< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (230. sayfa)

-
-
Ben de şuan hem ses kaydı hem pil sağlığı yok 😅 ikisinin bir arada olduğu csc olsa geçerim ama o da yok 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten bu One UI 7 güncellemesinde ki fiyasko ve sonrasında bu fiyaskoyla Samsung'un ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil. Takmıyorum o yüzden artık kafaya. Yaklaşık 9 saat ekran süresi alıyorum. Genel kullanıma engel öyle çok can sıkıcı bir buglada karşılaşmadım.
Şu bildirim panelini ekran yanken takılması var bende mesela. TUR yada SFR kullanan arkadaşlar da var mı böyle bir durum deneyip paylaşan olursa ona göre karar verilebilir.
O lanet instagram güncellemesinden sonra pilden ben de memnunum. Kullanımı absürt derece de etiketleyecek hatalar yok. Ancak ufak tefek buglar giderildi mi acaba onu da merak etmiyor değilim
Siz de XME yüklü. Zaten THL'de indirseniz Odin ile ilk yükleme de illa XME oluyor. Daha sonra SamFW Tool ile THL yapıyorsunuz. Siz direk SamFW Tool ile THL yapabilirsiniz. Çok kolay ve bir dakikalık bir işlem. Üstelik formatlamaya da gerek kalmıyor.
Evet bunu biliyorum teşekkür ederim bu Thl de 2.Mayısı almadı değil mi ? En kötü üstüne düşmeyip uı 8 i bekleyeceğim temiz format ile zto vs kurarım belki onda da arama kaydı olması gerek
Beklediğim özellikler ile gelecek gibi.
https://www.samandroid.com/2025/07/11/samsung-galaxy-s25-fe-to-feature-better-screen-and-bigger-battery/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meta grubun ürünleri zaten hep vasat. Wp de aynı telegrama gelen özellikler çok sonra geliyor WhatsApp a hala birebir kalitede foto video gönderemiyoruz vs sektörde tek el olunca at koşturuyorlar
Evet almadı. Çünkü aynı CSC grubunda yer alıyor. S24 FE özelinde Avrupa CSC'ler OXM grubunda yer alırken Asya CSC'ler OLM grubunda yer alıyor. Yani OLM grubunun tamamı almadı.
Ah zamzung bunu Asya ülkesinin forumuna yazsak bir tane adam akıllı cevap alamayız moderatörlerden. Teşekkürler bilgi için hocam uı8 i bekleyim en iyisi zto veya thl kurarım
Rica ederim.
Sırf şu LTPO ekran için bile beklerdim. Hatta LTPO ekran ile gelirse S24FE'yi değiştirmeyi bile düşünebilirim.
"According to recent leaks, this new Fan Edition phone will have a 6.7-inch LTPO screen, which can adjust its refresh rate from 1Hz to 120Hz for smoother visuals and better battery life."
Arkadaşlar, telefondan genel olarak memnunum ancak ciddi bir batarya sorunum var. Mi 9T Pro'dan aslında realme GT6 ile arasında kalarak geçmiştim, ama güncelleme alacak diye S24 FE tercih etmiştim. Havaların sıcaklığından mıdır bilmiyorum ama telefon yine powerbank ile gezdiriyor beni. 8 gibi Çanakkale'de otobüse binip öğle sonrası 1 gibi İzmir'de indiğimde telefonun şarjı tamamen bitmişti. Sıklıkla WhatsApp kullanılyorum, YouTube kullanımım biraz fazla, onun dışında sosyal medya (IG, X, FB) ve bankacılık uygulamaları var. Genellikle 4.5G kullanıyorum, hat Turkcell, şebeke ile ilgili de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. AOD otomatikte, çok bir kısıtlama yok gibi neredeyse her şeyi kullanıyorum ancak One UI 6'da en azından bir günü sabahtan akşama rahat çıkarıyordu. Havaların sıcaklığı ile ilgili olabilir mi çünkü hep sahil şeritlerinde geziyorum ve güneydoğuda yaşıyorum. Yoksa One UI'dan mı kaynaklanıyor? Ya da sizin yaptığınız başka ayarlar var mı? Buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlarım yazabilirlerse çok memnun olurum.
-
Merhaba, pil kullanan uygulamalara bakar mısın. Olağan dışı bir kullanım var mı hangi uygulama ne kullanmış acaba? hiç normal değil. 7 9 saat arası ekran süresi alıyorum genelde.
samsung storeden güncellemeler yapıldı mı?
google play yazılım güncelleme yaptınız mı?
google playda uygulama güncellemeleri yaptınız mı?
bunlarda önemli.
haftada bir telefonu yeniden başlatma önemli.
Ön bellekleri arada temeizlemek önemli.
gibi bir çok ek konuda var kısaca.
Evet kesinlikle beklemeye değer gibi duruyor. Umarım Samsung Türkiye'de özel bir fiyat çalışması yapar. Yurtdışı fiyatı 600-650$ arası bekleniyor. Bizde malum saçma sapan aptalca vergiler nedeni ile ne olur hesaplıyamıyorum. 35bini geçmez umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni çıkan rakibi honor 400 pro 35 bin tl. S25fe 35 den yüksek çıkıp 2 ay sonra 35e düşebilir diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 fe 256gb sıfır mı yoksa 2.el uzerine biraz daha koyup s24 plus mı 10 ay 15 ay daha garantili filan
Fiyat tahminimi epey sitesine göre yaptım. Aslında şu anda bakılırsa Samsung resmi sitesinde S24 FE 34.500₺ ama epey den bakılınca farklı satıcılar kampanyada. Hemde resmi distribütör garantili. 26bin gibi fiyatlar var.
Dolayısı ile S25 FE için 35bin üst limit fiyatını epey sitesine bakarak tahmin ediyorum.
Dediğiniz gibi olabilir. Ancak rakipler fiyat anlamında güçlü. Üstelik Pil avantajları var. kutudan da hepsinin şarj cihazı da çıkıyor.
Samsung Türkiye fiyata iyi çalışması lazım.
Ben cihazı sırf uzun yıllar güncelleme için tercih ediyorum. Eğer Honor yeni 400 ve 400 serisine ülkemizde 6 yıl güncelleme vercem deseydi. Kesin onu alırdım. Ama yok. Avrupa'da 6 yıl bizde 3 yıl. Komedi.
https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s24-fe/buy//
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s24-fe-256gb.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
A56 25 bin tl fiyatla çıktı hocam. 21 22 diye tahmin ediyorduk. Şu an 19 bine düştü. Ben de buna göre tahmin yürüttüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X