Maalesef gelmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fotoğrafı açın altta ortada yıldız gibi işaret var ona tıklayın, nesneyi elinizle seçin etrafını, otomatik nesne tam etrafından seçilmiş oluyor, sonra o seçilen nesneye basılı tutup azcık hareket ettirin bırakın üstünde silgi simgesi çıkıyor, sonrada alttan oluştura tıklayın tamamdır iş |
Oldu da android 15 sürümü Türkiyeye de geldi ve güncelledik. Beğenmedik 14 e geri dönmek istedik. Odin ile rom mu atmamız gerekiyor? Odin ile dönersek knox sayacı işler mi? android 14 romunu sammobile hariç biryerden bulabilirmiyiz? yapan eden arkadaş madde madde açıklayabilirmi? Smart switch ile androişd 14 e geri dönebiliyormuyuz? |
Ben fransa 15 den Turkiye 14 e odin ile döndüm. Sorun yok. Sayaç zaten sıfır. Değişmiyor zaten eninde sonunda 15 kullanacaksın. Bu cihazı 7 sene güncelleme var diye aldık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 3 Mayıs 2025; 9:47:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cevabınız için teşekkür ederim. Türkiye android 14 sürüm dosyasını romıunu nereden indirdiniz peki? sammobile sitesine baktım and 14 tur yok benim telde model SM-S721B-DS geçerli sürüm s721bxxs3ayb3 servis sağalyıcı yazılım sürümü SAOMC_SM_721B_OXM_TUR_14_0004 falan filan yazıyor aynen bu romu nereden bulabilirim tekrar geri dönmek istesem |
https://samfw.com/firmware/SM-S721B/TUR Buyur kardeşim. AYB3 ile biten en güncel android 14 Türkiye sürümü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 3 Mayıs 2025; 11:16:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Otomatik arama kaydı için ILO diyorlardı sanırım önceki sayfalarda. 2 dakikalık iş kardeşim, tıkla gitsin, birsey olmuyor nasılsa. Ben kullanmadığım için fransa yaptım direk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 3 Mayıs 2025; 11:20:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Alt tarafı birkaç ikon değişikliği ve bildirim merkezi değişikliği. Bir de ikonları bir tık büyük veya küçük yapabiliyorsunuz. Baska birşey köklü değişiklik ben göremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 3 Mayıs 2025; 16:3:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |