Şimdi Ara

Galaxy S III Mini Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei IDEOS X5 satılıp 990 liraya S3 Mini alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyileri var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aal izz Well!

Huawei IDEOS X5 satılıp 990 liraya S3 Mini alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyileri var mıdır?

900 tl verip minisini alacaginiza 300 tl daha biriktirip normalini almayi dusundunuz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

quote:

Huawei IDEOS X5 satılıp 990 liraya S3 Mini alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyileri var mıdır?

900 tl verip minisini alacaginiza 300 tl daha biriktirip normalini almayi dusundunuz mu ?

S3 ne ara 1200 oldu? Daha S2 1.100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cardinals -- 30 Kasım 2012; 19:41:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

quote:

S3 ne ara 1200 oldu? Daha S2 1.100

Forumda gordugume gore 1200 1300 tl ye s3 varmis(garantili) tabi arastirmak lazim..

• quote:

Aynı fiyata Teknosa'daki indirimle HTC Sensation XE al daha iyi. Hem 4.0.3 güncellemesi geldi. 4.1 büyük ihtimalle gelir. Veya Nexus 4'ü bekleyin Türkiye fiyatı 1100 lira felan olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitap

quote:

Aynı fiyata Teknosa'daki indirimle HTC Sensation XE al daha iyi. Hem 4.0.3 güncellemesi geldi. 4.1 büyük ihtimalle gelir. Veya Nexus 4'ü bekleyin Türkiye fiyatı 1100 lira felan olması lazım.

http://www.teknosa.com.tr/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070883/htc_sensation_xe_lite_akilli_telefon

1,299 lira.

• quote:

quote:

quote:

http://www.teknosa.com.tr/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070883/htc_sensation_xe_lite_akilli_telefon

1,299 lira.

Teknosa.com'un anasayfadaki kampanyalı ürünlerine bakın. Orada 999 TL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galaxy miniye para verirsen atla köprüden sana tavsiyem biraz daha para ekliyip s2 veya s3 düşünebilirsin ne acele ediyosun ki 2013e giirince fiyatlar inanılmaz düşer yeni modeller gelir seçer alırsın bekle bence
  • Bahsi geçen s3 ler garantili falan değil . İthalatçı garantisi yani biri getiriyor firma adına satıyor kendi garantisini veriyor senin benim gibi adam .
  • S3 mini alacana bin liraya s2 alamak daha mantikli degilmi gecen biri link verdi 999.00 tl garantili magazadan ama nede hatirlamiom

• quote:

Veya Nexus 4'ü bekleyin Türkiye fiyatı 1100 lira felan olması lazım.

Neyden bahsettiğinden haberin var mı da 1100 TL diyorsun?
  • bende s3 alcam yarın sizede almanızı tavsiye ederim bin liraya daha iyisi varsa söyleyinde alalım s2 demeyin onun modası geçti herkesin elinde s2 var
  • s3 mini pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee Van Cleef

quote:

Veya Nexus 4'ü bekleyin Türkiye fiyatı 1100 lira felan olması lazım.

Neyden bahsettiğinden haberin var mı da 1100 TL diyorsun?

Hadi sana 1.200 taş çatlasın 1.300 tl olur.
  • Sensation xe lite alınır. s3 mini küçük bir de o tasarım iyice tipsiz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 1 Aralık 2012; 13:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

bende s3 alcam yarın sizede almanızı tavsiye ederim bin liraya daha iyisi varsa söyleyinde alalım s2 demeyin onun modası geçti herkesin elinde s2 var

samsung galaxy note2 biraz büyük ama hakkını veriyor bende Allah izin verirse pazartesi alıcam
  • quote:

bende s3 alcam yarın sizede almanızı tavsiye ederim bin liraya daha iyisi varsa söyleyinde alalım s2 demeyin onun modası geçti herkesin elinde s2 var

anladığım kadarıyla görünüşe önem veriyorsunuz.o zaman niye s3 mini alıyorsunuz anlamadım?büyük s3 ün çakması gibi berbat bir telefon.bende almayı düşündüm sonra vazgeçtim hemen.samsung çok zekice bir iş yapmış ve adını s3 diye koymuş.ace 3 dese kimse almazdı eminim...s2,sensation xe yada iphone 4 üçlüsünden birini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

anladığım kadarıyla görünüşe önem veriyorsunuz.o zaman niye s3 mini alıyorsunuz anlamadım?büyük s3 ün çakması gibi berbat bir telefon.bende almayı düşündüm sonra vazgeçtim hemen.samsung çok zekice bir iş yapmış ve adını s3 diye koymuş.ace 3 dese kimse almazdı eminim...s2,sensation xe yada iphone 4 üçlüsünden birini al.

ha s2 ha s3 mini çok bi fark yok yani ikiside benim işimi görür çok büyük bir beklentim yok altı üstü bir telefon s3 miniyi neden tercih ettim boyutu tam benlik yani büyükde değil küçükte değil tek elle rahat kullanılabilir arkadaşlarımın çoğunda s2 var alıp bakıyım dedim kötü geldi ekranı biraz büyüktü ne biliyim bu arada görünüşüde güzel hoşuma gitti yani

• quote:

quote:

quote:

ha s2 ha s3 mini çok bi fark yok yani ikiside benim işimi görür çok büyük bir beklentim yok altı üstü bir telefon s3 miniyi neden tercih ettim boyutu tam benlik yani büyükde değil küçükte değil tek elle rahat kullanılabilir arkadaşlarımın çoğunda s2 var alıp bakıyım dedim kötü geldi ekranı biraz büyüktü ne biliyim bu arada görünüşüde güzel hoşuma gitti yani

Bence de güzel telefon kardeşim.Bende Xperia S var , her gören bu ne ya palamut gibi diye tepki veriyordu şimdi hepsi daha da büyük olan S3 hayranı bende anlamadım gitti bu işi.Bu perşembe mavi rengi de stoklarda olacakmış bilgin olsun.Beyaza baktım malzeme olarak S3 ile aynı ama benim gözüme beyaz çok basit gibi gözüktü.Ön kamerası olsaydı ram farkına bakmaksızın siyah Desire X tercih ederdim ikisi arasında .Ama benim favorim kasa olarak One S gerçi donanım olarakda S3 mini den de desire X tende bayağı üstün.Tabi aynı fiyata S3 de alınabiliyor.Yani araştırdıkça adamın kafası karışıyor.Gerçi en baba donanımla bile ne yapıyoruz onuda tartışmak lazım kullandığım uygulamalar belli Xperia S imin yapamadığı hiçbirşey yok.Aynı şekilde S3 mini de benim ihtiyaçlarımı karşılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

quote:

quote:

Bence de güzel telefon kardeşim.Bende Xperia S var , her gören bu ne ya palamut gibi diye tepki veriyordu şimdi hepsi daha da büyük olan S3 hayranı bende anlamadım gitti bu işi.Bu perşembe mavi rengi de stoklarda olacakmış bilgin olsun.Beyaza baktım malzeme olarak S3 ile aynı ama benim gözüme beyaz çok basit gibi gözüktü.Ön kamerası olsaydı ram farkına bakmaksızın siyah Desire X tercih ederdim ikisi arasında .Ama benim favorim kasa olarak One S gerçi donanım olarakda S3 mini den de desire X tende bayağı üstün.Tabi aynı fiyata S3 de alınabiliyor.Yani araştırdıkça adamın kafası karışıyor.Gerçi en baba donanımla bile ne yapıyoruz onuda tartışmak lazım kullandığım uygulamalar belli Xperia S imin yapamadığı hiçbirşey yok.Aynı şekilde S3 mini de benim ihtiyaçlarımı karşılar.

çok haklısın s3 mini benimde bütün ihtiyaçlarımı karşılar tek kötü yanı gorilla glass ekranı yok oda çok lazım değildi zaten :) bunun siyah rengi yok mu ben siyah renkli almak istiyorumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.