< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (46. sayfa)

-
-
Üç sorum var deneyimli arkadaşlara;
- Navigasyonda ters yön gösterme sorunu yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim? Araçla veya yaya haldeykende ters yön gösteriyor sürekli Google Maps.
- Google Maps arkaplan etkinliklerini kısıtlamazsam inanılmaz fazla şarj tüketiyor bu normal mi veya ne sebep olmuş olabilir?
- iPhone'dan geçen biri olarak şu notification barlar üstündeki dikey "<" işaretleri inanılmaz küçük ve bildirim içine vs. giriyor bunu nasıl ve hangi yollarla çözebiliyorlar?
-
Daha S24 Fe çıkalı 4 ay oldu kim bilebilir S25 Fe nin çıkacağını belki de Samsung S22 Fe çıkarmadığı gibi S25 Fe çıkarmayacak? Tabii bu soruyu medyum arkadaşlara soruyorum diyorsanız o ayrı tabii 😄quote:
Orijinalden alıntı: cengiz4565
Samsung s24fe den s25fe ye geçiş kampanyası yaparmı acaba uzerine 10bin TL ye kadar veririm 1 aylık cihazının üstüne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- Klasik Samsung telefon problemi, sanırım Google Maps ile çözülemeyen bir derdi var kafasına göre çalışıyor. Bilen arkadaşlar daha çok yardımcı olur.
- Navigasyon kullanımında normal, benim de 1-2 saatlik yolda %30 kayıplar gördüğüm oldu çevrimdışı haritaları indirip rutin kullanımda belki düzene girer arkaplan etkinliklerini kısıtlamayın bence. Çalışmasını engellemesin, uygulamadan müdahele edebildiğiniz ayarları kapatın sadece.
- O bildirim kısmı yine değişecek yeni güncellemede ama bildiğim kadarıyla o ">" işareti gösterge olarak konulmuş, işlevsiz. Bildirimin üstünde herhangi bir kısımdan parmak kaydırarak genişletip kısaltılabiliyor o kadar. Bildirim kısmı androidlerin kanayan yarasıdır. Genişlese bile tam göstermez, işlem yaptırmaz, uygulamadan uygulamaya tutarsızlıklar hakim.
-
Navigasyon sorunu düzelse bile uygulamayı her açışta eski hâline dönüyor malesef. Navigasyon için Yandex kullanıyorum.
-
Navigasyon problemi çözülmüyor. Yapacak bir şey yok.
Petal haritalar çok daha iyi. Uzun yolda dinlenme tesisi, yakıt istasyonu gibi yerleri sesli olarak bildiriyor.
Ben de S20 FE'den S24 FE ye geçiş yapmış bulunmaktayım. Geçtiğimiz ay hanıma s24 ultra aldık diye tanımlanan 5000 tl hediye çeki indirimiyle turuncu teknoloji mağazasından 24bin tl ye geldi 256 gb'lık gri renk modeli. İlk izlenim olarak verilen paraya karşı aldığınız premium his müthiş. 70 bin tl lik natural gri s24 ultra yanında sönük kalıyor kozmetiği mükemmel
Çok kılıf sevmeyen biriyimdir ama magsafe li şeffaf kılıfla çok şık duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamariposa -- 1 Şubat 2025; 23:12:21 > -
Güle güle kullanın
Su an 128 lik 24 bin civari bulunuyor ama sevgililer gününe özel daha düşer mi acaba ? S24 plus dan geçeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlarda centik bolumunu tamamen kapatma ayari var mi
Merhaba arkadaşlar.
Cihazda NFC var. Ödeme yapılabiliyor mu?
Mi 9 lite kullanıyorum 5 senedir. Reklam ve bazı zorunlu uygulamlar yüzünden samsung tercih ettim.
Umarım memnun kalırım.
Henüz cihaz kargoda. 256 GB gri renk (27528 TL 3 taksit)
Şimdiden eleştirdiğim 2 şey var:
1. 25W hızlı şarj
2. SD kart desteklemiyor olması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar..... ekran..... kamera silueti.
Sanırım bu.
bu her uygulamaya ayri galiba ben komple kapatmak istiyorum ama o yok galiba
ben de alacaktım ama en az 12gb şart artık bakacam s25fe bu yıl gelirse bu yıl yoksa başka cihaz bakacaz. yazılıma güvensem vivo x200pro manyak gibi şarjı gidiyor ya da xiaomi15 bakacağım
-
Vivo v40 kullanıyorum. Arayüzde performans anlamında sorun yok ama bir Samsung arayüzü kadar da esnek değil. Bazı şeyler hiç yok, bazılarının alternatifi var. Mesela amoled ekran aodde kapalı olup, ekrana çift tıklayınca uyandırma yok, onun yerine telefonu sallayınca ekran uyanıyor. Veya aodyi ful açık da kullanabilirsiniz tabi.
Bazı ingilizce terimler dilimize çevrilirken ters çevrilmiş. Mesela bir ayarı açmak için genel de sola kaydıracağınız bir buton olur. Onu sağa kaydırır ilgili ayarı açarsnız,sola kaydırır kapatırsınız. İşte vivo arayüzünde spesifik birkaç ayarı ararken sağa kaydırınca ayarın kapandığını, sola kaydırınca açıldığını farkettim.
Bunlar yazılımsal ufak tefek şeyler. Birkaç güncellemeye bakar. İos ekosistemi bozup vivo almış biri olarak hiç pişman değilim. Keşke x100 pro alsaymışım bile diyorum. Onu da eşime alacağım inşallah. Kendisi halen xr kullanıyor ve teli öldü desem yeridir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
s24 fe de gcam kullanan var mı performansı nasıl stock kameraya göre
-
Selamlar,
Mayıs ayında A55 almıştım. Kablosuz şarj olmadığından S24FE ye geçmeyi düşünüyorum.
Takas yapan oldumu?
Takasda sistem nasıl çalışıyor?
-
One UI 7 ne zaman gelecek acaba bu telefona?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X