Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kelalakadam , Mertcan-39 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
5.212
Cevap
202
Favori
311.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran koruyucuda var sanırım bunun içerisinde doğru mudur hocam ? Magsafe deneme şansınız oldu mu nasıl şarj performansı kılıf ile ? ekran koruyucu ekranı tam kaplıyor mu ? ekran da parmak izi bırakıyor mu koruyucu ve parmak izini okumada sıkıntı yarattı mı ? baya bir soru sordum kusura bakmayın, iyi geceler :)

• GoodLock içinde Lockstar uygulaması ile aod düzenlemek mümkün.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • Arkadaşlar bu cihaz da adaptif hz özelliği var mı ? Yoksa s20fe gibi 60 ve 120 mi sadece ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ruaF1912 R kullanıcısına yanıt
    sorabilirsiniz tabi ki estağfurullah. evet temper 9h cam koruma ile geliyor. kenarlarında 1mm boşluk var üst altta aynı şekilde. ama nerdeyse belli olmuyor. magsafe temassız normal şarj sorunsuz alıyor. zaten bu yüzden bu kılıfı tercih ettim. dokunma için hassasiyet ayarı var telefonda onu açtım sorunsuz herşey yolunda. Açmadan da sorun yoktu ama açınca pisikolojik mi bilmiyorum daha iyi hissettim 😅

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    60 ve 120 manuel seçim var sadece.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi rutinlerden YouTube ve oyunları 60 seçeceğim demek ki teşekkürler

Aldım, teşekkür ederim :)

rica ederim. yazmayı unuttum. kamera lens korumalı bu arada. Kılıfın özelliği. lensler heryeri korumalı. ✌️

Kamera performansını etkiliyor mu sizce lensler hocam ? deneyimlediniz mi ? birde ekran koruyucuda kamera çentiğinde delik var mı ?

https://www.trendyol.com/cepmoda/Samsung-Galaxy-S24-FE-KILIF---Lux-Carbon-AutoFocus-Silikon-Kapak-sw11---SiYAH-p-862053454?boutiqueId=61&merchantId=940069&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&link_contentid=862053454&utm_campaign=862053454&utm_source=share&utm_medium=product_free&adjust_campaign=product_free

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nasıl sizde sadece standart ve yüksek ayarı mı var s20 gibi? bende standard ve adaptive. Adaptive de zaten up to 120 olarak geçiyor. g-sync benzeri modda. eski telefonla karıştırmış olmayın ?

Hocam bir sıkıntı yaşasaydım tavsiye etmezdim zaten 😁. 3. kılıf alışım. Diğer 2 sini bazı sebeplerden beğenmedim. Bu her yönden çok iyi. benim telefonda gri renk olduğundan ayrı bir ambiansı var. Mağazada çok iyi paketleme yapıp gönderiyor. Mağazaya gidip arama yerine s24 fe yazın başka modelleri de var ama en iyisi bu. temper cam koruyucu düz deliği yok. ben 1 hafta kılıfsız koruyucusuz kullandım. 1 haftadır da koruyucu ve kılıf ile kullandım. kamera hiç farketmedi aynı netliği veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 2 Nisan 2025; 23:57:32 >
  • Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    Valla şöyle 2 ayar var. Biri 60hz standart olanı diğeri 120 ye kadar ayarlıyor sanırım. tam emin olamadım açıkçası 🤔

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Bu kamera lenslerini kapak ile kapatan modellerden birini düşünmüştüm ilk başta ama kullanım senaryoma göre çok mantıksız olurdu o modeli seçmek, sizin önerdiğiniz model cidden güzel Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

bunun kamera kısmı orjinal gibi duruyor ve kaba değil. senin için resimde çektim biraz daha fikir verir umarım. ✌️

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Hocam hakkın ödenmez gece gece senide uğraştırıyorum, valla kusura bakmayın, iyi geceler :)

Maç özetlerine bakıyorum sıkıntı yok hocam😁. Dayanışma için buradayız her zaman elimizden geldiğince... ☺️

• MegaX-1 kullanıcısına yanıt
    İnç büyüklüğü olarak fark var sanırım diğer herşeyi anlaşılmayacak kadar aynı bence

Evet sıcaklık konusunda s23feden baya muzdariptim :). Bu arada 65w şarj cihazları telefınu kaç dk şarj ediyor acaba

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.