< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi god of psycho -- 27 Ocak 2025; 13:25:49 > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (44. sayfa)

-
-
ayarlardan kilit ekranını sec en asagida gosterilecek bildirimler kismi var oradan ayarlayabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
instagram reelslerde durup durup bazı reelslerde otomatik ekran parlaklığını açıyor. Çok enteresan bir özellik. Adaptif parlaklık normalde kapalı bende. Sadece instagram özelinde oluyor. İphone'larda hdr video izleme diye bir instagram ayarı varmış, kapatınca düzeliyormuş ancak samsunglarda yok. Yaşayan var mıdır?
-
hdr olanlarda açıyor hocam evet
sanıyorum bunu kapatma one ui 7.0 ile gelecekti ama tam emin değilim
-
Aslında S25 bakıcaktım ama fiyat olarak hepsi 50 üstü olunca bende 55 bine 10 gün olacak 1 tane kendime 1 tane eşime aldım gayet memnunum , donanımına kanıp 1 küsür sene önce poco f5 almıştım ama yok samsung başka , şu an bir sıkıntım yok herkese keyifli kullanımlar dilerim...
Telefonu alalı 3 4 gün oldu. Kullandıkça artısını eksisini paylaşırım. A54 ve a55 kullandım. S24fe nin ekranı ile a serisinin ekranı arasında pek bir fark yok. Hatta s24fe koyuları çok koyu gösterdiği için dezavantaj oluyor. Diğer gördüğüm eksi ise Facebook, İnstagram, opera tarayıcı ve X'de ekran aşağı yukarı çok pürüzsüz kayıyor ama hepsiburada, trendyol gibi uygulamalarda takıla takıla kayıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her iki ekranın arasında max parlaklık farkı var. Aynı gibi dursalar da A55 max 1000 nit iken S24FE max 1900 nit değerlerine ulaşıyor.
aynen ben de ekranını sevmiyorum. ekranı değişse düzeltse bişey yapsa 12gb ram yapsa 25fe ye yanaşırım ama 8gb ram le zor
-
Android dünyasında 'Samsung' ve 'diğerleri' arasında yazılım olarak açık ara fark var. Samsung'un yazılımda çıkardığı çıtaya diğerlerinin erişmesi şu an mümkün değil.
Her ikisini kullanınca aradaki uçurumu insan çok daha iyi anlıyor, anlatmakla olmuyor.
Samsung'un donanım olarak eleştirilecek çok yönü olsa da sadece yazılımı bile satın alma nedeni.
Donanımı iyi ama yazılımı vasat bir telefonu kullanmak her zaman kötü deneyimle sonuçlanıyor. Donanımı vasat ama yazılımı iyi olan telefonu tercih ederim.
-
Samsung s24 fe de resmi android 15 kullanmak mümkün hem de cok basit:
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-fe-one-ui-7-stable-official-hack-rtl/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana mümkünse özelden gönderirse çok çok mutlu olurum
Bende var. Özel mesaj atamıyorum. Sunucu hatası diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 29 Ocak 2025; 17:0:31 >
insta veriyim hemen
www.instagram.com
Berat (@t.beraat) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/t.beraat?igsh=MTdyb2RvemR6Y3J2ZQ==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gönderdim. Hayırlı olsun.
-
Selam. İlk düşüşümüzü yaşadık az önce.
Ayakta telefon görüşmesi yapıyordum. Elimden yere halıya düştü. Yerelden hallettiğim 100 liralık ekran koruyucu ve 120 liralık arka kılıf var üstünde.
Sırt üstü düştü yere. Bir kerede takla attı. Aklım çıktı ama zayiat yok. Kırık çatlak çizik yok. Geçmiş olsun. Maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 30 Ocak 2025; 13:41:20 >
İndirim kodu ile alabilmek için indirim kodu olan arkadaş var mı
256gb modeline bakıyorum
İnt en düşük 27500 tl
Yard olacak varsa çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Xiaomi 14T cihazımı takasta vererek yılların alışkanlığı Samsunga geri döndüm. Dünya varmış
Spigen veya benzeri kalitede kılıf bulamadım. Fikir&bilgi verebilecek varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X