Ben alırken kayıtlı aldım.Kayıt işini doğubankta yaparlar arkadaşlar ve aksaray taraflarında.(Zamanında telefonu alırken sormuştum sen nasıl yaptın diye telefoncuya) Mart ayı güncellemesinide yaptım bakalım değişen bişey olacakmı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (76. sayfa)

-
-
Mart ayı güncelleme yorumlarını beklemedeyim .. ((:
-
1 hafta sonra ancak ortaya çıkar :) Yükleyen arkadaşın yorumu çok iyi olduğu yönünde.Şunu belirtmekte fayda var 1 gün rahat şarjı gitmekte.
Not:Eski notelar şarj konusunda daha iyi sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her güncellemeden sonra nedense hard format atma isteği oluşup , sanki daha stabil çalışmayacakmış gibi hissettiriyor ..
-
Bende note 20 ultra aldım bu cihazda müzik çalar yok mu ben mi bulamadım
Galaxy Store dan Samsung Music olarak aratıp indirebilirsin...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Note20 Ultra fabrikasyon ekran filmini söküp yeni bir film takacağım.
Varmı önerisi olan?
-
Dostum bir sürü koruyucu denedim 1 ay için de bunlara kırılmaz cam da dahil ama şuan en iyisi 2 haftadır kullanıyorum Spigen NeoFlex koruyucu oldu tavsiye ederim.Uygulaması da çok basit.
https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-20-ultra-ekran-koruyucu-spigen-neo-flex-2-pack
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08CZ15HZR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 ( ben amazon.com.tr den aldım daha uyguna )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 12 Nisan 2021; 15:52:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ertuy3740 ile 60 gün sonra düşmeye başlar , beklemem dersen at sepete :)
Merhabalar. Bende yaklaşık bir ay gibi bir süre içinde note 8 den note 20 ultra ya geçmek istiyorum. 40-60 gün kadar sonra fiyatı düşer demişsiniz. Bu bir tahmin mi yoksa dayandırdığınız bir şey var mı? Ona göre alacağım zaman fiyat henüz düşmemişse bir süre daha bekleyeyim. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrB77
Arkadaşlar merhaba 11.200 TL ve buda live hediyesi ile note 20 ultra önerir misiniz? Yoksa daha düşer miMerhaba. Buds Live ile birlikte 11200 TL ye nerede satılıyor, link atabilir misiniz?
-
Kampanya vardı. Bitmiş hocam 4 Nisan’da -
Psikolojik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: regasoftDostum bir sürü koruyucu denedim 1 ay için de bunlara kırılmaz cam da dahil ama şuan en iyisi 2 haftadır kullanıyorum Spigen NeoFlex koruyucu oldu tavsiye ederim.Uygulaması da çok basit.
https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-20-ultra-ekran-koruyucu-spigen-neo-flex-2-pack
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08CZ15HZR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 ( ben amazon.com.tr den aldım daha uyguna )
Bende bir sureden beri orjinal ekran koruyucusunu degistirmek istiyorum, üzeri çizik çizik oldu.
Sonradan takılan ekran koruyucularında parmak izi sensorünün üzerinde sensörü belli edecek şekilde iz kalıyor mu?
-
Bu konu öyle hocam ya, ben de böyle olduğu için s20 ultranjn konusuna bakıyorum. Bizim cihazı kullanan çok insan yok sanırım ya da yoğunlar...
30 gün bekle istersen ..
-
Farkındayım ve engel olmaya çalışıyorum (:
-
Kılıfsız kullanan varmı Arkadaş arıyorum kendime cesaretlenmek icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 13 Nisan 2021; 15:2:42 >
Note 8 kullanıcısı olarak bir sorum daha olacak sizlere. Note 8 kullanan bilir ekran koruyucu ile birlikte kılıf takmak mümkün değil. Ekran kavisli olduğu için kılıf ekran koruyucusunu yerinden kaldırıyor. Note 20 ultra'da da böyle bir sorun var mı? Note 20 ultra da gördüğüm kadarıyla daha az eğriye sahip bir kavisli ekran var.
-
Düz Note 20 ve Note 20 Pro arasında kaldım. Sizlere sormayı istedim. Note 20 4500tl, Note 20 Pro 6000tl.
İkisi de samsung işlemcili.
Endişem iki yönde. autofocus problemleri note 20 ultrada varmış. note 20 kullananlar da bu sorunu yaşıyor mu? Bulanık fotoğraflar sorun mu? Bir de Note 20 ultra siyah ekran sorunları yaşayan oldu mu? Teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X