Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OdysS_eus

quote:

Orijinalden alıntı: haspko39

Arkadaşlar touchwiz ile exdialer i kullanmak istiyorum. Yeni çağrı sayacıni aktif hale getirecek plugin i var mı bulamadım. Icon üzerinde çağrı adetini göstermiyor. Next launcher ile ayarlıyordum ama next launcher çok pahalı olduğu için kullanamıyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.plugin.xmissedcall&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2Rvb2h1dC5kaWFsZXIucGx1Z2luLnhtaXNzZWRjYWxsIl0.

Hocam bu plugini denedim çalışmıyor. Orjinal phone iconunda sayaç görünüyor ama exdialer de görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar cm 10.1 yukledim whatsapp custom rom oldugu icin sorun verdi bi caresi yok mu whatsapp yoksa bu mukemmel romdan vazgececegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Arkadaslar cm 10.1 yukledim whatsapp custom rom oldugu icin sorun verdi bi caresi yok mu whatsapp yoksa bu mukemmel romdan vazgececegim

Ben de whatsapp kullaniyorum cm10.1 ile tamam a bastik devam ettim hic bir sikinti yok suanda hocam

Bu arafa cm10 a bayildim desem yeridir :D

• Arkadaslar yanlis bir bilgi vermisim affola... anono romda multiwindow var, ben multiwindowu acmamisim o yuzden gormemisim

• Bu cm10 da kaydirma performansini arttirmak icin ne yapabiliriz? Force gpu randering aktif fakat gene de istedigim seviyede degil(ozellikle operada cok kotu), bunun nedeni uygulamalarin android 4.2 ile tam stabil calismamalari mi? Cunku kendi uygulamalarinda hicbir sikinti yok da.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Bu cm10 da kaydirma performansini arttirmak icin ne yapabiliriz? Force gpu randering aktif fakat gene de istedigim seviyede degil(ozellikle operada cok kotu), bunun nedeni uygulamalarin android 4.2 ile tam stabil calismamalari mi? Cunku kendi uygulamalarinda hicbir sikinti yok da.

Bende gayet yeterli seviyede aslinda. Wipe yapmayi deneyebilirsiniz. Birde cm'ye siyah kernel kursam nasil olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 3 Şubat 2013; 11:42:06 >
  • quote:

quote:

Bu cm10 da kaydirma performansini arttirmak icin ne yapabiliriz? Force gpu randering aktif fakat gene de istedigim seviyede degil(ozellikle operada cok kotu), bunun nedeni uygulamalarin android 4.2 ile tam stabil calismamalari mi? Cunku kendi uygulamalarinda hicbir sikinti yok da.

Bende gayet yeterli seviyede aslinda. Wipe yapmayi deneyebilirsiniz. Birde cm'ye siyah kernel kursam nasil olur ?

Ben orijinal kerneliyle kullanıyorum siyah kursak ne olur bilemeyeceğim @Firrarist hocam yardımcı olabilir bu konuda diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

quote:

quote:

Ben orijinal kerneliyle kullanıyorum siyah kursak ne olur bilemeyeceğim @Firrarist hocam yardımcı olabilir bu konuda diye düşünüyorum.

Ben kurdum acikca konusmak gerekirse bir miui degil. Gerkcekten onun stabilitesini hicbir romda bulamadim ve geri donuyorum.

• @Berat249 Miui nin surumu 3.1.25 mi (stabil dediginiz) 1 hafta sonra felan ben de kurabilirim de

• Ben de düşünmüyor değilim CM10.1 ile birlikte Siyah Kernel'i. Özellikle batarya sorunu yaşayanların Siyah Kernel'e geçmeleri önerlmiş ama biraz kuşkuluyum çünkü Siyah Kernel'i ne zaman kursam bi sıkıntı varmış gibi geliyor. Sanki Stock Cm kerneli kadar yumuşak geçişler falan olmuyor gibi geliyor. Niye bilmiyorum.

Bu arada yeni bir şey farkettim. Dün yeni batarya+şarj kiti aldım. Bu bataryayı kullanıyorum ve şarjım mükemmel gidiyor. Eski bataryamı kullandığım zaman şarj felaket hızlı düşüyor. Neden bilmiyorum ama bu batarya çok fazla iyi gibi geldi bana. Cidden merak ediyorum neden böyle acaba diye. Çünkü ne telefonu aldığım bataryasısnda, ne de 2 ay önce aldığım yedek bataryada böyle mükemmel bi sonuç farketmemiştim. İlk şarjı düzgünce yaptım belki de ondandır. İlk %1 e kadar bitirdim, sonra 12 saat boyunca şarjda bıraktım. Bunu tekrarlayacağım 2-3 kere. Diğerlerinde böyle bir şey yapmamıştım direk abanmıştım sarja aldığım andan. Belki de ondandır, ama yeni nesil bataryalarda ilk şarjın böylesine şarj süresini etkilediğine inanamıyorum.

• Arkadaşlar bir çok romu kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine en stabil rom hangisidir merak ediyorum ? Onu kuracağım. Ben cihazımda takılmalar olmasın, acayip hatalar vermesin, uygulamalarla uyumsuzluk vs olmayan en güncel sürümü rica ediyorum. İngilizce de olabilir. Şarjı aşırı normal romdan fazla yiyebilir, olabilir de aşırı yiyecek kadar olmasın Şimdiden çok teşekkür ederim fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara. Bu arada daha önceden Turkbey Romu kullandım. Alıntıyla yanıtlarsanız çok memnun olurum...Saygılar
  • Anono romda wifi sorunu var. Sırf o yüzden modem sıfırladım yine yok. Ama gel gelelim yağ gibi de akıcı. Cm10.1 gibi şak diye ana sayfa geliyor, rehber 1-2 sn de geliyor.biraz da systemui biraz modlamak lazım.Rom cidden güzel, zaten benchmark sürümü imiş. Bakalım, araştıracağım.

• Custom kullanan arkadaslar yakin zamanda cikan guncel ema2 yi denedizmk ben ilk kez iphone uma bu kadar yakin akicilikta bir rom gordum samsungtan tabi nova launcherla birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Anono romda wifi sorunu var. Sırf o yüzden modem sıfırladım yine yok. Ama gel gelelim yağ gibi de akıcı. Cm10.1 gibi şak diye ana sayfa geliyor, rehber 1-2 sn de geliyor.biraz da systemui biraz modlamak lazım.Rom cidden güzel, zaten benchmark sürümü imiş. Bakalım, araştıracağım.

ben anonoromda hiç sıkıntı yaşamadım. herhangi kopma takılma yok, hatta 2mb/sn çekiyor. belki kerneldendir, ben siyah kurdum üstüne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://yesilcin.com/siyah-kernel-ile-2-romu-ayni-anda-kurma-ve-kullanma-rehber-t12078.0.html

buradaki anlatımla 412 stock rom üzerine nightly cm10.1 421 kurabildim anlatım ilk sayfaya eklenebilir

ama cm10.1 ile ilgili sorularım var

ekrana dokunduğumda dokunmatik tuşların ışığı yanıyor bunu nasıl engelleyebilrim
    ayrıca ayarlar kısmı tamamen türkçe değil o yüzden kurcalaması zor oluyor
    bir de google yedekleme yapmama rağmen rehberi okumadı ne yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar bir çok romu kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine en stabil rom hangisidir merak ediyorum ? Onu kuracağım. Ben cihazımda takılmalar olmasın, acayip hatalar vermesin, uygulamalarla uyumsuzluk vs olmayan en güncel sürümü rica ediyorum. İngilizce de olabilir. Şarjı aşırı normal romdan fazla yiyebilir, olabilir de aşırı yiyecek kadar olmasın Şimdiden çok teşekkür ederim fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara. Bu arada daha önceden Turkbey Romu kullandım. Alıntıyla yanıtlarsanız çok memnun olurum...Saygılar

miui ve anono. miui kullanmadım ama herkes akıcılığıyla övüyor, ancak şarjı kısa gidiyormuş. anono yu ben kullanıyorum ve hem çok stabil hemde şarj tüketimi mükemmel

• quote:

Arkadaşlar bir çok romu kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine en stabil rom hangisidir merak ediyorum ? Onu kuracağım. Ben cihazımda takılmalar olmasın, acayip hatalar vermesin, uygulamalarla uyumsuzluk vs olmayan en güncel sürümü rica ediyorum. İngilizce de olabilir. Şarjı aşırı normal romdan fazla yiyebilir, olabilir de aşırı yiyecek kadar olmasın Şimdiden çok teşekkür ederim fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara. Bu arada daha önceden Turkbey Romu kullandım. Alıntıyla yanıtlarsanız çok memnun olurum...Saygılar

Ultima rom tafsiye ederim.

• quote:

Miui kesinlikle Boyle bir stabil ROM yok sarjinin biraz az gittigi dogru alma cok yo gun kullanmazsaniz 1 gunu com rahat cikariyo kesinlikle tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Ultima rom tafsiye ederim.

çok sorunlu olduğu söyleniyor

• quote:

quote:

Miui kesinlikle Boyle bir stabil ROM yok sarjinin biraz az gittigi dogru alma cok yo gun kullanmazsaniz 1 gunu com rahat cikariyo kesinlikle tavsiye

böyle stabil bir rom yok diyorsunuz, başka hangi romları kullandınızda bu yorumu yapıyorsunuz? taraflı yazmayalım arkadaşlar, millet burda doğru bilgi edinmeye çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.