Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acemi85

Arkadaşlar ilginç bir sorunla karşılaştım daha önce karşılaşan vardır diye sormak istedim.
    Bundan bir ay önce bir arkadaşın S3 e CWM yükledik v6.0. Tüm wipe ve data işlemlerini yaptığımız halde hala dosyalar duruyordu. Rom kurduk ama eski dosyalar kaldı.
    Dün bir arkadaş note 2 almış onada rom atalım dedik. Cwm den yine tüm wipe işlemlerini yaptık format falan onda da bütün dosyalar silinmeden duruyordu. Siliniyor gibi görünüyor ama hiçbirşey yaptığı yok. CWM 6.0.1.5. Karşılaşan oldu mu? Sorun CWM midir sizce?

Bnde de buna benzer şeyler olmuştu. Bnce sorun cwm lerde. En iyisi orjinal kullanmak cmw yi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ilginç bir sorunla karşılaştım daha önce karşılaşan vardır diye sormak istedim.
    Bundan bir ay önce bir arkadaşın S3 e CWM yükledik v6.0. Tüm wipe ve data işlemlerini yaptığımız halde hala dosyalar duruyordu. Rom kurduk ama eski dosyalar kaldı.
    Dün bir arkadaş note 2 almış onada rom atalım dedik. Cwm den yine tüm wipe işlemlerini yaptık format falan onda da bütün dosyalar silinmeden duruyordu. Siliniyor gibi görünüyor ama hiçbirşey yaptığı yok. CWM 6.0.1.5. Karşılaşan oldu mu? Sorun CWM midir sizce?

Şimdi şöyle diyim belki karıştırmışsındır. Wipe data yaptığın zaman sd karttaki dosyalar silinmez. (klasörler yani) ama uygulamalar silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacsltn

quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Orijinalden alıntı: sertacsltn

Arkadaşlar bugün Media Markt'tan yeni bir S3 aldım. Lakin bir sorum var, telefonu ilk açtığımda önceki htc'lerden alışkın olduğum gibi herhangi bir tura katıl gibi, hesap ekleme gibi bir başlangıç arayüzü çıkmadı. Telefon açıldı direk, sadece işte tuşu kaydırın gibi küçük ipuçları belirdi ekranda ve dili de Fransızca'ydı. Sorum şu: bu hepsinde mi böyle, cihaz önceden açılmış vs. olabilir mi yoksa paranoya mı yapıyorum?

kurulum olmasi lazim.dili daha sonra gmail, Samsung acount fln. media Marktte böyle şeyler olmaması lazım ama yine de bir sorun aldığınız yere. .

Bir de şu dikkatimi çekti şimdi: telefonun kutusunun üstündeki küçük açıklamalar da fransızca acaba orası için üretilmiş de mi bize gelmiş vs. olabilir mi hocam yani çünkü cihazı ilk açtığımda da dil fransızcaydı. Ve bu cihaz için sorun olur mu, önceden kullanılmış vs mahiyetinde?

hocam bildiğim kadarıyla media marktta satılan telefonlar media markt garantisinde.onun için telefonu yurtdışından bir media markttan alsanız bile türkiyede garantisi geçiyor.telefon paralel ithalat olduğu için kutusunun fransızca olmasında sorun yok.çünkü telefon fransa için üretilmiş ama media markt türkiyeye ithal etmiş.ama telefonu açtığınızda eğer kurulum ekranı gelmediyse telefon kesinlikle daha önceden açılıp kullanılmış.ama fabrika ayarlarına döndürmeyi unutmuşlar belliki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 15 Şubat 2013; 16:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Şimdi şöyle diyim belki karıştırmışsındır. Wipe data yaptığın zaman sd karttaki dosyalar silinmez. (klasörler yani) ama uygulamalar silinir.

Fakat rom kurup (Wanamlite) açtığımızda rehber, ayarlar, duvar kağıdı igo ve gameloft data dosyaları ve uygulamalar duruyordu. İlginç gerçekten bakalım farklı bir CWM deniyelim bu arada Note 2 için bizim S3 kadar döküman rom hatta uyumlu CWM bile zor bullunuyor :)

• Arkadaşalar bu Perseus kernelde screen sekmesinden sharpness delta yı arttırdığımız zaman renkler birbirine giriyor sebebi nedir bilen varmı özellikle kamerayı açınça ve galeriden resimlere bakınca oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnificent6134
    Arkadaşalar bu Perseus kernelde screen sekmesinden sharpness delta yı arttırdığımız zaman renkler birbirine giriyor sebebi nedir bilen varmı özellikle kamerayı açınça ve galeriden resimlere bakınca oluyor.
    Az bir şey arttırınca bir şey olmaması lazım. Tam olarak nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak insanımız öyle yavaş yavaş değil direk köklediği için bazı beklenmeyen sorunların çıktığını çok iyi biliyorum. Default ayarlara alıp, yavaş yavaş arttırdığınızda da oluyorsa default ayarlarda bırakın.

CWM'lerde wipe yaptığınızda(yeni sürümlerde) dosyaları silmez. Sadece sorun yaratabilecek şeyleri siler ki kurulacak rom veya kurulu romda sorun çıkmasın, çıkacaksa da sorun çıkma ihtimalini azaltmak için böyle bir şey yapılıyor. Her şey silinsin istiyorsanız istediğiniz bölümleri formatlarsınız(CWM üzerinden) olur biter :)

Note 2 güzel cihaz ama dediğiniz gibi geliştirici desteği S3'ten ciddi şekilde daha zayıf. Zaten Galaxy S serisinin(Advanced, Plus, Mini, G, M, ülkelere özel sürümler gibi varyasyonları hariç) en iyi olduğu konulardan birisi geliştirici desteği. Yine de i9305'e geçme imkanım olsa(takas ile veyahut ufak bir fark ile) hayır demem yani

Bu arada bazı şeyler çok uzatılıyor. İlk sayfada da belirttiğim gibi bir şey sormadan önce araştırma yapınız. Bulamazsanız yardım ederiz ama bulunması kolay bir şey ise ama yine de soruyorsanız pek iyi gözle bakmadığımı da bilin isterim. Tartışma çıkaracak bir mesaj görürseniz cevap vermek zorunda değilsiniz. Tavsiyem şikayet edin, mesajı kaldırsınlar. Hem konu kirlenmez hem de sinirleriniz gerilmemiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 15 Şubat 2013; 18:22:25 >

• bu jkay deluxe ayarlarında firmware 14.9 u flasladığım zaman screen off moduna geçtiğinde ekran beyaz yatay bir çizgi ile kapanıyordu eski tv ekranlarının kapanması gibi ama apk yı yükleyip programı açtığım zaman bu özellik gitti nerden ayarlandığını bilen varmı arkadaşlar ? bide jkay deluxe için icon renk teması varmı ve nasıl kullanılıyor deneyen bilgi verebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 15 Şubat 2013; 18:30:12 >
  • AnonoRom iyi güzel de, biri beni arayınca ve konuşma bitince telefon donuyor. 300mhz powersave olayıyla alakalı olabilir sanırım, onu hala kapatmadım. KIRKY hocam siz ne düşünüyorsunuz Anono'yla ilgili ? Hala memnun musunuz ve kullanıyor musunuz ? Bana sanki biraz yavaşmış gibi geliyor. Tabi sizin verdiğiniz ayarlar ile. Ama pil ömrü efsane. Siz ne düşünoyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

AnonoRom iyi güzel de, biri beni arayınca ve konuşma bitince telefon donuyor. 300mhz powersave olayıyla alakalı olabilir sanırım, onu hala kapatmadım. KIRKY hocam siz ne düşünüyorsunuz Anono'yla ilgili ? Hala memnun musunuz ve kullanıyor musunuz ? Bana sanki biraz yavaşmış gibi geliyor. Tabi sizin verdiğiniz ayarlar ile. Ama pil ömrü efsane. Siz ne düşünoyorsunuz ?

Anonomrom benim asla değiştirmeyi düşünmediğim bir rom, şuan geliştiricinin sağlık problemleri varmış sanırım xda da bahsetmişler o yüzden V.24 ün çıkması azıcık ertelenecek ama ben V.23 ten de çok çok memnunum, size powersave modunda CPU profilini iptal etmenizi söylemiştim önceki sayfada öyle hatırlıyorum donma sorunu o profilden kaynaklanıyor, ben şuan :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981

burda verilen profili kullanıyorum ilk mesajda verilen 3 dosyadan 1 ve 3üncüyü indireceksiniz ve zip olanı cvm den flaslayacaksınız, nova launcher prime ile birlikte en ufak donma ve kararsızlık yaşamıyorum, ekran süresini de şarjım bitince burda paylaşacağım, bence batarya ve stabilite sizin için gerçekten önemliyse anonorom a ihanet etmeyin derim

• Tesekkurler hocam, gerci simdi wipe falan yaptım telefon kalite oldu. Sizin bahsettiğiniz profilden hangisini sececegiz ? 4 tane seçenek var ya.. Bir de bu profillerle kıyasladığımızda sizinki mi daha iyi bu profiller mi ? Bi de bu profillerin ardından 300mhz powersave screen of şeysini kaldırmayacağım dimi çünkü şuanlık bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

AnonoRom iyi güzel de, biri beni arayınca ve konuşma bitince telefon donuyor. 300mhz powersave olayıyla alakalı olabilir sanırım, onu hala kapatmadım. KIRKY hocam siz ne düşünüyorsunuz Anono'yla ilgili ? Hala memnun musunuz ve kullanıyor musunuz ? Bana sanki biraz yavaşmış gibi geliyor. Tabi sizin verdiğiniz ayarlar ile. Ama pil ömrü efsane. Siz ne düşünoyorsunuz ?

Anonomrom benim asla değiştirmeyi düşünmediğim bir rom, şuan geliştiricinin sağlık problemleri varmış sanırım xda da bahsetmişler o yüzden V.24 ün çıkması azıcık ertelenecek ama ben V.23 ten de çok çok memnunum, size powersave modunda CPU profilini iptal etmenizi söylemiştim önceki sayfada öyle hatırlıyorum donma sorunu o profilden kaynaklanıyor, ben şuan :

burda verilen profili kullanıyorum ilk mesajda verilen 3 dosyadan 1 ve 3üncüyü indireceksiniz ve zip olanı cvm den flaslayacaksınız, nova launcher prime ile birlikte en ufak donma ve kararsızlık yaşamıyorum, ekran süresini de şarjım bitince burda paylaşacağım, bence batarya ve stabilite sizin için gerçekten önemliyse anonorom a ihanet etmeyin derim

Hocam şimdi kısa bir soru sorayım ben 2 rom kuracağım ve ilk romum anonorom değiştirmeyeceğim ama 2.romu performans yönelikli bir rom arıyorum. CM10.1 yüklü şu anda ama en azından miui deki kararlılık yok bence ve şarjı fazla sömürüyor. Bu anlamda önerebileceğin rom nedir ?

• quote:

Tesekkurler hocam, gerci simdi wipe falan yaptım telefon kalite oldu. Sizin bahsettiğiniz profilden hangisini sececegiz ? 4 tane seçenek var ya.. Bir de bu profillerle kıyasladığımızda sizinki mi daha iyi bu profiller mi ? Bi de bu profillerin ardından 300mhz powersave screen of şeysini kaldırmayacağım dimi çünkü şuanlık bir sorun yok

telefonun kararlılığı kişiden kişiye değişir siz kendinize özgü frekans değerlerini gözlemleyerek sabitlemelisiniz, o verdiğim saydadaki 1 ve 3üncüyü cihazınıza kurup apk nın restore kısmından battery.profile seçin ben şuan öyle kullanıyorum ve duruma göre bunu performans seçeneğine de alabilirsiniz restore kısmından, benim önceki sayfada verdiğim değerler zaten ilk sayfada Firaristt' in konuda verdiği değerler idi, sizde kendinize özgü bir tablo oluşturabilirsiniz bunları baz alarak, dediğim gibi ben şuan verdiğim linktekini kullanıyorum çok çok memnunum..

• quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi kısa bir soru sorayım ben 2 rom kuracağım ve ilk romum anonorom değiştirmeyeceğim ama 2.romu performans yönelikli bir rom arıyorum. CM10.1 yüklü şu anda ama en azından miui deki kararlılık yok bence ve şarjı fazla sömürüyor. Bu anlamda önerebileceğin rom nedir ?

CM10 u hiç denemedim bilemiyorum ama miui ve omega benim anonodan sonra tuttuğum romlar, aslında olay şu ki forumlarda hangisi en iyi soruları çok soruluyor, üstteki mesajımda da belirttim her custom rom her cihazda aynı olmayacağı gibi fabrika çıkışı aynı olan 2 telefonu düşünürsek budefa da onları ellerinde tutan 2 farklı adam söz konusu olacak yani hem cihazlar hem de başındakiler farklı ve bu sorunun cevabı hiçbirzaman bulunamaz bence, çünkü beklentiler gerçekten çok değişik, biri bataryam asla bitmesin derken diğeri biterse bitsin ben bu cihazı oyun oynamak HD clip izlemek için aldım der kim takar şarj süresini der, öyle arkadaşlarım varki benchmarkta eksik değer alsa telefonu denize atarlar yani öyle performans delisi Benim umrumda değil antutu değerleri falan, sabah dışarı çıktığımda tel her daim elimde kurcalasam bile beni 1 tam gün götürecekmi yada yarı yolda bırakacakmı ona bakarım, siz de benim gibi yapın, ortalıkta dolaşan her custom romu deneyip her birine 2 gün ayırıp gerekirse elinize kağıt kalem alıp hepsinin artı eksilerini beklentilerinize göre yazın, bu iş sabır istiyor ama 1 haftalık bir gözlem doğrultusunda içinizi rahat ettirecek kombinasyona ulaşacağınıza garanti verebilirim.. şimdi ben omega yada ultima desem başkası cıkacak sen ne diyon o da rom mu dicek

• quote:

quote:

quote:

ultimate candır mavi mavi masmavi

• quote:

bu jkay deluxe ayarlarında firmware 14.9 u flasladığım zaman screen off moduna geçtiğinde ekran beyaz yatay bir çizgi ile kapanıyordu eski tv ekranlarının kapanması gibi ama apk yı yükleyip programı açtığım zaman bu özellik gitti nerden ayarlandığını bilen varmı arkadaşlar ? bide jkay deluxe için icon renk teması varmı ve nasıl kullanılıyor deneyen bilgi verebilirmi ?

set misc options >>crt off efekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: magnificent6134
    Arkadaşalar bu Perseus kernelde screen sekmesinden sharpness delta yı arttırdığımız zaman renkler birbirine giriyor sebebi nedir bilen varmı özellikle kamerayı açınça ve galeriden resimlere bakınca oluyor.
    Az bir şey arttırınca bir şey olmaması lazım. Tam olarak nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak insanımız öyle yavaş yavaş değil direk köklediği için bazı beklenmeyen sorunların çıktığını çok iyi biliyorum. Default ayarlara alıp, yavaş yavaş arttırdığınızda da oluyorsa default ayarlarda bırakın.

CWM'lerde wipe yaptığınızda(yeni sürümlerde) dosyaları silmez. Sadece sorun yaratabilecek şeyleri siler ki kurulacak rom veya kurulu romda sorun çıkmasın, çıkacaksa da sorun çıkma ihtimalini azaltmak için böyle bir şey yapılıyor. Her şey silinsin istiyorsanız istediğiniz bölümleri formatlarsınız(CWM üzerinden) olur biter :)

Note 2 güzel cihaz ama dediğiniz gibi geliştirici desteği S3'ten ciddi şekilde daha zayıf. Zaten Galaxy S serisinin(Advanced, Plus, Mini, G, M, ülkelere özel sürümler gibi varyasyonları hariç) en iyi olduğu konulardan birisi geliştirici desteği. Yine de i9305'e geçme imkanım olsa(takas ile veyahut ufak bir fark ile) hayır demem yani

Bu arada bazı şeyler çok uzatılıyor. İlk sayfada da belirttiğim gibi bir şey sormadan önce araştırma yapınız. Bulamazsanız yardım ederiz ama bulunması kolay bir şey ise ama yine de soruyorsanız pek iyi gözle bakmadığımı da bilin isterim. Tartışma çıkaracak bir mesaj görürseniz cevap vermek zorunda değilsiniz. Tavsiyem şikayet edin, mesajı kaldırsınlar. Hem konu kirlenmez hem de sinirleriniz gerilmemiş olur

O ayar -4 de duruyor kardeş bu seferde ekran bulanık oluyor.Ben onu 0 a çektiğimde oluyor öyle sorun -1 e kadar sorun yok ama.

• O zaman sorun çıkarmayan en yüksek değerde kullanın. Anlaşılan bir uyumsuzluk var.

Konuda boş ve gereksiz muhabbet yapılıyor. Şikayet etmiyorum diye cıvıtmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Arkadaslar Xperia Z launcher widgetler muzik player ve daha bir cok uygulama galaxy s3 icin port edildi denemek isteyenler deniyebilir..

Burdan indirin: http://d-h.st/kUV

Konu linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145333

denedin mi? denediysen yorumlarını bekliyoruz

Evet denedim suan kullaniyorum cok guzel ve hizli tafsiye ederim..

Ram kullanimi nasil? Nova prime cok az ram harciyor, o yuzden soruyorum

Benim hosuma gitti ram kullanimi oldukca iyi nova launcher kullanmadigim icim bir karsilastirma yapamicam sen istersen yukle dene hosuna gitmese nova launcher kullanmaya devam edersin.

stok rom üzerine kurucam cwm ile çalışırmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

40dk bekleyeceğinize ilk sayfaya bakmanız yeterli olurdu. Kurabilirsiniz, ancak tavisyem .odex dosyalarından kurtulmanız.(Romu kısmen veya tamamen Deodexed yapmanız) Veyahut custom roma geçmeniz. Aksi takdirde bazı sorunlar olabilir. Malum, modlar Deodexed cihazlar içi hazırlanıyor, Odex cihazlarda(romlarda) uyumsuzluk sorunu olabilir.(Büyük ihtimalle de olur)

Gereksiz muhabbet demiştim. Alıntılara bakınca gayet güzel de durum anlaşılıyor. Ufak bir şey için bile 5-10 mesaj atılıyor. Google'da arayınca 5dk'dan kısa bir sürede bulunabiliyor halbuki... Yanlış anlamayın, hakaret ettiğim falan yok ama konudakiler genel olarak dikkatsiz davranmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 16 Şubat 2013; 14:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

40dk bekleyeceğinize ilk sayfaya bakmanız yeterli olurdu. Kurabilirsiniz, ancak tavisyem .odex dosyalarından kurtulmanız.(Romu kısmen veya tamamen Deodexed yapmanız) Veyahut custom roma geçmeniz. Aksi takdirde bazı sorunlar olabilir. Malum, modlar Deodexed cihazlar içi hazırlanıyor, Odex cihazlarda(romlarda) uyumsuzluk sorunu olabilir.(Büyük ihtimalle de olur)

Gereksiz muhabbet demiştim. Alıntılara bakınca gayet güzel de durum anlaşılıyor. Ufak bir şey için bile 5-10 mesaj atılıyor. Google'da arayınca 5dk'dan kısa bir sürede bulunabiliyor halbuki... Yanlış anlamayın, hakaret ettiğim falan yok ama konudakiler genel olarak dikkatsiz davranmaya başladı.

usta yazıyı okuyorum öğrenmeye çalışıyorum sizde herkesi kendiniz gibi sanmayın. biz usta değiliz bu işte yeni yeni öğreniyoruz. anlattıklarınızdan hiçbirşey anlamadım çünkü şuanda öğrenme aşamasındayım bir an evvel kurmak istedim. Modu kurdum çalıştı ama pek gerekli birşey yok içinde sadece klavyesi çok güzel. Bende uninstall ettim.

Şimdi CyanogenMod gördüm onu kurmayı öğreniyorum çok yabancı terim var kavramak biraz zor geliyor. telefonuma olurmu olmazmı anlayamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.