Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka
    Huawei ideos X5 te öyle kuruluyordu. Root olduktan sonra recovery.img kopyalayıp boot klasöründen direk değiştirebiliyordunuz.
    İlk sayfadaki Siyahı kurmuştum, gelmedi. odin ile kurdum cwm şimdi kurdum Omega V29 cevaplar için teşekkürler. S3 daha dün aldımda, cihazı tanıyorum ne yaparım ne yapamam diye.

Huawei için bir bilgim yok. Olabilir ama Samsung'larda öyle uğraşmaya gerek kalmıyor :)

Siyah kerneli kurduysanız ve kurulum başarılı olduysa Gökhan Moral'ın hazırladığı CWM geliyor zaten. Sanrıım recovery flash'ı iptal etmeyi unuttunuz. Veyahut Siyah Kernel'in üstüne Omega Romu kurduktan sonra kerneli tekrar flashlamadınız. Doğru mu? Çünkü Omega romunu kurduğunuzda kernel de değişiyor.

şuan omega kurdum, cwm e omega kurmak için ihtiyacım vardı.

omega üzerinde gelen kernel yerine, siyah daha mı iyidir? ikisini denediz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 19 Ekim 2012; 21:03:09 >

• Omega'daki pek bir gelişme sunmuyor. Siyah kernel bazı özelleştirme ve ek özellikler de sunuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

Denemedim, dolayısıyla kesin bir şey söylemem zor. Ancak yorumlar arttığı yönünde. Ancak bunun daha fazla pil tüketimine yol açacağını hatırlatmama gerek yok sanırım :)

Ben bunu kurdum aradan biraz zaman geçtikten sonra cihazdaki siyah kernelin üstüne son sürümünü tekrar kurdum sonrasında pilde bariz bi şekilde düşüş oldu. aksamdan sabaha %5 düşen pil %10 15 arası düşmeye başladı. Günü birlik gidiyor kısacası.. ozaman bunun etkiside var. bu mesajı görünce bağlantı kurdum kendimce.

Eğer benim gibi gecenin bi vakti aranmayacağınızdan eminseniz telefonu uçak moduna alın, telefonu kapatıp açın(Yeniden başlat) ve telefona hiç dokunmadan bırakın. Ben bu aralar bu yöntemi kullanıyorum ve gecede %1 ile %5 arası bir tüketim oluyor. Yoksa %10-15leri görmek hiç de zor değil. Bir de LED bildirim uygulaması kullanıyorsanız gece o uygulamayı kapatın. Sabaha kadar bir bildirim vs. yüzünden LED'lerin yanması hem LED'lerin ömrünü etkileyebilir(genellikle sorun olmaz ama uzun sürede ısınma ihtimali var.) hem de pili gereksiz yere tüketir. Benim ekranın açık durma süresi 5saatten aşağı inmemeye başladı. Omega v18 kullanıyorum ve tavsiye ederim.

hocam uçak moduna almadan önce neden restart çakmamız gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazukan
    hocam uçak moduna almadan önce neden restart çakmamız gerekir?

Arka planda uygulama vs. kalmasın diye. Ama o eskidendi. Artık ona da gerek yok
  • quote:

Omega'daki pek bir gelişme sunmuyor. Siyah kernel bazı özelleştirme ve ek özellikler de sunuyor

Özelleştirme ve Ek Özellikler derken?

Birde Omega v29 daha stabil geldi bana normal 4.1.1 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka
    Özelleştirme ve Ek Özellikler derken?
    Birde Omega v29 daha stabil geldi bana normal 4.1.1 den.

2romu aynı anda kullanma, daha iyi performans vs.
  • super nexus ile cm10 u kullanan arkadaşlar, ikisinin arasında ne gibi farklar var, cm10 ikinci romda nexusla değiştirmeye değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

super nexus ile cm10 u kullanan arkadaşlar, ikisinin arasında ne gibi farklar var, cm10 ikinci romda nexusla değiştirmeye değermi

çok fark olduğunu sanmıyorum..
    ben nexus build5 kullaniyorum..cm de kullandim..
    nexus daha iyi gibi sanki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagol ustad deneyim bir o zaman
  • quote:

Valla bi yedek pil ve OTG kablo almayı düşünüyorum. Gerçek 3000mAh kapastiteli pil(orjinal pil ile aynı boyutta) ve OTG kablo 25$ tutuyor. Galaxy S'te olsaydı 15$'ı geçmezdi :D

Aynı boyutta 3000mAh pil var ise bende almayı düşünürüm. Nerede satılıyor? Orjinal samsung ürünü değil sanırım.
  • hocam son derece profesyonelce hazırlanmış bir konu sizi ayakta alkışlıyorum bilmeyen arkadaşlar için gayet açıklayıcı olmuşsunuz olayları çok basitleştirmeden herkesin anlayabileceği bir şekilde açıklama yapmanıza hayran kaldım, s3'ümü satmasaydım keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Valla bi yedek pil ve OTG kablo almayı düşünüyorum. Gerçek 3000mAh kapastiteli pil(orjinal pil ile aynı boyutta) ve OTG kablo 25$ tutuyor. Galaxy S'te olsaydı 15$'ı geçmezdi :D

Aynı boyutta 3000mAh pil var ise bende almayı düşünürüm. Nerede satılıyor? Orjinal samsung ürünü değil sanırım.

Ebay'de 20$ civarı bir fiyatla satılıyor. Gold Battery olarak geçiyor. Samsung üretimi değil ancak piyasadaki en kaliteli pilleri Gold Battery firması üretiyor. Birçok cihaz için gerçek yüksek kapasiteli pilleri var. Tabii buna bağlı olarak fiyatı daha yüksek. Ancak 900mAh nerden baksak %35 daha fazla pil ömrü demek.

@Hüsnü008 teşekkür ederim. Bunda olmazsa başka bir cihazda tekrar karşılaşırız yine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 20 Ekim 2012; 7:32:11 >

• selam

daha yuksek kapasiteli pillerde var evet ama onun için arka kapakta değişiyo. pilin hacmi büyüyor çünkü.
    gold battery 3000mah iyidir.
  • 3000 mah ayni boyutta mi gercek degeri 3000 mah pek gercekci gelmedi, arti nfc anteni s3 lerde pilde, nfc destekli ise ayni boyut olursa tadindan yenmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sagol ustad deneyim bir o zaman

nexus yükle hocam..
    memnun kalacaksın en stabil sistem bence şu anda bu..

• quote:

3000 mah ayni boyutta mi gercek degeri 3000 mah pek gercekci gelmedi, arti nfc anteni s3 lerde pilde, nfc destekli ise ayni boyut olursa tadindan yenmez

evet 3000mah aynı boyutta. orjinal hali ile kullanıyorsun. Made in Japan doğru ise 3000mah doğrudur.
    çin orjinli ise bende pek inanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

nexus yükle hocam..

nexus'un hastasıyım. fakat sırf kamera yazılımı yüzünden kullanmıyorum.
    yoğun olarak kamera kullanıyorum ve samsung stok kamera uygulaması nefis.
  • Ebay e baktım. 2 farklı model görünüyor. İkisinde de gold batery yazıyor. Verdiğim ilk linkteki ürün güya japon. 3000mah. İkinci ürün de cinden gönderildiğine göre muhtemelen çin malı. 3150mah. Hangisini tercih etmek lazım tecrübe eden var mıdır ?

http://www.ebay.com/itm/GOLD-3000MAH-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S-III-/271038332683?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f1b24bf0b#sp_cr

http://www.ebay.com/itm/New-3000mah-High-Capacity-Battery-For-Samsung-Galaxy-S-III-3-i9300-Cell-phone-ba-/261115165947?pt=US_Wholesale_Batteries_Power_Accessories&hash=item3ccbad3cfb

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Ebay e baktım. 2 farklı model görünüyor. İkisinde de gold batery yazıyor. Verdiğim ilk linkteki ürün güya japon. 3000mah. İkinci ürün de cinden gönderildiğine göre muhtemelen çin malı. 3150mah. Hangisini tercih etmek lazım tecrübe eden var mıdır ?

http://www.ebay.com/itm/GOLD-3000MAH-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S-III-/271038332683?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f1b24bf0b#sp_cr

http://www.ebay.com/itm/New-3000mah-High-Capacity-Battery-For-Samsung-Galaxy-S-III-3-i9300-Cell-phone-ba-/261115165947?pt=US_Wholesale_Batteries_Power_Accessories&hash=item3ccbad3cfb

2.si çakma da 1.'den emin değilim. 1.'yi ben de araştırıyorum ama kesin bir sonuç bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: monozxr

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

nexus yükle hocam..

nexus'un hastasıyım. fakat sırf kamera yazılımı yüzünden kullanmıyorum.
    yoğun olarak kamera kullanıyorum ve samsung stok kamera uygulaması nefis.

bende de tam tersi:)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.