Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.852
Cevap
113
Favori
442.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabi kardeşim o benim bu yeni hesabım buyurun nasıl yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba son güncellemeden sonra harika batarya performansı elde ettim güncelleme konusunda kararsız olanlar varsa Gönül rahatlığıyla yapabilirler
  • Abi sana nasıl ulaşabilirim sosyal medya telefon
  • Gereksiz şakalar yapmasanız ne güzel olacak.

• Merhaba arkadaşlar.

Snapdragon işlemcili bir Note 20 Ultra 5G cihaz için (SM-N9860) yapılan imei kaydının server yolu ile yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabiliriz acaba? Cihaza imei atılmış gözüküyor, sorunsuz çalışıyor, knox sayacı 0, root gözükmüyor, 4g sinyali alıyor.

Cihazı sıfırlamak veya günceleleme yapmayı denemek dışında bir yol önerirseniz sevinirim, çünkü server kaydı değilse, cihazın kullanılamaz duruma gelmesini de istemiyorum.

• commagene C kullanıcısına yanıt

e-devlette imei sorgulama diye birsey olmali, oraya goz attiniz mi?

• yosunkaya kullanıcısına yanıt

Ne şakası len ciddiyim

• Neden ulaşmak istiyorsun kardeşim konu neydi?

Samsung saati olan bir arkadaşınız varsa bağlamayı deneyin. Rootlu ise bağlanmaz. Server ise bağlanır
  • @efendy23 imei sorgusunda imei zaten başka cihaza ait çıkıyor.

@mutludurmaz samsung saati olan bir arkadaşım yok, ayrıca mesela güvenli klasör de çalışıyor .

Aklıma geldi, Samsung pass ve shealt çalışıyorsa bence sorun yoktur. Çünkü bunlar root da çalışmıyor
  • mutludurmaz M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Samsung Health ı deneyeceğim.

Çok basit hocam herhangi bir banka uygulaması ile giriş yaptığında uyarı veriyor ise cihaz rootlu vs gibi ciahz rootlu demektir.Ama herhangi bir uyarı vermiyor ise cihaz server kayıtlıdır ya da değildir :) Play store da bir uygulama vardı adını unuttum cihazın rootlu olup olmadığını kontrol edebiliyordun.

• regasoft kullanıcısına yanıt

Cihaz rootlu değil, onu zaten kontrol ettim.

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt

Samsung pass ve health kurulumlarında bir hata ile filan karşılaşmadım.

İmei de değiştiğine göre, güncelleme geliyorsa sıkıntı yoktur bence
  • merhaba Ülkemızde sorunsuz kullanacagımız Snapdragonlu cıft hatlı model kodu nedir Ultra model kullanan memnun olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 11 Mart 2021; 13:39:4 >
  • turkozturkoz kullanıcısına yanıt

Merhaba dostum N9860 Kodlu Hong Kong cihazı.Ben 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.Hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 11 Mart 2021; 15:12:23 >
  • Turkiyeye resmi olarak gelemiyor SD`lu cihazlar. Buda imei kayit sorunu olacaktir demek. Bu sorunu asabileceginizi dusunuyorsaniz. N9860 kodlu Hong Kong versiyonlu cihaz, Turkiye icin en uygun kullanilabilen cihaz. Ayni kodlu Tayvan ve Cin versiyon olanlar da var. Ayarlardan, telefon bilgisi olan bolumde, Servis Saglayici Yazilim Surumu yazan yerdeki TGY kodlarini kontrol etmek gerekli.

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 
  • efendy23 kullanıcısına yanıt
    tesekkur edeirm kontrol ettim sonu 17 ile bitiyor benimki bugun aldim
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.