< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 13 Mart 2021; 11:48:7 > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (74. sayfa)

-
-
Son guncellemeyle Turkce miktari artdi. Ileride dahada iyi seviyeye ulasacaktir.
Hayirli gunlerde kullanin...
-
-
Pil değerleri malesef lanse edildiği gibi değil görünen o -
Merhaba, Server imei için yardımcısı olabilecek yazabilir mi lütfen? -
Düzgün bir ekran koruma bulamadım bulan varsa yazarsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran Edge olduğundan sıkıntılı biraz , cam korumadan bahsediyorum.
-
Ben note 10 plus da da bu telefonda da spigen ekran koruyucu kullandım. Çok iyi bana göre -
Ben hala kendi filmini kullaniyorum. Yabanci sitelerde Whitestonedome ve Bronoskins markalari tavsiye ediyorlar. Ben hydrogel olan filmlere bakacagim edge ekranlarda klilifla kullanimlarda sikinti cikartabaliyor kirilmaz camlar. Henuz ihtiyacim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy23 -- 15 Mart 2021; 15:52:46 >
-
Bende bir sürü denedim 1 hafta gibi kısa süre içinde.Hatta 2 adet kırılmaz cam koruyucu bile aldım 1 tanesi 175 tl idi :) ama ne yazık ki parmak izi okuma çalışmadı.Şuan kullandığım ve en sorunsuz güzel olan kalkmayan kılıfla birlikte kullandığım koruyucu bu . Tavsiye ederim.
https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/galaxy-note-20-ultra-narr-tpu-body-ekran-koruyucu-P450316614
-
Samsunglarin parmak izi okumasiyle ilgili kendi deneyimim. Film veya kirilmaz camdan sonra, parmak izinizi yeniden tanimlarsaniz, biraz daha iyi sonuclar alabilirsiniz.
-
Evet genelde zaten mantıken onu yapmak gerekiyor.Ama ne yazık ki kırılmaz camlarda bu pek mümkün olmuyor bugüne kadar denediklerimde.Oneplus 8 pro da Nilkinn marka kırılmaz cam kullanmıştım ve parmak izi okuyucu mükemmel çalışıyordu.Ama Samsung için bunu söylemek zor.Sanırım Nilkinn marka bulmam gerekecek.
-
İki Spigen kılıf sonrası Raptic Shield kılıf aldım sanki iki Spigen'in arası gibi oldu. Tough Armor gibi korumalı kenarlarda, diğer Spigen kadar da ince gövdede.
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkozturkoz
tesekkur edeirm kontrol ettim sonu 17 ile bitiyor benimki bugun aldimKaça aldınınız hocam?
-
10500TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
10500TLServer kayıtlı mı o fiyata aldınız? Server kaydı fiyatını biliyormusunuz, kayıtsız sd bir cihaz alsam masrafını merak ediyorum da.
-
Hayir kayitsiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Hayir kayitsizServer kayıt ücretini bilmiyorsunuz sanırım. Güle güle kullanın
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxServer kayıt ücretini bilmiyorsunuz sanırım. Güle güle kullanın
Alıntıları Göster150-200 usd civarı idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X