Şimdi Ara

Galaxy S4 4.4 kitkat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.4 Güncelleme geldiğini duydum arkadasım güncelledi fakat benim telefonda 4.3De ve yazılım zaten en güncel sürümde diyor (ayrıca telefonda dh konu açmak gerçekten çok zor kullanışsız)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 BLACK EDİTİON 10 dakika önce geldi bana hatırladığıma göre samsung güncellemeleri imei numarana göre dağıtıyordu yakında gelir meraklanma
  • aynı sorun bende de var :) telefonun ithal ise güncellemede bazı gecikmeler yaşanabileceğini bildirdi samsung türkiye.
  • electr10 E kullanıcısına yanıt
    Kardes bendekide ithal ve hala gelmedi. Samsung nereden duyurdu peki gecikecegini ? Ve bi zamanı varmı?. Hergun kontrol ediyorum gelmedi bi türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgidgodx58

Kardes bendekide ithal ve hala gelmedi. Samsung nereden duyurdu peki gecikecegini ? Ve bi zamanı varmı?. Hergun kontrol ediyorum gelmedi bi türlü.

Odin den yükleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: xgidgodx58

Odin den yükleyebilirsiniz.

Odin den yüklemeyle ilgili link verirseniz iyi olur ve hala gelmedi güncelleme

• Plastik olduğundandır
  • 1 ay oldu hala gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: brkdnh

1 ay oldu hala gelmedi

telefonunız hangi ülkeye ait. mesela benim s4 ırak telefonu. ırak a 4.4 gelmediği için bende güncellemedim henüz. 4.3 kullanıyorum. o kadar da acelesi yok zaten.

• csc niz türkiye csc si olmadığı için güncelleme bağlı olduğu ülkeye geldiği zaman yüklersiniz.eğer beklemem diyorsanız odinle hemencecik orjinal firmware ı yüklersiniz(ama attığınız rom csc yi etkilemez yani diğer gelecek güncellemeler için bekleyebilir veya daha erken yükleyebilirsiniz.bence telefonu rootlayıp google playden csc diye aratın maniiak yapımcılı bi program var onu yükleyip csc nizi değiştirin sonrada orjinal 4.4 türkiye romunu odin ile yükleyin.4.4 ü attıktan sonra zaten telefonunuzun root yetkisi ortadan kalkacaktır)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.