Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.852
Cevap
113
Favori
442.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note20Ultra Tr Cihazi tecrubemden sonra Note10Plus daha zarif geldigi icin geri dönüş yapmıştım.
    bugun arkadaslara da danisarak yurtdışı cihazı aldım 12/512 model Snapdragon işlemci
    server kayıt yaptirip devam edecegim bakalim..
    sadece ayarlar menüsü ingilizce şu anda yapabileceğim birsey yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 13 Mart 2021; 11:48:7 >
  • Son guncellemeyle Turkce miktari artdi. Ileride dahada iyi seviyeye ulasacaktir.

Hayirli gunlerde kullanin...

• Telefon bataryalarinin nominal ve gercek degerleri...

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 
  • Pil değerleri malesef lanse edildiği gibi değil görünen o
  • Merhaba, Server imei için yardımcısı olabilecek yazabilir mi lütfen?
  • Düzgün bir ekran koruma bulamadım bulan varsa yazarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Ekran Edge olduğundan sıkıntılı biraz , cam korumadan bahsediyorum.

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Ben note 10 plus da da bu telefonda da spigen ekran koruyucu kullandım. Çok iyi bana göre
  • Ben hala kendi filmini kullaniyorum. Yabanci sitelerde Whitestonedome ve Bronoskins markalari tavsiye ediyorlar. Ben hydrogel olan filmlere bakacagim edge ekranlarda klilifla kullanimlarda sikinti cikartabaliyor kirilmaz camlar. Henuz ihtiyacim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy23 -- 15 Mart 2021; 15:52:46 >

• efendy23 kullanıcısına yanıt

Bende bir sürü denedim 1 hafta gibi kısa süre içinde.Hatta 2 adet kırılmaz cam koruyucu bile aldım 1 tanesi 175 tl idi :) ama ne yazık ki parmak izi okuma çalışmadı.Şuan kullandığım ve en sorunsuz güzel olan kalkmayan kılıfla birlikte kullandığım koruyucu bu . Tavsiye ederim.

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/galaxy-note-20-ultra-narr-tpu-body-ekran-koruyucu-P450316614

• Samsunglarin parmak izi okumasiyle ilgili kendi deneyimim. Film veya kirilmaz camdan sonra, parmak izinizi yeniden tanimlarsaniz, biraz daha iyi sonuclar alabilirsiniz.

• efendy23 kullanıcısına yanıt

Evet genelde zaten mantıken onu yapmak gerekiyor.Ama ne yazık ki kırılmaz camlarda bu pek mümkün olmuyor bugüne kadar denediklerimde.Oneplus 8 pro da Nilkinn marka kırılmaz cam kullanmıştım ve parmak izi okuyucu mükemmel çalışıyordu.Ama Samsung için bunu söylemek zor.Sanırım Nilkinn marka bulmam gerekecek.

• İki Spigen kılıf sonrası Raptic Shield kılıf aldım sanki iki Spigen'in arası gibi oldu. Tough Armor gibi korumalı kenarlarda, diğer Spigen kadar da ince gövdede.

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

tesekkur edeirm kontrol ettim sonu 17 ile bitiyor benimki bugun aldim

Kaça aldınınız hocam?

• apollonx kullanıcısına yanıt
    10500TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

10500TL

Server kayıtlı mı o fiyata aldınız? Server kaydı fiyatını biliyormusunuz, kayıtsız sd bir cihaz alsam masrafını merak ediyorum da.

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Hayir kayitsiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hayir kayitsiz

Server kayıt ücretini bilmiyorsunuz sanırım. Güle güle kullanın  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Server kayıt ücretini bilmiyorsunuz sanırım. Güle güle kullanın  

Alıntıları Göster

150-200 usd civarı idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.