteği sağlıyor telefonlara. android öyle değil yoğun rekabet var 6 gb ramli telefonlar çıkacak daha 4 gb ram meshur olmadan. 2 yıla kadar nolur bilinmez ama iphone dengeyi bozmaz.
  • stabilite istiyorsan 6s al derim
  • Peki 6S i 16 GB alırsam herhangi bir donma problemi yaşanır mı ? Bazı yerlerde böyle şeyler gördüm de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsan 64 gblik modelini almak daha iyi olur bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.