Şimdi Ara

Galaxy S4 4.3 ten geriye dönüş sorun :(( ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb ben acemi bir kullanıcı olarak sizden bilmek istedigim bir kac sorum var;
    1: Garantili bir tlf na root yapıp custom room yükledim ,custom rom garantiyi bozar ve root ta tabiki, bunun geriye dönüşü varmı acaba, yani tlf nu orjinal stock room yüklesem filan, nette tlf nu orjinal haline getirme die konular var, bunlar çözüm oluyor mu, garantiye tekrar girmesi icin?

2: Android 4.3 te knox adı verilen yazılımla artık rom atınca galaxy firması bizi garanti dışı bırakıyor diye okudum ve bu nedenle hep 4.3 ten kaçtım kurmuyorum o romları,bunun çözümü varmı? ve birde dün yalnıslıkla 4.3 romu kurmusum 4.2.2 saıyordum :(( ve hemen backup ı yükledim ve şimdi tekrar 4.2.2 ama acaba garanti gitmişmidir? download modda bayrak filan yok hic bildigimiz normal

• quote:

Orijinalden alıntı: SenfoMy

Arkadaşlar mrb ben acemi bir kullanıcı olarak sizden bilmek istedigim bir kac sorum var;
    1: Garantili bir tlf na root yapıp custom room yükledim ,custom rom garantiyi bozar ve root ta tabiki, bunun geriye dönüşü varmı acaba, yani tlf nu orjinal stock room yüklesem filan, nette tlf nu orjinal haline getirme die konular var, bunlar çözüm oluyor mu, garantiye tekrar girmesi icin?

2: Android 4.3 te knox adı verilen yazılımla artık rom atınca galaxy firması bizi garanti dışı bırakıyor diye okudum ve bu nedenle hep 4.3 ten kaçtım kurmuyorum o romları,bunun çözümü varmı? ve birde dün yalnıslıkla 4.3 romu kurmusum 4.2.2 saıyordum :(( ve hemen backup ı yükledim ve şimdi tekrar 4.2.2 ama acaba garanti gitmişmidir? download modda bayrak filan yok hic bildigimiz normal

geriye dönüş yok

• nasıl yok peki? suan download modda sayac yok, tlf 4.2.2 , başka nereden bakabilirim
  • Hocam bende 4.2.2 ile rootlu telefonu garantiye vermek zorunda kaldım. Klasik pil şişmesi probleminden dolayı.

Önce telefonu unroot ettim ve orjinal son Tr romunu yükledim verdim servise. Pili ve bir sensörü garanti kapsamında değiştirdiler...

Bu benim başıma gelen. Kesin böyle olacak diye bir şey yok unutma ama...
  • Ne zıplarsınız arkadaş geldiği gibi kullanın telefonu işte yok o rom yok bu rom. sanki telefonla dünyayı kurtarcanız.
    bir etek para verip alıyosunuz şu telefonları, kurcalarken ederken garantisi de gidiyo. zaten hassas telefonlar bir dünya sorun cıkarıyo, ucuz bi yapımı da yok mecbur bir etek para da ona harcayacan garanti olmayınca.
    en iyisi elden çıkar sen o telefonu. cihazın feleğini şaşırtmışsın. bi de bu arada bozarsan garanti de yok, bi bardak soguk suya talim olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Hocam bende 4.2.2 ile rootlu telefonu garantiye vermek zorunda kaldım. Klasik pil şişmesi probleminden dolayı.

Önce telefonu unroot ettim ve orjinal son Tr romunu yükledim verdim servise. Pili ve bir sensörü garanti kapsamında değiştirdiler...

Bu benim başıma gelen. Kesin böyle olacak diye bir şey yok unutma ama...

peki recovery yi ne yaptın ? bende twrp yüklü şuan, orjinal stock tr romu yukledigimizde o da düzeliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulsahyc

Ne zıplarsınız arkadaş geldiği gibi kullanın telefonu işte yok o rom yok bu rom. sanki telefonla dünyayı kurtarcanız.
    bir etek para verip alıyosunuz şu telefonları, kurcalarken ederken garantisi de gidiyo. zaten hassas telefonlar bir dünya sorun cıkarıyo, ucuz bi yapımı da yok mecbur bir etek para da ona harcayacan garanti olmayınca.
    en iyisi elden çıkar sen o telefonu. cihazın feleğini şaşırtmışsın. bi de bu arada bozarsan garanti de yok, bi bardak soguk suya talim olma.

bu zevk meselesidir kardeş, bir kucak para veresem de bir tl versem de bu benim ilgi alanım, bu zamana kadar böyle bi sorunlada karsılasmadım, küçük bi hata yaptım sadece, onu düzeltmeye calısıyorum, gidersede gitmezsede canım sagolsun,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SenfoMy S kullanıcısına yanıt
    Orijinal rom ve full wipe ile yolladım sorun çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Orijinal rom ve full wipe ile yolladım sorun çıkmadı.

tşk ederim bilgilendirdiğin için, benim tlf nu alalım 3 ay oldu, pile baktım normal duruyor, başka sorunlar cıkmaz umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.