Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NeatROM Lite v1.6 ile ilgili geri bildirimimi bekleyen arkadaşlar için;

Romda 3.günüm ve sonunda pili bitirebildim :)

Şarj süresi 1 önceki sayfada bahsettiğim gibi mükemmel.

2 gün 1 saat 10 dakika pil kullanımı
    5 saat 10 dakika ekran kullanımı

+Hala hiç bir sorun lag, takılmayla karşılaşmadım
    +Home tuşu geç tepki verme gibi sorunlar yok
    +MIUI kadar hızlı ayrıca 2 katı pil süresi var
    +Orjinal kernel ve launcherla kullanıyorum daha sonra Yank555 ve Siyah kernel ve ayrıca apex ve nova launcherlarla deneyip geri bildirim yaparım
    +Oyun olarak Temple run 2 deneyebildim hiç takılma bekleme falan yok.

MIUI ya geri dönerim diye büyük söz konuşmuştum ama şimdi asla dönmem şimdilik romumu buldum (Hep aynı şeyleri söylüyoruz :) )

Bu arada NeatROM Lite v1.7 çıkmış değişiklik olarak daha optimized ve daha lite diyor onuda denerim inşallah.

Rom konusu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

NeatROM Lite v1.6 ile ilgili geri bildirimimi bekleyen arkadaşlar için;

Romda 3.günüm ve sonunda pili bitirebildim :)

Şarj süresi 1 önceki sayfada bahsettiğim gibi mükemmel.

2 gün 1 saat 10 dakika pil kullanımı
    5 saat 10 dakika ekran kullanımı

+Hala hiç bir sorun lag, takılmayla karşılaşmadım
    +Home tuşu geç tepki verme gibi sorunlar yok
    +MIUI kadar hızlı ayrıca 2 katı pil süresi var
    +Orjinal kernel ve launcherla kullanıyorum daha sonra Yank555 ve Siyah kernel ve ayrıca apex ve nova launcherlarla deneyip geri bildirim yaparım
    +Oyun olarak Temple run 2 deneyebildim hiç takılma bekleme falan yok.

MIUI ya geri dönerim diye büyük söz konuşmuştum ama şimdi asla dönmem şimdilik romumu buldum (Hep aynı şeyleri söylüyoruz :) )

Bu arada NeatROM Lite v1.7 çıkmış değişiklik olarak daha optimized ve daha lite diyor onuda denerim inşallah.

Rom konusu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403

Hocam neat öyle ama bana bekleme süresi az gibi geldi. Şuan anono v23 deyim neat Rom Lite dan daha akıcı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Acemi85 hocam xda da iki indirme şekli çıkıyor ikisi de ücretli (gold ve sıradan, ki sıradan olan da 9 TL istiyor) sen nereden indirdin ve tek dosya halinde mi indirme oluyor, başka neler gerekiyor kurulum için, gaps ve dil paketi de içinde mi oluyor ayrıca mı bulup indireceğiz.Ben de Miuideyim çok iyi ama bir de senin şu önerine bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks6141 -- 1 Şubat 2013; 16:43:10 >
  • Firarist, xda'da farklı bir supernexus başlığı var senin ilk sayfaya koyduğundan. Bu daha güncel duruyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu nexus romunu çok deneyesim geldi, bir anca önce micro sd kart almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

şu nexus romunu çok deneyesim geldi, bir anca önce micro sd kart almalıyım

Harici kart gerekiyor diyen mi oldu ki? Istediğiniz zaman kurabilirsiniz.

Biliyorum da 4 gl gündür yoktum. Bir ara güncellerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Peki hocam, tam olarak nasil olacak? Wipe data factory reset yapinca komple ucmuyor mu hersey telefondaki?

EDIT: soyle mi olacak wipe yaptiktan sonra cwm ile mount edip hafizayi icine romu atabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 1 Şubat 2013; 17:48:32 >
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam, tam olarak nasil olacak? Wipe data factory reset yapinca komple ucmuyor mu hersey telefondaki?

EDIT: soyle mi olacak wipe yaptiktan sonra cwm ile mount edip hafizayi icine romu atabiliyor muyuz?

Cwm den kurcaksaniz once wipe lari yaptiktan sonra format/cache, format/system, format/data yapin. Romu kurun. Acip kurulum yapin ve telefonu kapatip tekrar recovery ye alin, tekrar factory wipe yapip tekrar acin telefonu. En temiz kurulum boyle

• Custom rom uzerine custom rom yüklenir mi ?

• quote:

quote:

quote:

Sadece kurun. Wipe gerekmediği sürece yapılmaz. Wipe ne zaman yapılacak o zaman derseniz de: O kendini size belli eder demem yeterli olacaktır. Durduruldu hataları, açılmama gibi durumlar örnek verilebilir. Kullandığınız recovery moduna bağlı olarak veriler gidebilir de gitmeyebilir de.

• @ firaristt hocam konunun gidişatı ile ilgili söylediklerine katılıyorum. Ciddi anlamda bilgi kirliliği oluşuyor.
    Romun için de hayırlı olsun diyelim. Her anlamda arkandayiz. Türk bir vatandaşımızın geliştirdiği romu kullanıp incelemek bizler için her daim gurur verici ve bir görev olmalı.

• Arkadaslar sonunda rom kurabildim Oldukca basitmis rom kurulumu bence.Neatrom v1.7 lite yi kurdum sarj daha iyi gider diye, ayriyeten cwm de wipe data factory reset, wipe cache partition ve wipe dalvik cache yapip install zip from sd karttan yuklemek yeterli.Multiwindowu istedigimiz gibi kontrol etmek cok guzel olmus bu arada.Umarim sarji istedigim gibi gider ve rom uzun omurlu olur.Verim alamazsam android revolation hd yi denemek de istiyorum acikcasi

Yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler

• Arkadaslar yalniz Neat in 1.7 surumunde bana mobil interneti oldukca yavas gibi geldi speedtest ile bakiyorum hiza download 1.45 - 1.80 civari iken upload 2.5 mbps aveayla alakali bir durum mu yoksa sizde de boyle mi ? Kullanan arkadaslar bildirirlerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

@Acemi85 hocam xda da iki indirme şekli çıkıyor ikisi de ücretli (gold ve sıradan, ki sıradan olan da 9 TL istiyor) sen nereden indirdin ve tek dosya halinde mi indirme oluyor, başka neler gerekiyor kurulum için, gaps ve dil paketi de içinde mi oluyor ayrıca mı bulup indireceğiz.Ben de Miuideyim çok iyi ama bir de senin şu önerine bakalım :)

Ben sitesinden indirmistim para isteme olayi diye birsey yok free seceneginden indirebilirsin. Tek dosya halinde gapp icinde geliyor. Yuklemesi diger romlarla ayni.

• Bu arada arkadaslar usb den sarj etmekle elektrikten sarj etmenin arasinda cok buyuk fark var hatta yari yariya fark ediyor. Usb den 1 gun anca gidiyor elektrikten sarj edince 2 gunden fazla. Bilmeyenler icin bilgi vermek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Bu arada arkadaslar usb den sarj etmekle elektrikten sarj etmenin arasinda cok buyuk fark var hatta yari yariya fark ediyor. Usb den 1 gun anca gidiyor elektrikten sarj edince 2 gunden fazla. Bilmeyenler icin bilgi vermek istedim.

Evet 2 gündür android uygulama geliştirmeye meşgul olduğumdan dolayı hep usbden şarj oldu alet ve gerçekten pili daha hızlı gidiyor. Ben de telefondan şüphelenmeye başlamıştım, siz bunu dedikten sonra dank etti. Zaten usb şarj ile elektrikten şarj olma süresi arasında da epey bir fark var. Usbden olunca tutmuyordur belki de şarjı. Ancak kesin bilgisi olan biri bizleri aydınlatırsa güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: haspko39

@ firaristt hocam konunun gidişatı ile ilgili söylediklerine katılıyorum. Ciddi anlamda bilgi kirliliği oluşuyor.
    Romun için de hayırlı olsun diyelim. Her anlamda arkandayiz. Türk bir vatandaşımızın geliştirdiği romu kullanıp incelemek bizler için her daim gurur verici ve bir görev olmalı.

Maalesef şu bir iki sayfa iyice çığrından çıkmış durumda, alıntıları içeriği bloke etmeyecek şekilde yapmayı felan geçtim insanlar mesajı editlemek yerine flood yapar olmuşlar ne diyelim başsız kalan sürüye kurt dadanırmış..
  • Bence konu kirliligi olayini bu kadar kafaya takmaya gerek yok forum burasi sonucta insanlar mesaj yazacak sorunlarini felan dile getirecek ayriyeten mobilde olanlar icin ayri bir eziyet zaten editleme felan isleri onun yerine mesaj atmayi tercih edebilirler (ben de dahil) kisacasi kafaya takilacak bir sorun degil

• bu 59,72 mb lık güncelleme nerden çıktı?
  • quote:

Bence konu kirliligi olayini bu kadar kafaya takmaya gerek yok forum burasi sonucta insanlar mesaj yazacak sorunlarini felan dile getirecek ayriyeten mobilde olanlar icin ayri bir eziyet zaten editleme felan isleri onun yerine mesaj atmayi tercih edebilirler (ben de dahil) kisacasi kafaya takilacak bir sorun degil

Bu da mı gol değil? Size Galaxy S konusunu örnek vereyim. Aradığınızı bulmanız çok zor. Bu konuda aradığınızı bulabiliyorsunuz. Ve bu bir iki dakikadan fazla sürmüyor. Mobil olanların alıntı yaptıklarında gereksiz bölümü kesmelerini beklemiyorum zaten ama flood'a karşıyım. Tamam ben de mobilde iken mesajı düzenlemeyi sevmiyorum ama konuda ne kadar çok mesaj olursa bir seyi bulmak o kadar zorlaşır. Ve nihayetinde bulunması neredeyse imkansız bir hale gelir. Ben bunu istemiyorum. Ilk sayfa tüm bilgiler için yeterli değil veya Konu içerisinde söz edilmiş bir şey olabilir. Arama yaparak bulabiliyorsanız büyük nimettir. Ha ama konu böyle devam ederse bende ipleri bırakırım bir haftada birkaç sayfa ilerleyen konu günde birkaç sayfa ilerlemeye başlar. Sonra ah vay deseniz de iş işten geçmiş olacak. S2, Note, Note 2 için de bu konu kullanılabilir ama onlara özel bir şey yok. Sırf konu karışmasın diye. Temelde hepsi aynı mantıkla çalışıyor. Sadece dosyalar farklı. Bu konunun daha sonra da kullanılabilmesi için böyle bir şey istiyorum. 1sene kullanıp telefonu değiştirecek olanlar da var birkaç sene kullanacak olanlar da.

Mobil olmak flood yapmayı meşru kılan bir durum değildir. Fazladan birkaç saniye harcarsanız bir şey olmaz. Mesaj kaldırıldığında daha kötü oluyor sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.