Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatgm Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.912
Cevap
200
Favori
299.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılmaz etki edeceğini sanmıyorum. Bir de ben zaten hep 120 hz de kullanıyorum. Adaptif gibi seçenek var sanırım 60-120 arası ayarlıyor da hep 120 ye ayarladım. 60 hz ile 120 hz batarya testi falan izlemiştim şarja etkisi baya düşüktü ama tabi her video doğru olmuyor. Batarya önemliyse 60 a sabitlerim değilse 120 de kalır.

En çok cihazın hem hafiflemesini hem de incelmesini sevdim. Çünkü s24 fe de küçük parmağımın ağrıdığını fark ettim bugün :) Onun haricinde fiyatı önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 15 Temmuz 2025; 3:41:47 >
  • silver47 kullanıcısına yanıt
    pilden şuranın üzerine basarsan gelecek.
    Gizli menü 😅
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Temmuz güncellemesi geldi

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleyiniz.
    Yoksa diğer gelen tüm güncellemeleri almayacaksınız.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam güncelleyeceğim teşekkürler.

• merhabalar, genel anlamda memnun kalınan bir telefon mudur? 256gb almayı düşünüyorum. fiyat olarak kaça almalı bilenlere sormak istedim.

• Telefonu 2 ay civarında kullandım, bu süre zarfında memnun olmadığım 2 konu oldu, Birisi titreşim motoru yetersiz, diğer bir mevzu da Şebeke çekim gücü pek iyi değil.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Malezya ve Tayland için de Temmuz güncellemesi geldi.
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• Teşekkürler hocam şimdi yapıyorum :)

• furer F kullanıcısına yanıt

Kimisi şarjından, ısınmasından, kimisi çekim gücünden, ağırlığından, titreşiminden şikayetçi. Ben de şarjından şikayetçiyim ama şuan yeni bir telefon alacak olsam yine bu telefonu alırdım. İşin özeti 25k-30k fiyat aralığında alınabilecek gayet iyi bir telefon bence.

• Yazılımı arayüzü akıcı ve güzel. Yüksek grafikli oyun denedim bir yandan oynarken oyunu da yüklüyordu telefon çok fazla ısındı. Cihazda daha yeni havalar da sıcak bir süre sonra tekrar denemek lazım. Boyutları büyük ve ağır ona dikkat etmek lazım. Bataryasını sevmeyenler var sevenler de var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 16 Temmuz 2025; 11:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Isınıyor ve şarjı az gidiyor kesinlikle
    Memnunum.

• Performans durumları kullanıcıya göre çok değişiyor samsung telefonlarda. Evde güçlü wifi sinyali ve yakın mesafede baz istasyonu vardır full sinyal alır daima. Debloat çekilmiştir arkaplanda uygulama çalışmıyordur; kullanan kişi de gececi biriyse o telefon ne ısınır ne de şarjı biter. 3 4 gün sonra unutursunuz ne zaman şarj etmiştim. Diğer taraftan telefonu aldığı haliyle kullanıyorsa androidde zaten stabil olmayan instagram vs ile facebook google arkaplanda çalışıp sömürüyorsa, üstüne gün içerisinde çevrede gezen biri sürekli sinyal değişimi ve güneşte ışık altında telefon full nit ekranda ise birbirini tetikleyen sorunlar başlıyor.

• internette ve youtube da ONE UI 8 inceleme videolarını izledim. Gerçekten çok iyi görünüyor. Resmen bir level daha atlamış arayüz.

• Salvador_Limones kullanıcısına yanıt

Kullanım tabi büyük fark yaratıyor. Insta ve facebook gibi uygulamalar kendi içinde otomatik güncelleme bile yapabiliyor ben ayarlardan onu da kapattım. Fakat arkaplanda kısıtlamadım. Derin uykuya falan almak mantıklı mı sence? Bildirimleri önemsiz tüm uygulamaları derin uykuya alma fikri sorun çıkartır mı?

Evde 4 te 2 çubuk çekiyor ama download testi 240 mb çıkmıştı. İnternet hızı iyiyse şebeke sorunsuz diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 16 Temmuz 2025; 17:17:24 >
  • FallenSpirit F kullanıcısına yanıt
    Onları nereden kapattınız?

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Tam hatırlamıyorum şimdi medya sekmesi altındamı neydi facebook da. Instagramı da ayarlarını kurcalamak lazım.

• FallenSpirit F kullanıcısına yanıt

Anlık sorgulama gerektiren uygulamalar hariç ne varsa alabilirsiniz derin uykuya , ve alın da zaten. ben de öyle kullanıyorum. sadece uygulamalar değil meta gibi servisleri de kapatın.

Sinyal konusunda önemli olan sinyal kalitesi yani 4 çubuk olması. Zayıf sinyal olduğunda telefon şebekeye bağlanmak için daha fazla pil tüketir. Evdeki wifi için de aynısı geçerli. Exynoslarda extra hassaslık olduğundan kendi içinde de cpu lottery durumu var. sonuç olarak %25 pil farkı çıkartıyor günlük kullanımda. S serisinde daha az ama a serisi modellerde çok yaşanıyor. yanyana 2 aynı telefonda birinin sinyalinin daha iyi olduğu durumlar vardı.

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.