Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
201
Favori
314.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam şu an s24fe konuşacak olursa avantajix i başka sitelerde kullanabiliyor muyuz yoksa sadece store da mı geçerli? ona göre en ucuz bulduğum yerden alıp geçeyim mi mesela şöyle 24 25 e bi kampanya yakalasam mantıklı gibi

• crashris kullanıcısına yanıt

Hocam ne demek istediğinizi tam anlamadım ama avantajix hesabınıza para iadesi yapan bir site. Yani siz shop.samsung dan diyelim ki s24 fe aldınız. O fiyattan %20 iade gözüküyor şu an ki şartlarda tabi KDV düştükten sonraki halinden %20. Diğer şartları da sağlamanız lazım örneğin mobil uygulamadan almayacaksınız değişim kampanyasına katılmayacaksiniz eğitim kampanyasını olmayacak vs vs hepsi sitede yazıyor. Ona göre değerlendirin hangi sitenin fiyatı işinize gelirse ordan alin. Avantajix hemen para iade etmiyor 2 3.ay sonra yatıyor iade para hesabınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 15 guncellemesi ne zaman gelir bilgisi olan?

• cengiz4565 C kullanıcısına yanıt

one ui 7 için mi yoksa 6.1 değil di mi? :)

• n11 bittibitiyor magazasindan alan var mi cihazi guvenilir midir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    Dün aldım şu an kargoda. Yıllar önce iphone almıştım aynı satıcıdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Ben de kararsiz kaldim ya kullanilmis urun gonderirler mi diye. Mediamarkt kuponla 28 bine geliyor arada bin liradan fazla fark var.

• themaniak kullanıcısına yanıt
    Kargoyu açarken videoya çekmek lazım. Nolur nolmaz

• sysarchitect kullanıcısına yanıt

Samsung markette uygulamalara güncelleme gelmiş

• a52s kullanıcısıyım memnunumda 3 senedir çok iyi idare etti beni. bugün yere düştü ve anakart soketi zarar görmüş o değişecek başka sorunu yok. bende artık emektarı köşeye koyup yeni telefon almak istedim. 30 bin tl ye kadar imkanım var. hali hazırda saatim ve kulaklığında samsung olduğundan samsungdan devam edeceğim.

küçük bir araştırma ile bu telefon gözüme çarptı. her ne kadar 7 yıl sözlerine inanmasam da amiral gemi olması beni cezbetti. özellikleri de gayet günlük kullanıma yeterli görünüyor.

7 yıl sözlerine şunun için inanmıyorum, android 21 geldiğinde kim bilir ne ekstrem olaylar ve güncellemeler olacak. bu telefon o zaman kaldıracak mı düşündürücü. en fazla 4 güncelleme alır sonrası güvenlik olur. ayrıca hiç bir yerde samsungun kendi ağzından da duymadım ( duyan varsa link atsın sevinirim)

sözün özü 30k bandında bu telefon samsung olması kaydı ile alınır mı? başka bir samsung modeline bakmam gerekir mi? oyun sadece günde yarım saat clash oynarım o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 24 Ocak 2025; 15:56:22 >

• Akıllı saate bağlı, konum açık. Google maps, sosyal medya, dizi vb aktif kullandım. Telefonu alalı 1.5 ay oldu. Pil ömrü bu şekilde. Batarya performansı olarak giriş orta seviye olan m52'nin altında bir performans sergilemesine üzüldüm. Umarım güncellemeler ile 1.5 günü çıkarır hale gelir.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • ermes_unuy kullanıcısına yanıt

Bu fiyat aralığında uzun süreli kullanım için alınabilecek en iyi telefon. 7 yıl güvenlik güncellemesi olayını hem resmi mağazadan hem de resmi siteden teyit ettim. Doğru. https://www.samsung.com/hk_en/news/product/galaxy-s24-series-innovations-expanded-to-the-new-galaxy-s24-fe//

8 GB ram yerine 12 gb olsaydı 7 yıl güncelleme sonrası sıkıntı yaşanmazdı ama 8 GB ramli bu cihazın da 5 sene kasma donma yaşamayacağını düşünüyorum. M52 gibi batarya canavarı bir telefondan geçtiğim için batarya kısmından memnun değilim pek. Kullanım ve ekran süremi de yine bu başlık altında paylaştım. Genel olarak 8/10.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, s24fe 8gb ram olması dışında çok iyi. Hızı s23 ultrayla hemen hemen aynı

• selinssss S kullanıcısına yanıt

yalnız ekran süresini göremedim ben kaç saat ekran vermiş oradaki şarjda 100de çektikten sonra bitmeye yakın şöyle %5de falan paylaşırsanız size zahmet biz de telefonun böyle gerçek yorucu performansı nasıl görürüz. ona göre s20fe den geçmeyi düşünüyorum

• 24 ile 24FE Arasındaki çok ciddi fark var mı?

Özellik vs bakımından , yani aradaki rakama değer mi

• Cihaz elime ulaştı ekran beklediğimden bir tık daha iyi gibi ama mi 8 den sonra çok büyük geldi gözüme

• selinssss S kullanıcısına yanıt
    Ekran açık kalma süreniz ne kadar , Mobil veri ile tüm gün veya 1 günden fazla gidiyor mu

• Merhaba bende 3 gün önce s24 Fe sahibi oldum. Aradığım ama İnternette bulamadığım birkaç şeyi belki benim gibi merak edenlere bilgi olması amacıyla yazayım.

1. Blackmagic Camera uygulaması çalışıyor 4k kayıtlar yapabiliyorsunuz.
    2. Samsung Watch 6 saate sahibim ve saat üzerinde Camera control uygulaması çalışmakta. Saat üzerinden canlı kamera görüntüsü alınabiliyor. Samsung sayfasında sadece S serisi cihazlar uyumlu olarak gözükmekte ayrıntılı bilgi verilmemiş ama s24 FE de destekliyor.,
    3. MotionCam uygulaması da çalışmakta. Demo versiyonunu kurdum sorunsuz açıldı. Örnek A55 de motioncam demo kurduğumda desteklenmiyor diyerek açılmıyordu.

S24 FE den acayip memnunum. İlk S24 ultraya niyetlenmiştim ekran boyutu rahatsız edeceğini düşünerek sonrasında s24+ a indim. Sonra e zaten s24 Fe ile s24+ arasında en büyük fark ram 8 zaten ihtiyaçlarımı karşılıyor dedim s24 FE de karar kıldım. İyiki de s24 FE de karar kılmışım ihtiyaçlarımın hepsini çok rahat karşılıyor. Sadece tek gıcık olduğum kısım bu telefonun neden 512 GB versiyonunu getirmiyorsun ah ulen samsung diyorum.

• Selam arkadaşlar s24fe kullananlara sorum olacak bende bu cihazı almayı düşünüyorum ancak şikayetler çok sanki ısınma sorunu kamera kalitesiz çekiyor diyenleri mi ararsın birde sosyal medyada kaliteyi bozuyor mu insta wp snap vs konularda yardımcı olabilecek kardeşlerim varsa rica etsem yazabilirler mi önerilerinizi bekliyorum.

• Emroo123 E kullanıcısına yanıt
    ben alalı 2 gün oldu oncelikle cihaz yag gibi akiyor arayuz gecisleri performans vs on numara.

lsınma normal kullanimda yok ama yuk altinda var gibi youtubeda arka planda yayin acikken cihazi kullandigimda isindigini farkettim. Asiri derecede bir sorun gibi gelmedi bana normal kullanimda isindigini gormedim ama belli bir sure zaman gecirmek lazim emin olmak icin.

Kamerasini denedim dersem yalan olur pek deneyecek ortam bulamadim.

Tek rahatsiz oldugum konu cihaz kilifla beraber cok buyuk tek el kullanirken baya zorluyor.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.