Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Arkadaşlar şimdi 2.romu yükledim cm10.1 olarak ama eski romdaki hiçbir dosya gözükmüyor.(mesela 9 gb dosya yüklü dahili hafızada ancak dosya yöneticisinden girdiğim zaman hiçbiri gözükmüyor) tekrar 1.roma döndüğüm zaman ise tekrar gözüküyor. Ne yapmam lazım acil söyleyebilir mi birisi ?

Normal hocam bende de öyle
    Önemli apklari dropboxla alıyorum ben sorun olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Arkadaşlar şimdi 2.romu yükledim cm10.1 olarak ama eski romdaki hiçbir dosya gözükmüyor.(mesela 9 gb dosya yüklü dahili hafızada ancak dosya yöneticisinden girdiğim zaman hiçbiri gözükmüyor) tekrar 1.roma döndüğüm zaman ise tekrar gözüküyor. Ne yapmam lazım acil söyleyebilir mi birisi ?

apkları aldımda oyun dosyaları var onları napcaz kardeş directory bind ile birşeyler yapmaya çalışayım bakayım o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

apkları aldımda oyun dosyaları var onları napcaz kardeş directory bind ile birşeyler yapmaya çalışayım bakayım o zaman.

Oyun dosyalarini usb ile ilk romdan 2.ye al daha rahat olur da hafiza sikinti olmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

Orijinalden alıntı: xasusx

kafayı yicem valla normalde s3 acıkken gören harici sd kartımı cvm modunda 2 gündür göstermeyi başaramadım, Cant mount external sd card uyarısı veriyor devamlı, xda da kimi fat32 biçimlendir yazmış ama sadece exfat ve NTFS secenekleri cıkıyor bilgisayarımda zaten NTFS desteklemiyor onu biliyorum, fikir üretebilen varmı aramızda, farklı sürüm cvm leri de denedim ama olmuyor, önceki romu bu hafıza kartından yüklemiştim ne olduda şimdi cvm modda bu hatayı verir oldu bana :S

kafayı yemenize gerek yok aynı olay başıma gelmiş idi çözümü söylüyorum, muhtemelen şuan uygulamalar menünüzde root yaparken supersu ile beraber gelen CVM manager mevcut değil, size tavsiyem:
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27049380&postcount=3

bu sayfanın en üstündeki yani en son versiyon olan V6.4 root' u odin ile telefonunuza flaslayıp cihazınızı tekrardan root ediniz ve böylece cihazınıza CVM v5.5.0.4 gelecektir ve uygulama menunuzde de CVM manager cıkacaktır, ben touch CVM de başıma gelen bu external sd cart mount hatasını CVM nin 5.5.0.4 sürümüne dönerek düzeltebildim ve bu versiyon da CF root sgs3 V.6.4 te mevcut yada tekrardan root yapmak istemiyorsanız CVM nin 5.5.0.4 sürümünü netten edinip kurun, ben benim yaptığım işlemleri izah ettim, sonrasında tüm sorununuzun düzeldiğini göreceksiniz ;)

bir de rom manager tarzı root gerektiren sistem uygulamaları kullandıysanız mount ayarlarından read only (RO) moduna almış olabilirsiniz onları düzeltmek için ya uygulamanın default ayarlarına dönün yada o bölgeleri RW moduna değiştirin..

Buarada daha önce söylediğimiz ve altta verdiğim sayfadaki apk ve profil değerlerini test eden oldumu acaba batarya ömrü ve stabilite açısından ? Kimse yazmamış sanırım o yüzden soruyorum
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981

KIRKY hocam Allah razı olsun senden yaa 3-4 gündür resmen delirdim bu yüzden ve hafıza kartını aldığım pda teknoloji ye bile telefon açmıştım hasar gördü diye geri göndermek için, dediğin versiyon root ile telefonumu tekrar root ladım ve menuye cvm manager geldi eski sürüm cvm ile sorun çözüldü ve cvm moddayken hafıza kartını artık görüyor, bir dünya konu var böyle yabancı sitelerde ve hala çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar orada yazışıp ama ne varsa bizim Türklerde var diyoruz ozaman çok sağol dicek kelime bulamıyorum şuan benim hafıza kartımı konyalara geri kargolamaktan kurtardın...

• quote:

Orijinalden alıntı: OdysS_eus

NOT: Böyle yararlı paylaşımlardan herkesin haberi olmuyor. Eğer yararlı olduğunu düşündüğünüz bir şey bulursanız burada paylaşın ki herkes faydalanabilsin

bu forum benim nazarımda Türkiyenin en büyük bilgi paylaşım platformu ve tabiki ben dahil olmak üzere her arkadaş büyük bir arzu ile buldukları ve kendilerine yarar sağlayan yenilikleri ve iyileştirmeleri burada diğer arkadaşlarla paylaşmaktan büyük heyecan duyuyodur, en azından ben böyleyim ve bana yararlı olan herşeyi yeterki herkes kullansın ve faydalansın düşüncesindeyim ve eminimki diğer kullanıcılar da aynı şeyi düşünüyodur teşekkür ederim iyi geceler

• quote:

KIRKY hocam Allah razı olsun senden yaa 3-4 gündür resmen delirdim bu yüzden ve hafıza kartını aldığım pda teknoloji ye bile telefon açmıştım hasar gördü diye geri göndermek için, dediğin versiyon root ile telefonumu tekrar root ladım ve menuye cvm manager geldi eski sürüm cvm ile sorun çözüldü ve cvm moddayken hafıza kartını artık görüyor, bir dünya konu var böyle yabancı sitelerde ve hala çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar orada yazışıp ama ne varsa bizim Türklerde var diyoruz ozaman çok sağol dicek kelime bulamıyorum şuan benim hafıza kartımı konyalara geri kargolamaktan kurtardın...

ne demek sonuçta yararlı olabildiysem ne mutlu sorununuz benim de başıma gelmişti ve çözümünü paylaştım, şuan jkay profili ile uğraşıyorum anano rom üzerinde XXELLA için gercekten cok iyi bir uygulama muhakkak deneyin telefonunuzu çok iyi şekilde kişiselleştiriyor öncelikle şurdan XX.. sürümünüze göre firmware i CVM modunda flashlayıp :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819

sonra ise netten bulduğunuz beleş uygulamayı (onuda vereyim ;)

http://www.solidfiles.com/d/48ebca6e18/

kurup keyfinize bakıyorsunuz denemenizi kesin tavsiye ederim ;) iyi geceler...

• quote:

quote:

ne demek sonuçta yararlı olabildiysem ne mutlu sorununuz benim de başıma gelmişti ve çözümünü paylaştım, şuan jkay profili ile uğraşıyorum anano rom üzerinde XXELLA için gercekten cok iyi bir uygulama muhakkak deneyin telefonunuzu çok iyi şekilde kişiselleştiriyor öncelikle şurdan XX.. sürümünüze göre firmware i CVM modunda flashlayıp :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819

sonra ise netten bulduğunuz beleş uygulamayı (onuda vereyim ;)

http://www.solidfiles.com/d/48ebca6e18/

kurup keyfinize bakıyorsunuz denemenizi kesin tavsiye ederim ;) iyi geceler...

Dostum jkay için theme bulabildin mi?

bu arada az önce mesut çevik canlı bağlantiyla xperia z yi gösterdi biraz. ekran beklemedigim kadar kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

Dostum jkay için theme bulabildin mi?

bu arada az önce mesut çevik canlı bağlantiyla xperia z yi gösterdi biraz. ekran beklemedigim kadar kötü.

hayır daha yeni kurdum sayılır kurcalıyorum ama gerçekten kişiselleştirmede çok basarılı telefonu, tema olayına illaki girişirim bunu bitirince haber ederim ;)
  • Arkadaşlar bugün Media Markt'tan yeni bir S3 aldım. Lakin bir sorum var, telefonu ilk açtığımda önceki htc'lerden alışkın olduğum gibi herhangi bir tura katıl gibi, hesap ekleme gibi bir başlangıç arayüzü çıkmadı. Telefon açıldı direk, sadece işte tuşu kaydırın gibi küçük ipuçları belirdi ekranda ve dili de Fransızca'ydı. Sorum şu: bu hepsinde mi böyle, cihaz önceden açılmış vs. olabilir mi yoksa paranoya mı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacsltn

Arkadaşlar bugün Media Markt'tan yeni bir S3 aldım. Lakin bir sorum var, telefonu ilk açtığımda önceki htc'lerden alışkın olduğum gibi herhangi bir tura katıl gibi, hesap ekleme gibi bir başlangıç arayüzü çıkmadı. Telefon açıldı direk, sadece işte tuşu kaydırın gibi küçük ipuçları belirdi ekranda ve dili de Fransızca'ydı. Sorum şu: bu hepsinde mi böyle, cihaz önceden açılmış vs. olabilir mi yoksa paranoya mı yapıyorum?

kurulum olmasi lazim.dili daha sonra gmail, Samsung acount fln. media Marktte böyle şeyler olmaması lazım ama yine de bir sorun aldığınız yere. .

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün Media Markt'tan yeni bir S3 aldım. Lakin bir sorum var, telefonu ilk açtığımda önceki htc'lerden alışkın olduğum gibi herhangi bir tura katıl gibi, hesap ekleme gibi bir başlangıç arayüzü çıkmadı. Telefon açıldı direk, sadece işte tuşu kaydırın gibi küçük ipuçları belirdi ekranda ve dili de Fransızca'ydı. Sorum şu: bu hepsinde mi böyle, cihaz önceden açılmış vs. olabilir mi yoksa paranoya mı yapıyorum?

kurulum olmasi lazim.dili daha sonra gmail, Samsung acount fln. media Marktte böyle şeyler olmaması lazım ama yine de bir sorun aldığınız yere. .

Bir de şu dikkatimi çekti şimdi: telefonun kutusunun üstündeki küçük açıklamalar da fransızca acaba orası için üretilmiş de mi bize gelmiş vs. olabilir mi hocam yani çünkü cihazı ilk açtığımda da dil fransızcaydı. Ve bu cihaz için sorun olur mu, önceden kullanılmış vs mahiyetinde?

• quote:

quote:

quote:

Bir de şu dikkatimi çekti şimdi: telefonun kutusunun üstündeki küçük açıklamalar da fransızca acaba orası için üretilmiş de mi bize gelmiş vs. olabilir mi hocam yani çünkü cihazı ilk açtığımda da dil fransızcaydı. Ve bu cihaz için sorun olur mu, önceden kullanılmış vs mahiyetinde?

Kafaniza takmayin boyle seyleri, bende koskoca istanbul forum gold computer dan aldigim sifir s3 un jellybean yuklu halde elime geldigini gördüm eve gelince heralde bu kimin basina gelse ortaligi ayaga kaldirirdi ama baktimki cihazda enufak sorun yok aynen devam ettim ve canavar gibi aylardir

• Arkadaşlar, çoklu pencere cubuguna istedigimiz uygulamaları ekliyebiliyormuyuz eger oluyorsa nasıl eklerim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kafaniza takmayin boyle seyleri, bende koskoca istanbul forum gold computer dan aldigim sifir s3 un jellybean yuklu halde elime geldigini gördüm eve gelince heralde bu kimin basina gelse ortaligi ayaga kaldirirdi ama baktimki cihazda enufak sorun yok aynen devam ettim ve canavar gibi aylardir

Jellybean yuklu olarak gelmesi sorun teskil etmiyor bence. Uretim tarihleri farkli oluyor telefonlarin, mesela ben 1 ay once aldim telefonu ve kodlardan kontrol ettigim uzere telefon aralik 2012 cikisli, bu yuzden fabrikadan jellybean ile cikmis

• topic sahibi Firaristt arkadaşın da dediği gibi bu konu üzerinden sadece yazılım kamera ayarları rom kullanımları ve aralarındaki farklar ile bu firmware lerin avantajları ve stabilitelerini paylaşır ve irdelersek konu hem sapmamış hemde çok daha yararlı olmuş olacak arkadaşlar buna özen gösterelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

Arkadaşlar, çoklu pencere cubuguna istedigimiz uygulamaları ekliyebiliyormuyuz eger oluyorsa nasıl eklerim.

Google>multiwindow control

• quote:

topic sahibi Firaristt arkadaşın da dediği gibi bu konu üzerinden sadece yazılım kamera ayarları rom kullanımları ve aralarındaki farklar ile bu firmware lerin avantajları ve stabilitelerini paylaşır ve irdelersek konu hem sapmamış hemde çok daha yararlı olmuş olacak arkadaşlar buna özen gösterelim lütfen.

Suan ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

topic sahibi Firaristt arkadaşın da dediği gibi bu konu üzerinden sadece yazılım kamera ayarları rom kullanımları ve aralarındaki farklar ile bu firmware lerin avantajları ve stabilitelerini paylaşır ve irdelersek konu hem sapmamış hemde çok daha yararlı olmuş olacak arkadaşlar buna özen gösterelim lütfen.

Suan ne alaka?

başlığın başından beri takip etmekteyim ve nedense sizden başka bir kişi daha yok buradakilere laf sokmayı görev edinen, birilerine laf yetiştirip bilgisiz olduğunuzu belli edecek kolay yolu seçmek yerine varsa değerli bir birikim ve tecrübeniz burada bilgi paylaşımı yapın da herkes yararlansın (neden buna inanamadım acaba:))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Suan ne alaka?

başlığın başından beri takip etmekteyim ve nedense sizden başka bir kişi daha yok buradakilere laf sokmayı görev edinen, birilerine laf yetiştirip bilgisiz olduğunuzu belli edecek kolay yolu seçmek yerine varsa değerli bir birikim ve tecrübeniz burada bilgi paylaşımı yapın da herkes yararlansın (neden buna inanamadım acaba:))

Onun icin mi benim önerdigim rom,kernel ve ayarlari kullaniyosun bari susta konu sapmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 15 Şubat 2013; 15:13:53 >

• Arkadaşlar ilginç bir sorunla karşılaştım daha önce karşılaşan vardır diye sormak istedim.
    Bundan bir ay önce bir arkadaşın S3 e CWM yükledik v6.0. Tüm wipe ve data işlemlerini yaptığımız halde hala dosyalar duruyordu. Rom kurduk ama eski dosyalar kaldı.
    Dün bir arkadaş note 2 almış onada rom atalım dedik. Cwm den yine tüm wipe işlemlerini yaptık format falan onda da bütün dosyalar silinmeden duruyordu. Siliniyor gibi görünüyor ama hiçbirşey yaptığı yok. CWM 6.0.1.5. Karşılaşan oldu mu? Sorun CWM midir sizce?
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.