Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
461.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. galaxy s3 telefonum var. bir süre önce 4.2.2 rom kullanmakta iken 4.3 test romunu kurdum telefonum rootlydu. daha sonra tekrar 4.1.2 kurmak istedim ama kurulumdan sonra şebeke çekmemeye basladı. 4.3 kurarsam calısıyor ama eski orjinal romu kurdugumda şebeke çalışmıyor. telefonum orjinal imei klon degil. tamirciye gödütdüm box la bile çözemedi. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ? efs yedeğini de almıstı mama ne yapsam kullanamıyorum 4.3 rom çalışıyor sadece. onda da şarj sorunu oldugu ıcın su an cyanogenmod rom kullanıyorum :(( orjinal roma geçmek istiyorum yardım lütfennnn
  • Merhaba arkadaşlar. Omega v54 yükledim fakat rehberin sorunsuz görünmesine rağmen arama kadında rehbere kayıtlı olan hiçbir numaranın ismi görünmüyor. Sadece numaralar çıkıyor. V52 de böyle birşey yoktu. Sorunun çaresini bilen varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

merhaba arkadaşlar. galaxy s3 telefonum var. bir süre önce 4.2.2 rom kullanmakta iken 4.3 test romunu kurdum telefonum rootlydu. daha sonra tekrar 4.1.2 kurmak istedim ama kurulumdan sonra şebeke çekmemeye basladı. 4.3 kurarsam calısıyor ama eski orjinal romu kurdugumda şebeke çalışmıyor. telefonum orjinal imei klon degil. tamirciye gödütdüm box la bile çözemedi. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ? efs yedeğini de almıstı mama ne yapsam kullanamıyorum 4.3 rom çalışıyor sadece. onda da şarj sorunu oldugu ıcın su an cyanogenmod rom kullanıyorum :(( orjinal roma geçmek istiyorum yardım lütfennnn

İmei uçmuş konu içi arama yap cevabını bulursun
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    İlgili uygulamanın verilerini temizleyince düzeliyordu. Belki Kurulu bir mod veya hesap da bu soruna yok açıyor olabilir.

• quote:

merhaba arkadaşlar. galaxy s3 telefonum var. bir süre önce 4.2.2 rom kullanmakta iken 4.3 test romunu kurdum telefonum rootlydu. daha sonra tekrar 4.1.2 kurmak istedim ama kurulumdan sonra şebeke çekmemeye basladı. 4.3 kurarsam calısıyor ama eski orjinal romu kurdugumda şebeke çalışmıyor. telefonum orjinal imei klon degil. tamirciye gödütdüm box la bile çözemedi. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ? efs yedeğini de almıstı mama ne yapsam kullanamıyorum 4.3 rom çalışıyor sadece. onda da şarj sorunu oldugu ıcın su an cyanogenmod rom kullanıyorum :(( orjinal roma geçmek istiyorum yardım lütfennnn

4.3 ile imei v2 tarzina gecildi. imei v2 olan bi romu yuklerseniz v1 olan roma donemezsiniz sebeke gelmez. Artik eski roma donus yok diyebiliriz dolayisiyla yeni romlara alismaya bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.3 kurınca da şebeke gelmiyor.

I9300BUUGMJ3 MODEM DOSYASI VE XXUFMJ9 KERNEL dosyalarını cwm den kurunca sebeke gelıyor ancak.

4.3 kilit ekranı gec gelıyor. ılk kurulumda hızlı ama program kurdukca ve guncellemelerı yaptıkca agırlasmaya baslıyor cihaz.

4.3 romunda son durum nedır bilginiz varmı ? bu sorunlar kalktı mı ???
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Gmaili kaldırıp tekrar kurdum düzeldi hocam. Teşekkür ederim.

• quote:

4.3 kurınca da şebeke gelmiyor.

I9300BUUGMJ3 MODEM DOSYASI VE XXUFMJ9 KERNEL dosyalarını cwm den kurunca sebeke gelıyor ancak.

4.3 kilit ekranı gec gelıyor. ılk kurulumda hızlı ama program kurdukca ve guncellemelerı yaptıkca agırlasmaya baslıyor cihaz.

4.3 romunda son durum nedır bilginiz varmı ? bu sorunlar kalktı mı ???

Hocam 4.3 güzel bir custom rom kur derim. Neatrom, ımperium rom ve şuan benim de kullandığım Ultima romu tavsiye ederim.

Kurduktan sonra ararsanız zuluman nickli bir arkadaş yeni sürümler için modem ve kernel dosyası yayınlıyor. Onları kurarsanız sorun kalmaz. Sıkıntı varsa özel mesajla yardımcı olmaya çalışayım

• tamasek 4.4 kurucam ama gapps kurun diyor gapps nedir nasıl kurulur?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    UMK6 romunda kilit ekranında takılma yapıyor mu ?

birde ekran kapalıyken arama geldıgı zaman telefon takılıyor zil sesi takıla takıla çalıyordu. bu sorunların olmadıgı 4.3 romu var mı bıldıgınız ? neyı kuracagımı sasırdım ben ıyıce
  • Acemiliktir. İlk sayfaya bakarak kurulur. Hepsi ilk sayfada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 13 Ocak 2014; 15:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Acemiliktir. İlk sayfaya bakarak kurulur. Hepsi ilk sayfada var.

ilk sayfa ne zamandır aynıydı o yüzden bu konuya girdiğimde sondan başlıyorum okumaya ayrıca konu içinde arama yaptığımda bende böyle bir hata çıkıyor

neyse romu kurdum ve anladım ne olduğunu sağol yinede ilk mesaja eklediğin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 13 Ocak 2014; 16:07:33 >

• Arkadaşlar ekran süresi nasıl kullanıma göre full parlaklık ve ekran süresi açık olduğunca wifi full açık greniffy bazı uygulamalar otomatik uyumada ben çabuk gidiyor diye yakınıyorum ama görüşlerinizi alayım dedim bir 4.3 stock ingiltere kullanıyorum rootlu

• 4.3 kurdum fakt kilit ekranındaki kısayolları nasıl değişceğimi bir türlü bulamadım değişmiyolar yaw internet vs
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Ekranı Kilitle -Kısayollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Arkadaşlar ekran süresi nasıl kullanıma göre full parlaklık ve ekran süresi açık olduğunca wifi full açık greniffy bazı uygulamalar otomatik uyumada ben çabuk gidiyor diye yakınıyorum ama görüşlerinizi alayım dedim bir 4.3 stock ingiltere kullanıyorum rootlu

Fena görünmüyor süreler ama 3G ile aynı ekran süresini 1 günde yakalayamaz bu kombinasyon.

Ayrıca S3 Türkiye için resmi 4.3 güncellemesini 21 ocakta yayınlayacakmış. İlgili arkadaşlara duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Ayarlar-Ekranı Kilitle -Kısayollar

4.3 te yok işte :/
  • gunesekosan kullanıcısına yanıt
    O kadar geç gelecekse en güncel sürüm olsun diyeceğiz, gider 2 aylık sürümü yayınlarlar diye korkuyorum.

8.5 saat 3G,kalanında Wifi olmak üzere 1 gün kullanıyorum ve 4 saat civarı (hatta 5 saat) ekran süresi alıyorum. Parlaklık tam ortada. Zaten günü çoğunda full parlaklık fazla geliyor, gözümü yoruyor.

• https://www.facebook.com/groups/191817084359611/

amacım kesinlikle reklam değil grupta sizlere yardımcı olmak istiyorum
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    4.3 te 5 saat iyiymiş üstelik 3g açık.

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.