Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
461.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

O kadar geç gelecekse en güncel sürüm olsun diyeceğiz, gider 2 aylık sürümü yayınlarlar diye korkuyorum.

8.5 saat 3G,kalanında Wifi olmak üzere 1 gün kullanıyorum ve 4 saat civarı (hatta 5 saat) ekran süresi alıyorum. Parlaklık tam ortada. Zaten günü çoğunda full parlaklık fazla geliyor, gözümü yoruyor.

Herhangi bir kernel kullanıyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Yeni Googy Max kerneli kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor ama ram Yönetimi hâlâ stok kadar verimli değil bence. Yine de gayet yeterli ve performanslı.

-50mV UV var o kadar.

Edit : 3.10 ekran süresi var ve %37 şarj var. Rahatlıkla 4.30 saat ekran alırım. Evde 3G yerine 2G veya uçak Modu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 14 Ocak 2014; 21:50:44 >
  • Evde full 3g kullanıyordum Avea'nın lanet 3g si şarjı çekiyor. maximum 3 buçuk saat ekran alıyordum genelde 3 3 buçuk arası. Şimdi boeffla configten bir iki ayar yaptım çektim 2g ye pil adam oldu biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesekosan

quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Arkadaşlar ekran süresi nasıl kullanıma göre full parlaklık ve ekran süresi açık olduğunca wifi full açık greniffy bazı uygulamalar otomatik uyumada ben çabuk gidiyor diye yakınıyorum ama görüşlerinizi alayım dedim bir 4.3 stock ingiltere kullanıyorum rootlu

Fena görünmüyor süreler ama 3G ile aynı ekran süresini 1 günde yakalayamaz bu kombinasyon.

Ayrıca S3 Türkiye için resmi 4.3 güncellemesini 21 ocakta yayınlayacakmış. İlgili arkadaşlara duyurulur.

Iki haftadir gelmiyodum. Surelerin iyi degil hocam. Telefonu kullanirken zaten iciyor. Hizli dususlere baksana ..

Kulanmiyor iken de sanirim yine satte iki uc civari gidiyor tam anlamadim ama.

Telefon rootlu demisin. Greenfy kullaniyomusun. Sanirim sarji yiyen bir kac uygulama var ozellikle senkronizasyonlarin surelerini de arttirmani tavsiye ederim.

• Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    bence normal kardes full parlaklık diyor. Zaten en çok 3g yle ekran yiyor pili.

• Konu durmuş arkadaş. Size CM 10.1.3 stabil rom ve temasek wolfson kernelle ne süreler aldığımı göstereyim. Bu 17 saat 48 dk'nın 12 saati 3G sürekli açık, ekran süresinin yarısı 3G ile net, instagram, twitter vs. kullanımı ile oldu. Bence bir CM romuna göre iyi süreler. Kaldı ki 1 saat telefon görüşmesi yaptım ayrıca. Çok memnunum. Stabilite, akıcılık, pil ömrü... herşey harika. Bir de kırmızı bir tema yapıştırdım, görsel olarak da güzelleşti.

• Arkadaşım resmi güncellemeyi yapmış, fakat günde iki üç kere dolduruyor artık. 45 dk. da batarya full doluyor, aynı şekilde kullanırken de resmen gözle görüyorsunuz düşüşü. Güncellemeden sonra oldu. Stock rom, rootsuz telefon. Fikri olan var mı?

Veya resmi güncellemeyi alan aynı problemleri yaşayan?
  • Hocam öyle pek de iyi değil pil kullanımı açıkçası. Normal sayılabilir. Geçenlerde temasek'in kitkatıyla daha iyi pil ömrü aldığımı hatırlıyorum.

Ayrıca emin olmamakla beraber oyun performansı konusunda Cm romları 4.3 Stock romların gerisinde gibi hissediyorum. Basit bir oyun "Score World Goals" oyununu örneğin stock romda çok akıcı oynarken Cm tabanlı romlarda hafif takıldığını hissederek oynuyorum, o yüzden Stock tabanlı romları kullanmaya devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

bence normal kardes full parlaklık diyor. Zaten en çok 3g yle ekran yiyor pili.

Hocam ben bir sorun var babinda demek istemedim. Arka planda calisan birseyler var ona dikkat et demek istedim.

Full parlaklikta bende ondan birazdaha fazla surem var aman aman bir fark yok ama dususler cok hizli. Acinca direk oyun mu oynamis arkadasimiz bilmiyorum.

Bence rootlu bir telefon daha performansli olmali.

Surda bir yuz sayfa geriye gidin bes saat ekran surelerinden bahsediyo. Ole iki yil geriye gidin demiyorum ha. Yuz sayfa.

Hepimiz icin diyorum. Bu batarya suresindeki kabullenmislik cok canimi sikiyor. Teknik kisma ve imkansizliga girmeyecem. Ama iki saat telefon suresi olmaz kardes. Bana bunu kimse teknik olarak aciklamasin.

• Ben 4 saatin altına düşmüyorum. Kaldı ki ekran parlaklığını da %40-100 arası kullanıyorum. Çok geriye gitmeye gerek yok, yazın en 7 saat ekran süresi aldığım oldu. Tabii yurt dışında. Yine konuyu takip edenler bilir, Barcelona'da iken de pil otelden sabah çıkıp, gece gelene kadar gidiyordu. Şimdiki durum için tavsiyem facebook ve Twitter'ı kullanmıyorken kapatın. Son güncellemeler ile pil canavarı oldular.

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Ben temasek'in 4.4 versiyonlarını da denedim. Biliyorum, hele de eski Sammy tabanlıların pil sürelerine göre düşük görünüyor ama bir CM romu olarak gayet iyi diyebilirim. Şimdi 2 saat ekran süresi almış bir romu niye övüyorsun diyebilirsiniz ama sabahtan akşama 3G ile kullandım, 1 saatten fazla telefonla konuştum. Kullanım kişiye göre değişir. Ben çok az oyun oynuyorum. Bir buçuk yıllık kullanım deneyimi sonucu şunu söyleyebilirim; benim için pil önemli ama birincil değil. Akıcılık ve stabilite benim için daha önemli.

• Xposed Framework apklarının olduğu bir site biliyor musunuz?Telefonu root edip xposed ile yapılandırmayı düşünüyorum da.
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    kendi apk içinde modüller seçeneği mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

kendi apk içinde modüller seçeneği mevcut.

Tesekkur ederim hocam
  • arkadaşlar başlık değişince dikkatimi çekti de OmniROM 4.4 for GT-I9300 kullanan deneyen oldu mu hiç aramızda. Bununla ilgili hiç değinilmedi galiba da.
    kullanıcı yorumlarınızı alanilrmiyim.
  • guncelleme yaparsam telefon sifirlanir mi ?

• Ne güncellemesi? Güncelleme nasıl yapılacak? Bunları belirtmeniz lazım. Normal şartlar altında uygulama da, cihaz(rom) güncellemesi bir şeyi sıfırlamaz.
  • Beyler omni 4.4.2 kuruyorum cwm kısmında error(7) ingilizce yükleme başarısız diyor sanırım kitkat kerneli gerekli nasıl bulacağım onu bilgi verir misiniz?

• 2. rom olarak kuruyorsanız hata vermesi normal. Googy Max 2.1.3 XDA konusunda Devil kernel kurulumu ve 2. romun nasıl kurulacağı anlatılıyor.

1. rom için ise wipe yapmak gerekiyor. Dosyada sorun yoksa kurması lazım. Veya farklı bir CWM ile deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

2. rom olarak kuruyorsanız hata vermesi normal. Googy Max 2.1.3 XDA konusunda Devil kernel kurulumu ve 2. romun nasıl kurulacağı anlatılıyor.

1. rom için ise wipe yapmak gerekiyor. Dosyada sorun yoksa kurması lazım. Veya farklı bir CWM ile deneyebilirsiniz.

1. Rom olarak kuruyorum.

Cwm sürümümü güncelledim. Aynı hatayı CM 11 de de alıyorum

• 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.