Şimdi Ara

GALAXY S4 5.0.1 LOLİPOP SÜRÜMÜNDEN 4.4.2 KİTKAT SÜRÜMÜNE SORUNSUZ GERİ DÖNÜŞ REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
15.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kitkat dönmek isteyen ve imei sıkıntıları ile uğraşan arkadaşlara sıkıntısız kitkat dönme rehberi.

1.REHBER

Odin programını indirelimhttp://androidhost.org/PVAIv

Sammobile dan Türkiye kitkat en son sürümünü indirelim.
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/35778/I9500XXUGNH2_I9500OJVFNI1_TUR/

Kitkat En son Türkiye sürümünü indirdikten sonra telefonumuzu download moda alıp indirdiğimiz 4.4.2 Türkiye kitkat sürümünü Ap bölümünü seçerek odinden start diyerek kitkat sürümümüzü yükleyelim

Yükledikten sona telefon açılmadan tekrar download moda alalım bu sefer modem dosyasını yükleyicez imei ve şebeke problemi için
    MODEM DOSYASI LİNKİ :https://www.dropbox.com/s/3y2e67i7wxrzn7x/CP_I9500XXUHOA7_CL3943544_QB3767100_REV00_user_low_ship.tar.md5?dl=0
    LİNKTEKİ MODEM DOSYAMIZI İNDİRDİKTEN SONRA ODİNİ AÇARAK DOWNLOAD MODDA OLUCAK TELEFONUMUZ. İNDİRDİĞİMİZ MODEM DOSYASINI ODİNDEN CP BÖLÜMÜNÜ SEÇEREK YÜKLEYELİM.ARDINDAN TELEFONUNUZU RECOVERY BÖLÜMÜNE ALIP WİPE CACHE YAPIN. SORUNSUZ TÜRKİYE KİTKAT DÖNDÜNÜZ.

2. REHBER

recovery moda alın telefonu formatlayın wipe cache yapın.

Romumuzu indirelim.http://sammobile.com/firmwares/download/40444/I9500UBUGNJ1_I9500UUBGNJ1_ARO

Odin tıklayın . Ap bölümünden romu flashlayın. Sonra yükleme işlemi tamamlandıktan sonra samsung yazısı gelince bataryayı söküp yine wipe/cache yapın .

Kitkat döndünüz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 10 Mayıs 2015; 14:26:41 >

• HOCAM LİNKLERİ YENİLEYEBİLİR MİSİNİZ ?

Xbox 360 Slim

Fifa 11, Grid, Red Dead Redemption, Pes 2011, Street Fighter 4, Beowulf, Tekken 6, Assassins Creed, Assassins Creed 2, Pers Of Persia, TDU2, EA Active 2, Kineckt Adventures!,

Xbox 360 Kinect

Gametag: lordxbox00
  • S4 GT-I9500 lolipoptan kitkat 4.4.2 ye dönüş
    Ozcan rom kitkat 4,3 rom 1 yıl kullandım
    1 haftadır face vs girmiyordu ne yaptıysam düzeltemedim
    geçen sene aldığım image yedek dosyası kart üzerinde yer değiştirdim
    TWRP ile rec modunda yedeğin yerini bildiğim halde erişemedim

Ben de lolilpop denemeye karar verdim
    lolipop stok rom da dahil 3 ad rom denedim
    Hepsinde bug çıktı, ve pratik değillerdi.

kitkata dönmeye karar verdim

Ozcan rom 6.3 yükledim, tabii sim yok göteriyordu
    lolipop modem dosyasını down modunda,
    Odin 3.10 + CP bölümden yükleyince sorun halloldu
    Kit kat Hangi rom yüklediğinizin önemi yok.

dönmek isteyen olursa S4 için lolilpop modem dosyası adresi

https://www.dropbox.com/s/hrga577girrspp3/Lolipop%20Modem.rar?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 31 Ocak 2016; 2:41:48 >

• valla hocam yaram merhem oldun. beni servise girmekten kurtardın. allah gönlüne göre versin

NOT: öncelikle garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Bu nedenle bunu göze alın.

imate den dosyaları alamadım fakat tiske nin dediği gibi herhangi bir yerden 4.4.2 kitkat tr rom buldum yak 1.5gb zip . Sonra imate nin anlattığı yönergeleri izledim. tiske nin verdiği modem dosasını da imate nin dediği şekilde kullandım.
    sorunsuz çalışıyor maşallah şuan. İnşallah sorun çıkmaz.

bu işte sıfırdım bazı şeyleri buraya not yazıp sıfır arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.

odin modu için telefonu kapatın tavsiyem sd kartı çıkartmak. telefon kapalıyken ses açma home ve tel açma tuşlarına odin down mode çıkana kadar basın gerisi belli.

imate nin anlattığı gibi yazılımları kurduktan sonra
    recorvery mode için telefon açık veya kapalı farketmiyor galiba. ses açma home ve pover tuşlarına basın telefon açıldığı veya resetlenip ekran geldiği anda power tuşunu bırakın ses açma ve home tuşuna basmaya devam edin taki recorvery menü gelene kadar. menü açılınca bırakın hatta android çıkınca da bırakabilirsiniz.
    buradan imate nin anlattıklarını yapın wipe cache.. ben yaptıktan sonra telefon açılması baya uzun sürdü samsung yazısında kaldı zannettim o nedenle tekrar recorvery e girip hard reset yaptım. 2. de daha fazla bekledim şükür açıldı.
    Maşallah süphanallah çok hızlı telefon gerçi birşey yüklü değil daha imei de çıkıyor şükürler olsun silinmemiş.
    Oh be telefonum özüne döndü maşallah. Herkese tavsiye ediyorum. Samsung ne yazıkki tüm ticari firmalar gibi bence kendi fikrim: her güncelleme de telefon yazılımı biraz bozarak kullanıcıları yeni telefon almaya itekliyor. Örneğin s4 eşimde de var güncellemelerden sonraki sorunlardan dolayı bak telefonum eskidi fotoğraf çekerken kapanıyor, kendi kendine reset atıyor, pil birden 40% den 10% lara düşüyor vs.vs. diyerek artık değiştirelim demeye başladı. Garantisi dolar dolmaz onunkini de yapacağım.

GALAXY S4 5.0.1 LOLİPOP SÜRÜMÜNDEN 4.4.2 KİTKAT SÜRÜMÜNE SORUNSUZ GERİ DÖNÜŞ REHBERİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sammobilden turkiye için firmware indirdim winrardan çıkartırken arşiv bozuk diyip hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay811

hocam sammobilden turkiye için firmware indirdim winrardan çıkartırken arşiv bozuk diyip hata veriyor

Dosyayı idm ile indirin yada başka bir siteden indirmeyi deneyin kesinlikle sorununuz çözülecektir. kayıplı dosya indirmiş olabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.