Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
461.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • googy max kernel 1.4.4 versiyon u tavsiye ederim.ben miui rom un ustune yukledim.gayet akici calisiyor.perseus kernel yukluyken ram %70 civarinda geziniyordu.bu kernel i yukleyince hic bir programi silmedigim halde %62-64 ortalama ile calisiyor.

link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270158

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Uyumlu.

iyi günler hocam en son çıkan Türkiye 4.1.2 sürümünü kurdum , odin programı ile en son Touch cwm sürümünü flashladım ,recovery menü değişti fakat telefon root olmadı nedendir acaba ? root gerektiren uygulamalar root yetkisi yok diyor birde telefonda supersu gibi garip root programlarıda çıkmadı menüde.

Bana kalsa direk kernel kurun. Ama yok illa sadece root olsun derseniz supersu kurup deneyin.

• 4.2.2 denemek amaçlı kurdum, türkçe olmadığı için ve mesajlaşmada yaşadığım dil sıkıntısından dolayı 4.1.2 ye geri dönüş yaptım.

lakin telefonum şarj olmakta zorlanır oldu. USB ile şarj oluyor, ama prize taktığımda şarj oluyor gibi görünse de bazen şarj almıyor, veya şarj alsa da 4 saatte yapacağı şarzı 8 saatte tamamlıyor ki ben genelde pili sıfırlar öyle şarja takarım.

bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

googy max kernel 1.4.4 versiyon u tavsiye ederim.ben miui rom un ustune yukledim.gayet akici calisiyor.perseus kernel yukluyken ram %70 civarinda geziniyordu.bu kernel i yukleyince hic bir programi silmedigim halde %62-64 ortalama ile calisiyor.

link:

güzel olabilir, siyah kernelin üstüne bazı özellikler katılarak hazırlanmış, siyah kullandınız mı hiç? siyah kullandıysanız arada ne gibi farklar var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

4.2.2 denemek amaçlı kurdum, türkçe olmadığı için ve mesajlaşmada yaşadığım dil sıkıntısından dolayı 4.1.2 ye geri dönüş yaptım.

lakin telefonum şarj olmakta zorlanır oldu. USB ile şarj oluyor, ama prize taktığımda şarj oluyor gibi görünse de bazen şarj almıyor, veya şarj alsa da 4 saatte yapacağı şarzı 8 saatte tamamlıyor ki ben genelde pili sıfırlar öyle şarja takarım.

4.1.2 nin kronik sorunu, samsung neden bu soruna hala el atmadı merak konusu. bazen oluyo bazen olmuyo, kesin çözümü yeni kablo yada yeni adaptör(samsung dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 30 Mayıs 2013; 10:40:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurduğum 4.1.2 sistem dosyasını buradan indirdim. bu işlemler öncesinde böyle bir problem yaşamıyordum. garibime giden bu oldu, başka yerden yeni bir dosya indirip birde öyle deniyeyim, belki sorun çözülür.

birde bu şekilde şarjım daha hızlı tükeniyor, bazen yarım gün zor gidiyor, normali 15 saat sürüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt
    Bana kalsa direk kernel kurun. Ama yok illa sadece root olsun derseniz supersu kurup deneyin.

Teşekkür ederim hocam , son bir sorum daha olacak sanırım csc değiştirme kodu andoid 4.1 üstü sürümlerde çalışmıyor, marketten csc değiştirme programını indirdim csc kodu TUR seçtim telefon rootlu idi, telefon kapanıp açıldı kendini sıfırladı fakat csc kodu TUR olmadı, custom rom kurunca csc kodu kendiliğinden değişiyor,stok rom kurunca neden eski haline gelmiyor anlamış değilim :) bu konuda ne yapmam gerekli telefona 4.0.4 sürümü yükleyip manuel olarak elle csc değiştirme kodunu girip mi ,değiştirmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 30 Mayıs 2013; 10:52:34 >
  • benim csc kodu ingiltere yükleyip wipe cache yapınca kendi kendine tur olmuştu şimdi tr romunu kurdum halen öyle devam ediyor. çokta ilgilenmiyordum kendi kendine oldu zaten kies e bağlanmıyor benim telefon
  • birde hard format atamıyorum,

*2767*3855# kod bende çalışmıyor ağda değil hatası halıyorum. netten bakığımda bir kod daha buldum oda yemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 30 Mayıs 2013; 11:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

benim csc kodu ingiltere yükleyip wipe cache yapınca kendi kendine tur olmuştu şimdi tr romunu kurdum halen öyle devam ediyor. çokta ilgilenmiyordum kendi kendine oldu zaten kies e bağlanmıyor benim telefon

Bende bir kaç farklı custom rom kullanmıştım csc kodu değişti en son dün , yeni çıkan Türkiye sürümünü kurdum csc kodu aynı kaldı, csc kodu afrika olarak kaldı galiba , telefon rootlu iken marketteki csc programını vs. denedim değişmedi,şimdi cihazı geri TUR koduna çevirip öyle kullanmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 30 Mayıs 2013; 10:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

4.2.2 denemek amaçlı kurdum, türkçe olmadığı için ve mesajlaşmada yaşadığım dil sıkıntısından dolayı 4.1.2 ye geri dönüş yaptım.

4.1.2 nin kronik sorunu, samsung neden bu soruna hala el atmadı merak konusu. bazen oluyo bazen olmuyo, kesin çözümü yeni kablo yada yeni adaptör(samsung dışında)

Hayır, ben garantiye verdim Şarj olma yerini ve şarj adaptörüyle kablosunu değiştiler orijinaliyle.Şuanda herhangi bir sıkıntı yok.

• bu sorun S2 kullanırken de başıma geldi ama orda hiç şarj almıyordu, samsung servisine verdim, şarj girişini değiştiler düzeldi telefon da bunu vermek istemiyorum.

sam mobilde güncel bir dosya buldum. bunu indiriyorum, bir deniyeyim.

GT-I9300 Turkey 2013 May 4.1.2 I9300XXEMD3 I9300OJVEMC1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

4.2.2 de bildirim barını şeffaf yapabiliyor muyuz? s4 gibi?

3minit yükleyip yapabilirsin(s4 için olan ama s4ün modları sızıntı ile uyumlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 30 Mayıs 2013; 11:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

quote:

Hayır, ben garantiye verdim Şarj olma yerini ve şarj adaptörüyle kablosunu değiştiler orijinaliyle.Şuanda herhangi bir sıkıntı yok.

Sansliymissiniz, yazilimsal bi sorunu donanimla halletmisler sorun cikarmadan, yada sizinki donanimsal sorundur belkide, cunku herkes yeni adaptor alarak cozuyo bu sorunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vebo

googy max kernel 1.4.4 versiyon u tavsiye ederim.ben miui rom un ustune yukledim.gayet akici calisiyor.perseus kernel yukluyken ram %70 civarinda geziniyordu.bu kernel i yukleyince hic bir programi silmedigim halde %62-64 ortalama ile calisiyor.

link:

güzel olabilir, siyah kernelin üstüne bazı özellikler katılarak hazırlanmış, siyah kullandınız mı hiç? siyah kullandıysanız arada ne gibi farklar var?

miui rom u ( 3.5.24 surumu) ilk olarak siyah kernel ile kullanmaya basladim.bu googy kernel ile ilk dikkatimi ceken fark batarya tuketimi ve isinma .siyah kernel yuklu iken telefon biraz daha fazla isiniyordu.batarya suresi de kotuydu.her zaman ki kullanim seklimle 4,5 saat civari ekran suresi verdi.miui rom dan kaynakli oldugunu dusundum.daha sonra perseus kernel i kurdum.perseus la batarya suresi biraz uzadi ancak ram hep %70 civarinda oluyordu.xda da miui rom konusunda bir vatandas googy kernel i cok ovuyordu.ben de denemeye karar verdim.yukleyeli bir iki gun oluyor.simdilik cok memnunum.miui rom la harika sonuc verdi.samsung ya da cm tabanli bir rom da denemedim.

• Tavsiye ettiğiniz rom var mı?
    İlk sayfadaki 4.2.2yi yükledim ama ram kullanımı berbat.
    Birde romdaki uygulamaları nasıl yedek alacağız? titanium backup var ama kullanmayı çözemedim
  • md3 stock türkiye 4.1.2
  • arkadaşlar s3 var elimde telefondaki herşey silindi kurtarma programlarıyla deneme yapmak istiyorum ama teefonu görmüyor hiçbir program usbden nasıl halledebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

arkadaşlar s3 var elimde telefondaki herşey silindi kurtarma programlarıyla deneme yapmak istiyorum ama teefonu görmüyor hiçbir program usbden nasıl halledebilirim ?

Bir şey eğer silindi ise geri dönüşü neredeyse imkansızdır. Pc programları ile olacağını sanmıyorum, Android'te de doğru düzgün kurtarma programı yok. Çünkü kullanılan belleklerden bir veri silindiğinde tamamen silinmiş oluyor. Geri dönüşü yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

arkadaşlar stok roma ağır diyenler geliştirici seçeneklerinden pencere animasyonları,geçiş animasyonları ve animatör süre ölçeğini ya 0.5x yapın yada tamamen kapatın telefonun arayüzünün ne kadar hızlı olduğunu göreceksiniz.tamamen kapatırsanız bastığınız uygulama anında açılıyor.ben 0.5x de kullanıyorum ve gayet memnunum.cm nin tatsız tuzsuz arayüzüne hızlı diye katlanmayın.

peki hangi kerneli kurayım boeffla mı perseus mu?
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.