Şimdi Ara

Galaxy S III için pil ömrü test sonuçları açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
37.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Motorola DROID RAZR MAXX Sar degerleri oldukca yuksek , Samsung Sar degerinde oldukca basarili :)

    SAR US 1.45 W/kg (head) 0.71 W/kg (body)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka
    quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco Fakındaysanız zamanında pilin çıkartılmamasıyla dalga geçen Samsung pili çıkmayan model yaptı. Doğru da bir karar. Ne öyle kapağı açıp pili çıkarmak. Yapboz gibi.
    Cihaz kitlenince sarzi bitene kadar telefonsuz kalirsan o zaman anlarsin yapbozun gerekliligini.
    Iphoneda home+power tuşlarına basınca telefon açılır. Şarjın bitmesi gerekmez. Tabi bu samsungu ilgilendirmiyor. Bi de sarz değil şarj. j ile bitiyor oto tamircileri sarz derler genelde. Türkçemizde j harfini telaffuz etmek için okuma-yazma seviyesi iyi olması gerekiyor.


    Ya bi sus ya heryerde iphone reklamı yapan tiplerden gına geldi.




  • motorola ya helal olsun burada karşılaştırılan ürünün diğer özellikleri değil bataryya özellikleridir kaldı ki motorola nın da geri kalır bi yönü yok gayet güzel bi telefon param olsa onu alırdım. bazı arkadaşlar günü kurtarıyor harika filan demişler. onlara sadece gülüyorum yahu günü kurtardı ne demek mantık nedir yani cihazı her gün şarj etmek mi işte marka bağımlısı olunca insan gözü bişey görmüyor arkadaş motorola 3300 lük bataryayı yapmış modeline koymuş sen her alanda iddialı bi telefon yapacaksan en iyyisi bu diyeceksen bi kere 3300 ün üzerine çıkacaksın ha olmadı yapamadın o zaman 3300 ü koyacaksın oraya adamlar 2100 lük batarya koymuşlar hem de böyle bi telefona şaka gibi ama samsung un videosu doğrulanıyor burda buna rağmen harika günü kurtarıyor diyen koyunlar olduğu sürece yakında firmalar bizi yarım güne de alıştırır yaşasın e yarım gün gidiyor ama deriz. isterse hologram ekran koysun 500 tane çekirdek koysun ben onu adam gibi kullanamayacaksam o model başarısızdır istanbul şartlarında yolda müzik dinleseniz konuşmaya yetmiyor internete girseniz keza yine öyle e uzun yolculuklarda internet veriyorlar filan ama telefonun şarjı yetmiyorki 2000+ tl verdiğin bi alet elinde ç.k gibi kalıyosun... o yazılan değerlerde gerçek değildir daha az gider. batarya konusunda motorola yı tebrik ederim umarım daha da geliştirirler ..




  • Beni tatmin etti.Tüm gün video izleyen nette dolaşan biri değilim yani beni 24 saat tam anlamıyla idare edicek kapasitede bir telefon bu kdar özelliğe rağmen

    motorola ile kıyaslayanlar var mdem onu beyendiniz gidin onu kullanın motorola s3 ün yanında hiçbirşey 3100 mah pili var diye s3 den iyi olması anlamınmı geliyor ne tip insanlar.

    Özellikle iphon fanları bunlara dikkat ediyor nedense kendi telefonlrı hep son sıralarda 2 s3 parası etmesine rağmen ;)
  • razr maxx i sorduk , yine sgs3 reklamı yaptınız , yahu bırakın artık bu işleri
  • gayette yeterli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanxml

    Bence agirligi 200 grama ciksin sorun degil muhim olan batarya gucu yoksa razr maxx cift cekirdegi ile gayet yeterli sonuc verecektir. Galaxy s2 kadar performans gosterse yeter ki onuda basarir herhalde. S3 hem pahali hemde kasa kalitesi olarak razr maxx'a gore basit. Hersey teknik izelliklerden ibaret degil ben razr maxx diyorum ama sahibinden.comda daha bir tane bile satista yok kimseninde getirecegi yok sanirim.

    Vay daha piyasaya çıkmadı cihaz bizim beyefendi hemen SGS 3 ün kasa kalitesi basit demiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C2H5OH

    razr maxx i sorduk , yine sgs3 reklamı yaptınız , yahu bırakın artık bu işleri

    git o zaman motorola bölümünde sor, burası samsung bölümü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crshr

    Bataryayı bilerek çıkarılmaz yapıyorlar ki bataryanın ömrü bitince telefonu çöpe at ya da servise ekstra para öde diye. İlk apple çıkardı bu olayı, daha ilk ipod çıktığında. Benim ipodum da aynı nedenden dolayı kullanılmaz hale geldi. Araştırırsanız çok kişinin bu durumdan şikayetçi olduğunu görürsünüz.

    sgs 3 ün pili çıkarılıyor
  • yok ekranı büyükmüş yok pentileymiş yok o kadar çekirdeği ne yapacakmışım yok yuvarlakmış yok kareymiş yok cebime sığmazmış yok çok pahalıymış.
    beğenmeyen almasın kardeşim. silah zoruyla mı alın diyorlar.
    piyasaya çıksın görürüz ne kadar satacağını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    yok ekranı büyükmüş yok pentileymiş yok o kadar çekirdeği ne yapacakmışım yok yuvarlakmış yok kareymiş yok cebime sığmazmış yok çok pahalıymış.
    beğenmeyen almasın kardeşim. silah zoruyla mı alın diyorlar.
    piyasaya çıksın görürüz ne kadar satacağını.


    Aynen arkadaş bu ülke bundan kaybediyor. Motorola Razr konusu açılınca bu devirde böyle tel mi gelir çözünürlüğe bak, takoz gibi telefon, PPI yerlerde sürünor ağır kalın vs. diyen adamlar burda Razr ı övüyorlar ya. Bunların çoğunluğu iphone cu. Razr-ı da kimse almaz burda milleti kekliyorlar, saf gariban birisi gelecek bunların dediklerine kanacak gidecek Motorola Razr alacak, olan o garibana olacak. Sonra diyecek bunlara ya birader aldım teli bööle bööle, oda diyecek ya kusura bakma ben o telefonu almadım orda forum icabı sallamıştım. İşte o elemanın yerinde olsam basarım küfürü ki birdaha bol kepçeden sallamasınlar. Şarj isteyen gitsin Philips in eski takoz tellerini alsın doya doya kullansın.




  • Galaxy s3 gayet yeterli bir performans vermiş. Tartışmaya gerek yok.
  • Nerede o
    "abi ne olursa olsun iphone xDé" ci arkadaşlar ?
  • bence pil teknolojisinde radikal değişiklikler olmadıktan sonra smartphonelar oldukça anlamsız aletler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Public_Enemy

    bence pil teknolojisinde radikal değişiklikler olmadıktan sonra smartphonelar oldukça anlamsız aletler.

    İstedikleri kadar radikal değişiklik yapsınlar pek fazla bir şey farketmez. Neden dersen tamam bataryanın kullanım süresini arttırıyorsun ama bir yandanda yeni programlarla işlemcilerle vs. tüketimde artıyor. Bir yandan da küçük telefon istiyorsun. Burda yapılması gereken açık uzun süreli oyun oynayacak, video seyredecekler için kalın bir tel çıkaracaksın. Yani tablet PC lerle Teller arasında bir telefon. Bunu esasında Samsung yaptı Galaxy note da. Galaxy Note u kalınlaştırıp biraz büyük batarya koyacaksın alın size uzun süre kullanabileceğiniz tel diyeceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    Pentila rgb karışımı bir ekran olan süper amoled HD bence çok iyi oldu,süper amoled hd plus çok enerji tüketen bir ekrandı, maliyeti de yüksekti bu ekranı kullanmalarının daha iyi oldugunu düşünüyorum.Şarj degerleri HD bir ekrana göre orta seviyede daha iyi olabilirmiş.Motorola gibi 3000mAh koysaymış iyi olurmuş.Ben galaxy S3 alınca batarya yerine sonynin CP-ELS harici şarj ünitesi almayı düşünüyorum hem arka kapagı tak çıkarla ugraşmam hemde 2000mAh yanımda batarya bulundurmuşum gibi olur.Fiyatıda iyi 45TL.4 Saatte şarjı yapıyor.ürün resmi
    http://sp.sony-europe.com/da/491/169556.jpeg

    cp-a2ls 4000mAh aldım. 85 tl ye. htc one x %92 kadar doldurabiliyor. yani 2000mAh alırken iyi düşün derim




  • standartların çok üstünde, kabul edilebilir bir pil gücü...böyle bataryalar lazım böyle aletletlere...
  • bu yeni çıkan telefonları her gece yatmadan fişe taktıcan galiba
  • Xperia S incelemesi ne zaman gelecek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco



    Fakındaysanız zamanında pilin çıkartılmamasıyla dalga geçen Samsung pili çıkmayan model yaptı. Doğru da bir karar. Ne öyle kapağı açıp pili çıkarmak. Yapboz gibi.


    Cihaz kitlenince sarzi bitene kadar telefonsuz kalirsan o zaman anlarsin yapbozun gerekliligini.





    Iphoneda home+power tuşlarına basınca telefon açılır. Şarjın bitmesi gerekmez. Tabi bu samsungu ilgilendirmiyor. Bi de "sarz" değil "şarj". "j" ile bitiyor oto tamircileri sarz derler genelde. Türkçemizde "j" harfini telaffuz etmek için okuma-yazma seviyesi iyi olması gerekiyor.

    Belki oto tamircisiyim hocam olamaz mi :)
    Ayrica kitlenen telefonu acmak icin once kapamaniz lazim ve sorunda tamda burda kapanmiyor.

    iphone 4 kullanıyorum neredeyse 2 yıldır, daha 1 kere kilitlendi onda da şarja taktım direk açıldı, yanlış anlamayın galaxy s kilitleniyor vs. gibi bir şey demeye çalışmıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.