< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (151. sayfa)

-
-
Biraz araştırma yaptım. En hızlı güncelleme alıp bloatware içermeyen, temiz ve kararlı avrupa cscsi olarak DBT, XEF ve EUX öneriliyor. Siz hangisini tercih ederdiniz? Artıları eksileri nelerdir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arama ses kaydı v.s. istemiyorsam EUX tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: theprestij38
Biraz araştırma yaptım. En hızlı güncelleme alıp bloatware içermeyen, temiz ve kararlı avrupa cscsi olarak DBT, XEF ve EUX öneriliyor. Siz hangisini tercih ederdiniz? Artıları eksileri nelerdir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 4 Mayıs 2025; 20:39:54 > -
Şimdi elimde hem XME hem de EUX CSC'li yazılımlar var.
Kıyasladığımızda dosya boyutları farklı. AP dosya boyutuna baktığımızda ana yazılımın her ikisinde de aynı olduğunu görüyoruz.
Ama CSC dosyalarına baktığımız
da XME yazılımın CSC dosya boyutları EUX'a göre daha düşük. Acaba aralarında ne fark var?
_____________________________ -
Bu telefonda mobil ağda çok düşük kalıyor gibi geldi 1 dakka arayla aynı hat ile s24fe ve lg g7 test yaptım g7 280mbit çekerken s24fe 50 60 larda kaldı ve testlerimde mobil ağda 50 60 en fazla 100 mbit verdi
eski cihazım s20 fe idi. yeni cihazım s24fe çekimleri aynı.
XME e de arama kaydı yok maalesef. ZTO da var geçen gün ben de XME de var diye hatırladım XME kurdum yokmuş :)
XME de Microsoft uygulamaları ön yüklü gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 4 Mayıs 2025; 20:27:48 >_____________________________ -
Bloatware farkı olabilir belki.. Bazı ülkelerde daha fazla bloatware uygulamalar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İçimdeki kuvvetli bir his güncellemenin yarın saat 16:00 sıralarında ülkemize geleceğini söylüyor.
Şu an ZTO mu kullanıyorsunuz? Arama ses kaydı dışında ZTO'da pil döngüsü bilgisi mevcut mu?
Artık pes ettik bu saatten sonra gelmese de olur. Eskiden günde 5 sefer kontrol ediyordum şimdi hiç bakmıyorum bile.
xme kullanıyorum hocam pil döngüsü yok. telefonu kurduktan sonra xme de olmadığını farkettim. kurduktan sonra da uğraşmaya gözüm yemedi açıkçası.
hiçbir csc de pil döngüsü ve arama kaydı ikisi bir arada yok , ikisinden birini tercih edeceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
dünyanın kadim toprakları burası , insanlığın doğduğu bölge
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
Ya bir şirketten nasıl bir değer beklersin ki. Adamların tek amacı para kazanmak.Hindistanda milyar insan olduğunu düşünürsek ben olsam ben de onlara daha çok "değer" verirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pil döngüsü hangi CSC'de var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsini denemiştim ama ezbere bilmiyorum genel olarak Avrupa csc lerde var onlarda da telefon kaydı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Mayıs 2025; 22:39:22 >
Bora hocama teşekkürler, fransa csc sine geçtim hemen güncelllememi yaptım. Oneui 7yi de pek beğendim.
Pil sağlığı var
Arama kaydı yok
Super hdr bizim telefona gelmemiş, gerçi gelenler de kapatmaya çalışıyormuş 😄
Ses silme vesaire gelmiş güzel detaylar var
Pil eskisiyle aynı 3 saattir kurcalıyorum yüzde 30 civarı kullanımım
Tabi ki en çok teması için yüklenir, widgetler falan olağanüstü güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 5 Mayıs 2025; 1:1:38 >
Kesinlikle, is yerinde aynı lokasyon hatta aynı koltuk :) , aynı operatör s24ultra tek çizgi ile mobil veri gayet iyiyken, s24fe h+ ya düşüyor ve veri gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Samsung Galaxy S7 Edge -
Biri modem konusunda uzman snapdragon diğeri bu konuda başından beri sorunlu olan exynos modem. Eskide olsa SD modemi tüm diğer yeni modemlere tercih ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X