Şimdi Ara

Galaxy S20 FE (SM-G780G) 256 GB 4899 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
12
Favori
39.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamikaze2506

Usta indirim sayfası hala duruyor o yüzden sordum birde resmi olarak nereden duyurdu twitter ya da instagram gibi mecralarda mı ?
    Galaxy S20 FE (SM-G780G)

256 GB 4899 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamikaze2506 K kullanıcısına yanıt
    Tamam takipteyim. Yakın zamanda tekrar yapacaklar gibi gözüküyor hayırlısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • avmehmet kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yükledim telefonu alan arkadaşlarda muhakkak yükleyin, batarya süresinde iyileşme oluyormus bu güncelleme ile teşekkürler paylaşım icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 10 Ağustos 2021; 22:52:38 >
  • SD865 işlemcili ve 256/8 modeli var elimde. Ama ilginç bir şey fark ettim. Cihaz mobil veri (4.5G) ile oyun oynarken ısınıyor hatta sosyal medya uygulamaları bile o kadar olmasa da ısınma söz konusu. Wi-Fi ileb benzer şikayetim yok. Gözlemleyen oldu mu acaba bu durumu?

• hakanyc kullanıcısına yanıt
    Hocam hep wifiden bağlandım evde mobil datadan paketten gitmesin diye müsait bi zaman bakmaya çalışırım.

• Arkadaşlar aşagida linkini verdiğim su uygulamayı edinin oradaki ayarları yaparsanız ortalama 5 santigrat derece ısıda farkediyor ve batarya performansını artırmanın için ayarlarda var programda ücretli 20 tl ama parası yeterli olmayan arkadaşlarda googleden aratıp ücretsizde apksini temin edebilirler. Bu kadar farkedecegini beklemiyordum yorumları okudum Denedim başarılı tavsiye olunur isi sorununu azaltmak ve batarya performansını artırmak isteyenler yükleye bilir

play.google.com
    System Monitor - Cpu, Ram Booster, Battery Saver - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glgjing.marvel

Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL
    İsi degerleri oncesi Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL

İsi degerleri sonrası
    Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL

Yapılacak ayarlar
    Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL Galaxy S20 FE (SM-G780G)<br><br>256 GB 4899 TL

Yalnız 10-15 dk sonra yine isi değerleri aynı seviyeye geliyor arkadaşlar tekrar aynı işlemleri yaparsanız yine sonuç alıyorsunuz İsi degerleri düşüyor, zaten 4-5 ayar yeri var yerleri kolay 30 saniyenizi almıyor ayarlamasi, sanırım uygulama Arkaplanda çalışan uygulamalari çerezleri vs. kapatıyor rami boşaltıyor denemekte yarar var.

• Mesajlar uygulamasında sohbet ayarları kısmı var, telefon numarası istiyor giriyorum. Sonra kaydedilmedi diyor. Neden ki?

Hocam benden numara istemedi direk girdi

• Hattınız nedir? Ve numaranızı Samsung ile alakalı herhangi bir hesaba kaydettiniz mi?

Hattım bimcel turktelekom evet samsung accont hesabım ve google hesabım bağlı telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 12 Ağustos 2021; 0:26:22 >
  • Kamu mailiyle satın alan arkadaşlara soruyorum. Fatura geldi mi mail adresinize? Benim telefonun faturası gelmedi. Ne hesaptaki mail adresine, ne de fatura için galiba bir mail yazmıştık ona. Bilgisi olan var mı? Müşteri hizmetlerini aradım. Onun için bile kayıt açtılar. Bir mail yollayamadı adamlar.

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Fatura kamu mail adresine geliyor hocam. Benim geldi

• ercanwins kullanıcısına yanıt

Mail uzantası neydi? Kurum mu engelledi acaba. Neyse ben yeniden talep ettim. Umarım bu sefer ulaşır. İnsan sisteme indirebileceğimiz bir link koyar. Faturanın bile peşinde koşuyoruz.

Adalet

• Dinamik kilit ekranını keyifle kullanıyorum özellikle "Manzara" olanı çok güzel ve güncelleniyor. Ama aynı ekranı ana ekran olarak da kullanmak istiyorum. Ayarlarda goremedim. Var mıdır bir yolu?

Mail olarak gelmişti. Hatta değişim kampanyasından sonra faturayı güncelleyip tekrar gönderdiler.

Bende yapmak istiyorum ama sadece kilit ekranında oluyor salak saçma iş yapmışlar,neyse normal duvar kağıdı indirip kullanıyorum keşke animasyonlu falan koysalardı en azından

• bildirim gelince ön kamera etrafında ışık dönüyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.