Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Ebay e baktım. 2 farklı model görünüyor. İkisinde de gold batery yazıyor. Verdiğim ilk linkteki ürün güya japon. 3000mah. İkinci ürün de cinden gönderildiğine göre muhtemelen çin malı. 3150mah. Hangisini tercih etmek lazım tecrübe eden var mıdır ?

http://www.ebay.com/itm/GOLD-3000MAH-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S-III-/271038332683?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f1b24bf0b#sp_cr

http://www.ebay.com/itm/New-3000mah-High-Capacity-Battery-For-Samsung-Galaxy-S-III-3-i9300-Cell-phone-ba-/261115165947?pt=US_Wholesale_Batteries_Power_Accessories&hash=item3ccbad3cfb

2.si çakma da 1.'den emin değilim. 1.'yi ben de araştırıyorum ama kesin bir sonuç bulamadım.

Banada ilk ürün daha kaliteli gibi geldi. Satıcısınında top seller olması biraz içimi rahatlattı. Akşam belki sipariş veririm birkaç telefon aksesuarı ile birlikte. Sadece şu takipsiz kargo olayı düşündürüyor beni. Kaybolan kargonun haddi hesabı yok. (ptt kargo elemanları tüm ihtiyaçlarını takipsiz kargolardan karşılıyorlarmış duyduğum kadarı ile ) Satıcı ile görüşüp takipli kargo ile mi göndertsem. 1-2 dolar tutarsa sorun yok. 10-15 dolar isterlerse iş yatar.

• 3000 mah lik gold batary iyiyse araştıralım. Bende alabilirim. 2 en fazla3 kişi toplu sipariş edersek takipli kargo ile maliyet çok artmaz.

Bu şekilde olursa, sarz standı ile birlikte batarya alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

3000 mah lik gold batary iyiyse araştıralım. Bende alabilirim. 2 en fazla3 kişi toplu sipariş edersek takipli kargo ile maliyet çok artmaz.

bana da uyar..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

3000 mah lik gold batary iyiyse araştıralım. Bende alabilirim. 2 en fazla3 kişi toplu sipariş edersek takipli kargo ile maliyet çok artmaz.

bana da uyar..

Bunu söyledim ama ben daha öncelikle yurt dışından alım yapmadım. Paypal hesabım da yok. Daha önce yapan varsa 2 kişi olduk. 3. De kendisi olursa araştırıp alalım.

• quote:

quote:

quote:

bana da uyar..

Bunu söyledim ama ben daha öncelikle yurt dışından alım yapmadım. Paypal hesabım da yok. Daha önce yapan varsa 2 kişi olduk. 3. De kendisi olursa araştırıp alalım.

bende ayni senin gibiyim..yurtdisi ve paypal olayı yok bendede..
    3.kisiyle isi cozelim o zaman..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bana da uyar..

bende ayni senin gibiyim..yurtdisi ve paypal olayı yok bendede..
    3.kisiyle isi cozelim o zaman..

Ben de alabilirm, ayrıca otg kablo da lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Otg kablo kolay bulunuyor da diğerleri özellikle 3000 lik batarya yok. 10 tl ye almıştım ben otg kabloyu

• Valla 2300mAh veya üzeri aynı fiziksel boyutta kaliteli bir pil bulursam ve şarj standı ile düşünüyorum. OTG kablo 1.5-2$ daha fazla vermem 10cm kablo için...

• Ben baya bir arastirdim gold battery kesin çin malı. Kendine ait bir websitesi vs hic bir kaynak yok. Zaten urun aciklamalarinda yazan: ustun japon teknolojisi falan gibi abartili ibarelerini gercek hicbir japon markasinda goremezsiniz.

• Desenize o iş yatar

Eğer orjinal birseylee bulursanız bilgim olsun alırız birlikte. Pek yazmasam da günlük takip ediyorum zaten.

Arkadaşların dediği gibi sogutuyorlar insanı. Genelde sorulara cevap yazmıyorum. Yalniz Zamanında ahkam kesenleri artık göremiyorum, hevesleri geçmiş anlaşılan

• Topiği komple okuma fırsatım olmadı yoğunluktan dolayı sormak istediğim hocam ben şimdi akşam bir samsung galaxsy ace 5830i android telefonu rootlucam elimdeki root programı galaxsy s2 üzerine yazılı netten buldum bunla 5830i rootlasam kernel sorunu yaşarmıyım acaba birde sormak istediğim usb driver pc telefona bağladığımda görmüyor nedense
  • quote:

Desenize o iş yatar

Eğer orjinal birseylee bulursanız bilgim olsun alırız birlikte. Pek yazmasam da günlük takip ediyorum zaten.

Arkadaşların dediği gibi sogutuyorlar insanı. Genelde sorulara cevap yazmıyorum. Yalniz Zamanında ahkam kesenleri artık göremiyorum, hevesleri geçmiş anlaşılan

yatar bizim iş..neyse bakarız ben gene araştıracagim..
    harbi insani sogutuyorlar birde ceza aldiriyorlar..
    neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: monozxr

Ben baya bir arastirdim gold battery kesin çin malı. Kendine ait bir websitesi vs hic bir kaynak yok. Zaten urun aciklamalarinda yazan: ustun japon teknolojisi falan gibi abartili ibarelerini gercek hicbir japon markasinda goremezsiniz.

Made in Japan ve 2 yıl garantili yazıyor ürün açıklamalarında. Ama bana pek gerçekçi gelmedi. Çin malıda olsa kaliteli olamaz mı ?
  • quote:

quote:

Ben baya bir arastirdim gold battery kesin çin malı. Kendine ait bir websitesi vs hic bir kaynak yok. Zaten urun aciklamalarinda yazan: ustun japon teknolojisi falan gibi abartili ibarelerini gercek hicbir japon markasinda goremezsiniz.

Made in Japan ve 2 yıl garantili yazıyor ürün açıklamalarında. Ama bana pek gerçekçi gelmedi. Çin malıda olsa kaliteli olamaz mı ?

1000mAh olur Üstündeki etiketi kopyalamak zor olmasa gerek

• Bu sabah telefon kendine reset atmaya başladı. Akşam yatarken şarja takmıştım sabah kalktım hala dolmamış sonra sarjdan çektim sürekli reset atmaya başladı. Ne yaptıysam düzelmedi en sonunda format attım düzeldi ama tüm bilgilerim de gitti. Polonya romu var root falan yapmadım neden böyle oldu bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu sabah telefon kendine reset atmaya başladı. Akşam yatarken şarja takmıştım sabah kalktım hala dolmamış sonra sarjdan çektim sürekli reset atmaya başladı. Ne yaptıysam düzelmedi en sonunda format attım düzeldi ama tüm bilgilerim de gitti. Polonya romu var root falan yapmadım neden böyle oldu bilmem.

Sorunlu bir rom kullanıp neden böyle oldu demek ne kadar doğru tartışılır. Sorunlu bir romdan pek bir şey beklemeyin, normaldir. LIH veya LIJ1 romuna geçmenizi tavsiye ederim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu sabah telefon kendine reset atmaya başladı. Akşam yatarken şarja takmıştım sabah kalktım hala dolmamış sonra sarjdan çektim sürekli reset atmaya başladı. Ne yaptıysam düzelmedi en sonunda format attım düzeldi ama tüm bilgilerim de gitti. Polonya romu var root falan yapmadım neden böyle oldu bilmem.

Sorunlu bir rom kullanıp neden böyle oldu demek ne kadar doğru tartışılır. Sorunlu bir romdan pek bir şey beklemeyin, normaldir. LIH veya LIJ1 romuna geçmenizi tavsiye ederim...

1 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamamistim. Dediginjz romlari deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

1000mAh olur Üstündeki etiketi kopyalamak zor olmasa gerek

Kullandığımız bir sürü ürün çin malı. Hepside kalitesiz değil ama

• Bazı şeyler riske atılabilir ama bazıları atılamaz. Markalı güvenilir bir ürün alırsanız pek fark etmez ama Çin malı pil, telefon gibi şeyler almak zor iş. Patlama durumu var sonuçta veya gerçekten kalitesiz olup cihaza zarar verme ihtimali var. 3 tane 1500mAh almıştım ve 1000mAh ya vardır ya yoktur... Allah'tan çakma da olsa en düşük kalite değildiler. Şans işi biraz da...

• şu konunun bana getirisi çok büyük oldu..
    ne aradiysam her turlu bilgiye ulaştım..
    göksel kardeşime ve diger arkadaslara cok tesekkur ederim..
    bu mesajimla kinu disina ciktim ama kusura bakmayin..
    belirtmek istedim sadece..

kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.