Sen naptın dostum bu kadar uzun telefon mu kullanılır 1 yıl nasıl dayandın? |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (96. sayfa)

-
-
Hocam neye 1 yıl dayandım
muhabbeti anlamadım valla.
Üst yazışmalarda da güncellemeden bahsetmişiz ama
-
bu telefonu kılıfsız kullanmak için ne yapmak gerekiyor masada kullanmak imkansız gtü başı ayrı oynuyor kamera çıkıntılarından ötürü.
-
Maalesef ekranı vasat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kılıfsız kullanmak gerçekten zor. Masada tangır tungur oynuyor kayıyor. Kumaşa değmesin direk kızak gibi gidiyor
arka cam kenarlar metal olunca elde bile zor tutuluyor. Kılıf taksan da masada gene kamera çıkıntısından dolayı oynuyor, sadece kayma yapmıyor
-
Hocam sizlere katılıyorum. Yıllar önce S7 almıştım sıfır olarak. 5 6 yıl kullandım.
Onda ki birçok özellik bunda yok maalesef.
S7 de bile QHD mevcut
Şimdi QHD genelde samsungun ultra yada + modellerinde vs var.
Parana göre köfte meselesine döndü iş.
FE zaten S serisinin fiyat/performans telefonu olunca normal karşılanabilir aslında.
-
S8 in ön kamera ekran ve kasa kalitesini s20fe de bulamamıştım. Büyük ihtimal s24fe de de bulamayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dediğim gibi S7 kullandım, sende s8 kullanmışsın.
Bunlara eşdeğer olanlar şimdi ultra plus ve + serileridir. Bunlaradan alırsan ancak tatmin eder.
FE serisi S serisinin uygun yollu olanı. Kısaca ultra plus ve + serilerinin kırpılmış versiyonlarıdır.
bu sebeple FE modellerinden fazla beklentin olmaması gerekiyor.
S20 FE S24 FE ye gelirsek. S24 FE kasa kalitesi olsun özellik bakımından olsun batarya tarafından olsun performansta olsun kamerada olsun premium hissiyatı olsun S20 FE den 5 beden üstün bir telefon diyebilirim.
Dediğim gibi bütçeni açarsan özellik gelir
-
Maalesef öyle samsung gönderirse cihazı test edeceğim inşallah bugün de ses yok.
-
Vay be, canım s7 edge im. Ne günlerimiz olmuştu. Razıyım kendisinden :)
Samsung kendi mağazasından aldınız sanırım. Zaman zaman ağır davranabiliyorlar. Arada dürtün isterseniz
Telefon gelince tavsiyem kurulumda internete bağlan kısmını es geçin atla deyin. Bazılarında sorun çıkmıştı. Atlayınca oluşmadı. kurulum tamamlanınca da bağlanmayın. Samsung smart switc ile eski teli aktarın. 40 dk falan sürebilir.
2 gün yüklenmeyin oyun falan. Batarya kalibrasyon yapacak.
2 3 gün ısınma çekimde düşme olabilir. Sonradan düzeliyor.
1 haftaya tam rayına oturuyor kısaca telefon.
-
evet samsunghun shoptan aldım. Eski telefonun tüm foto video yedeklerini aldım. uygulamaları yedekten kurmayı sevmiyorum onları tek tek indirip kuracağım. s8+ ile aldığım samsung pro plus 64gb hafıza kartını maalesef rafa kaldıracağım. 2 tane telefon gömdü kendisi hala yaşıyor :D
cevabınız için teşekkür ederim hocam
-
Bende düz S7 olanı vardı. Teknosadan sıfır almıştım. 6 yıl Ne kahrımı çekti ne işkenceler gördü benden hakkını ödeyemem. Halen sorunsuz çalışıyor duruyor kenarda yedek olarak. Ama 32gb hafıza artık canıma tak etti sadece ondan vedalaştık. O zamanlar 3 taksit ile rahat almıştım. Şimdi muadili almaya kalksam kredi çekmem gerekir sanırım
-
Rica ederim Hocam. Yazışmalar diğer arkadaşlara da referans bilgi olur diye genel yazıyorum. Gören faydalanır inşallah.
Benim S7 de duruyor gözümün çiçeği
belki farklı alanlarda değerlendirebilirim araç kamerası falan gibi. Pek ayrılmaya niyetim yok
Bakalım bu ne kadar gidecek. 1 2 sene sonra ne olacak göreceğiz. hayırlısı bakalım.
-
s20fe android 13 256gb kullanıyorum cihazın hiçbir yeri çöp değil. cihaz ağzına kadar dolu pubg call of duty mobile ne kasma ne tıksırma hiçbir sorunu yok. 5 yaşında cihaz hala 5 saat ekran süresi alıyor. abimde aynı dönem çıkmış se2020 var kendi ayarları içinde bile kasıyor takılıyor telefon. whatsapp açması 2 saniye sürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 3 Nisan 2025; 14:24:30 > -
Android 13 değil 12 dedim zaten. Yazdığımı iyi okuyun. Bende de iki tane S20 FE var. Android 12 ile hiç kullanamadık sorunlardan dolayı ve 11'e geri döndük. Şimdi 13 yüklü ve gayet stabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 3 Nisan 2025; 14:26:46 >
Zamanında s8 kullanırken de android 8 berbat çıkmıştı. bazı sürümler maalesef daha performanssız olabiliyor. windows 7 ve 8 gibi.
S20FE SD yi ilk çıktığı gibi alanlardanım. 11 12 13 te kullandım. android 12 gelen dönemde de cihazı aktif kullanıyordum. sıfır sorun diyemem ancak cihazı kullanamayacak duruma getiren bir tane bile güncelleme olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 3 Nisan 2025; 14:28:24 > -
Başka birisine yanıt atmıştım yanlışlıkla sana gitmiş. S23 FE'den S24 FE'ye geçtim aranıza katılmış oldum böylelikle diyordu.
Şimdi tekrar baktım da silmiş yorumunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerneluser -- 3 Nisan 2025; 14:29:57 > -
tasarım ekibinin mailini bulsam kayacam da herifler labirent gibi iletişim tasarlamış ilgilere ulaşmak deveye hendek atlatmak gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X